Yaprak Dökümü - Kanal D

Nazmiyi kabul etmesin naten leyla uyusssu:dilcikar:
Bana kalsın nazmikaydirigubbakcemile2
Pek tatlıydı yaw:asigim:
Yazık oldu:mymeka:

kurabiye sakınha ferhunde bir yandan leyla bir yandan seni kurabiye gibi yerler sakın uzak dur derim ben arkadaşım

leyla tamamda ferhunde bişey yapmaz o şuan arkadaşımın aşkısı mevzusuna girdi:)))gülşeninkine göz koyacak

Aa doğru yazık olacak gülşene:çok üzgünüm:
Bu ferhunde de her istediği erkeği elde etti:jeyyar:
Maşallah hatunakaydirigubbakcemile3

bu dizinin müptelasıydım
şimdi izlemesemde bişey fark etmiyo yanii
artık zevk vermiyo yaa

Bu Leyla harbiden akılsız ya (en kibar kelime buydu anladınız siz kaydirigubbakcemile3 )

leylaya gıcıkım ya.her bölüm dahada sinir oluyom off.hareketleride bi tuhaf.herkes suçlu bi o masum sankim.

kızlaar noluyo ya acayip bi bölümdü

resmen leyla birlikte oluyo oğuzla

dizi romanın sonu gibi bitecekmiş ya

bence leyla oğuzun metresi olacak oğuz boşanamayacak karısından

ali rıza bey de parayı kaptıracak ortada kalcaklar

ee final yaklaşıyo

yavaş yavaş sonlandırıyolar

salak leylaaa

neclaya da sinir oldum o ne afra tafra ceme sanki alemin günahsızı kendisi üste çıkıyo bide

kızlar bence leyla oğuza bişey yapacak ne bileyim zarar verecek gibime geliyor oyun oynuyo sanki onunla.yoksa bu kadar salak olamaz herhalde.yok yok kesin dediğim gibi.çünkü babası ferhundeye bulaşmaması gerektiğini söylediğinde."onunda sırası gelecek"dedi.

Ayy hakikaten leyla resmen saldım çayıra mevlam kayıra misali...Şok oldum bu kadar da olmaz dedirtti.Necla ise o da sonradan görme misali utanmadan leylaya sekreter muamelesi yaptı.Yeni bölümü merakla bekliyorum çok heyecanlı olacak gibi...

leylaya:1shok::1shok: oldum ya salakmı saftrik mi aşıkmı anlamadımCADIARZU

bence leyle oğuza oyun yapıyor yani bine vi intikam kokusu alıyom

neclada sosyete olmuş ne oldum delisi olmuş

bencede leyla intikam planları yapıyo.hem ferhundeden hemde oğuzdan intika alacakmış gibi geliyo...
neclada bu arada bence fazla azıyo.sonu iyi değil.......

neclanın şeyine kızıyorum sanki sütten çıkmış ak kşık cemin annesiyle soguk soguk konuşuyor kadın haklı oglunu boynuzladın daha ne bekliyorsa başkası olsa kapıdan içeri almaz kendini affettircegi yerde burnu kaf dagında geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…