Yaprak Dökümü - Kanal D

göstermediler canım oraları belli deil ne olcagı bu işin içinde başka bişey var bence

bence leyla ferhundeyle uğraşıyor gibi geldi son çiçek olayı....bana bak ya direk dalsım konuyaaa...yaprak dökümü görünce tutamadım kendimi :)))

leylanin oguzla tekrar beraber olacagini sanmiyorum bu isde bir is var
belki intikam almak istiyodur o kadar cekti bu kiz
bir kalemde silip atamaz yasananlari

banada öyle gibi geldi oğuzla beraber ama üstünkörü konuşuyor,yaşadıkları aklına geliyor,sonra necla ne yapacak acaba o da bir tuhaf sanki

neclanın şeyine kızıyorum sanki sütten çıkmış ak kşık cemin annesiyle soguk soguk konuşuyor kadın haklı oglunu boynuzladın daha ne bekliyorsa başkası olsa kapıdan içeri almaz kendini affettircegi yerde burnu kaf dagında geziyor

haklısın valla işte ne oldum delisi olcak neclada sonu ii değil artık başkasınımı bulcak :1closedeyes:

Fragmandan anladığım kadarıyla,
Leylanın şu sonradan görme olayı vardıya eski pardüseyi fırlatmıştı neclaya,
Şimdide aynı sonradan görme tavırları nejlada başlayacak..

leyla kesin ferhunde ile oguzu öldürcek,,,bana öle geldi,aslında oguz baya pişman gibi ama şu ferhundeyi :jeyyar:öldürseler çabuk degil kötükedihüsoyavaş yavaş bütün yaptıgı kötülükleri yaşayarak,bide ferhundeden boşanmak için 77 binlirayı çıkarıp tak diye vermedilermi,valla paralar gidiyo,kafamçokkarıştı

leylanın yenı fraqmandakı cadı ferhundeye söledı lafa bayıldımşakkıdı
senden korkan senın qıbı olsunsüprizzzzz
helal sana leylaa.s.
al ıntıkamını qeç bıle kaldıınkötükedihüso

şimdi değil dedi leyla sıra onada gelecek dedi annesine önce oğuzdan intikam alacak gibi geldi bana

Dun aksam izlerken bende dedim Leyla oguzla berbaber oldu bak hem dogum gunune gitmedi eve gec geldi hem geldikten sonra dus aldi falan esim de diyor nekadar fesatsin ta nereleri dusunuyorsun.

Ben ilk basta Leyla bosluga dustu Oguz da ona ilgi verince zaafina geldi tekrar onu sevecek onunla beraber olacak diye dusundum ama sonra Leyla annesi ile konusurken Ferhundeye de sira gelecek dediginde demek ki once Oguzla baslayacak sonra Ferhunde ile devam edecek yani. Telefonda Oguzla konusurken de cok donuktu yani zaaf maaf yok bence bu kiz intikam pesinde.

Necla da cok degisecek cok zaten Leylada da onda da var ikisi de biraz para gorse biraz cevre gorse gormemise donecek tipler Leylada bunu gecmiste gorduk zaten sira Neclaya geldi.

Sevketi de haftaya dovuyorlar oh olmus akillansin artik nereye kadar gidecek bu saflikla hemen herkese kaniyor.

Arkadaşlar herkese selamlar
Bende bu dizinin takipçisiyim.Dizinin başından beri gözden geçirince leyla başlattı nejlanın sevgilisini elinden alarak ,sonra nejlada geri aldı.Yani leylada maduru oynamasınartık al birini vur birine,bence artık dizi çok dejenere oldu konu kıtlığımı çekiyorlar bilmem ferhundeyi kötü rolün hakkını versin diye yaptırmadıkları kalmadı.Şevket desen tam bir saf,Bir kısır döngü leyla parayı gördü bozuldu şimdi nejla bozulmaya başladı.Velasıl Leyla intikam peşinde yoksa huzura eremicek en sonundada yatar bir hastaneye temelli,nejlada bence cemden ayrılır,ferhunde sürünecek o paralar ona yaramıcak( o leventi kaçırdıya yazıklar olsun:)) ,bu diziden en mutlu en büyük abla çıkıcak hakketti bence
Sonuç olarak bence artık bitmeli tadı kaçmadan büyüsü bozuluyor.Konular artık iyice dejenere sanki sırf bu bölümde ekrana seyirci çekelim der gibi oldukaydirigubbakcemile3,

naptı leyla ya
yattı mı kaklktı mı anlamadım gitti valla kafamçokkarıştı

ya leyla neyapmaya çalısıyo anlamadım başını derde sokuyo sonrada saf ayagına milleti kandırıyo çok sinir oldum başına gelenleri hak ediyo bence birde adam evden çıkın diyor ne ev arıyolar ne birşey hala hayatlarına devam ediyolar evi toparlamıyolar hiç biz olsak hemen toparlanırız

En iyisi bu aksam netten izlemek...ben bu sekilde hiç bisi anlamiyorum ya
Leyla geri donmez Oguza...bence hersey intikam için
Hersey

Necla yi da dovecegim yakinda...Cem in annesi buyukluk yaptik da onu gelin olarak affetti...kendini birsey saniyor simarik !

leyla oğuzdan başlayıp intikam alacak. ferhunde ye ilk mesajı gönderdi zaten.
oğuza aşkından dönmedi. oğuzda neclayı seviyordu şimdi vazgeçti leylaya döndü. leyla çok fena intikam alacak. ferhunde de korksun artık.
ama oğuz ile leylayı görüyor ferhunde ali rıza beye yetiştirmeze iyidir.
şu evi satın alan adama da gıcık oldum ha bire rahatsız ediyor.:eek:klava:

leylayida neclayida islak odunla dovmeli bence ikisi ferhunde kadar itici olmaya basladilar birde Ali Riza bey cok kati suratsiz bence bu hale gelmelerine sebep bu buyuk buyuk konusmasi sacma sapan otoritesi suratsizligi

Dün bende Leyla'ya $ok olmustum,su an burayi okuyana kadar.
Arkadaslar belkide dogrudur,intikam aliyordur Leyla.Bunu hic
düsünememistim.Gerci ben Leyla'yi hic sevemedim.,bence bütün
hatalarin basi o oldu.

ben dün evdekilere şöyle bi yorum yaptım diziyi izlerken.sizlede payleşeyım arkadaşlar.ben diyorum ki leyla oğuzu öldürecek ? ? ?

X