FERHUNDE YİNE YAPTI YAPACAĞINI!
Yaprak Dökümü'nün kötülük saçan kadını Deniz Çakır, gerçek hayatta da tuttuğunu kopardı. Ne mi yaptı?
Deniz Çakır; sevgilisi Nihat Altınkaya'nın 'Dudaktan Kalbe' dizisine transferinde rol oynadı. lişkilerinin ortaya çıkması üzerine 'Yaprak Dökümü'nün yapımcısı Kerem Çatay, sevgilisini diziden çıkarınca; Çakır, olaya el koydu. Altınkaya'nın özel yaşamı nedeniyle diziden ayrılmasının doğru olmadığını savunan Çakır; 'aynı gerekçeyle kendisinin de diziden çıkarılmasını' önerdi. Kerem Çatay da, Altınkaya'yı 'Dudaktan Kalbe'ye transfer etti.
milliyet haberden alıntıdır
kesin ali rıza bey leylayı oğuzla öğrendikten sonta felc gecirir
neclanın iyi olmasını istiyordum ama gelecek bölümün fragmanında gördüğüm kadarıyla burnu havalara kalkmış..
ben her zaman leylanın necladan daha az suçlu olduğuna inanmayan taraftayım.. çünkü leyla yaptıklarını çok çabuk unuttu sütten çıkma ak kaşık moduna çabuk girdi..
en başta dersanedeki arkadaşının sevgilisyle öpüştü,
neclanın oğuzunu elinden aldu,
düzenli bir şekilde oğuza gidip onunla yattı,
oğuzdan hamile kaldı, kürtaj oldu,
oğuzla evlnip tatile giderken aldıklarıyla yaptıklarıyla havasını attı,
can beyle yakınlaştı, karısından ayrılma noktasına getirdi,
şimdide tekrardan oğuzla olucak... kendisini o kadar masum sanıyokii buna gıcık olyorum, üstelik çok kıskanç ve haset.. deli gömleğinin ardına saklıyo yaptığı her şeyi her ağlayışı her sözü
ama tabiki neclada suçlu değil demiyorum, yinede karakter olarak neclayı daha önde tutuorum ben..
neclanın iyi olmasını istiyordum ama gelecek bölümün fragmanında gördüğüm kadarıyla burnu havalara kalkmış..
ben her zaman leylanın necladan daha az suçlu olduğuna inanmayan taraftayım.. çünkü leyla yaptıklarını çok çabuk unuttu sütten çıkma ak kaşık moduna çabuk girdi..
en başta dersanedeki arkadaşının sevgilisyle öpüştü,
neclanın oğuzunu elinden aldu,
düzenli bir şekilde oğuza gidip onunla yattı,
oğuzdan hamile kaldı, kürtaj oldu,
oğuzla evlnip tatile giderken aldıklarıyla yaptıklarıyla havasını attı,
can beyle yakınlaştı, karısından ayrılma noktasına getirdi,
şimdide tekrardan oğuzla olucak... kendisini o kadar masum sanıyokii buna gıcık olyorum, üstelik çok kıskanç ve haset.. deli gömleğinin ardına saklıyo yaptığı her şeyi her ağlayışı her sözü
ama tabiki neclada suçlu değil demiyorum, yinede karakter olarak neclayı daha önde tutuorum ben..
canım yanlış biliyosun kürtaj olmadı
oğuzu evde şimdiki karısı varya oğuzun adını hatırlayamadım onla yakalayınca
merdivenleren ayağı kaydı düştü
bebeği düşürdü yaniyerimseniben