Yaprak Dökümü - Kanal D

felç inmez kalp krizi geçirir bunları duyunca.........:roflol::roflol:

Kizlar ben hala Leyla'nin niyetini intikam oldugunu dusunuyorum Oguzla beraber olmasindan ama planladigi gibi gidiyor mu orasi mechul.

ferhundayi düşündüm bugün...ve gercek hayattaki ferhundeleri

yıllarca üvey baba tacizi kimsesizlik yetimaneler insanları ferhunda gibi olmaya zorluyor..düşüdüm öylece...

hayat zalim hemde cok

Kizlar ben hala Leyla'nin niyetini intikam oldugunu dusunuyorum Oguzla beraber olmasindan ama planladigi gibi gidiyor mu orasi mechul.

canım bende niyetinin intikam olduğunu sanıyordum ama hangi intikam için yatarsın ki biriyle.. şaştım kaldım valla

leyla çok soğuk çok donuk intikam olduğunu hep düşünüyorum ama yok olaylar farklı sarpa sardı resmen.. gelecek haftaki fragmanda herkes herşeyi öğreniyor..

bu dizidede bişey saklı kalsa en fazla 1 hafta kurban kesicem.. anında herkes herşeyi öğreniyor.. bide hep göen duyan anlayan ferhunda oluyo:jeyyar:

Bilemiyorum canim kendi aklinca nasil intikam almak istedigini ama hala oyle seziyorum.
Belki Oguz'u kendine baglayip onu terk etmekti niyeti zamaninda onun yaptigi gibi
cunku Ferhundeyi de Ferhunde onu nasil vurduysa oda oyle geri vuruyor, gecmisiyle yani.

Ferhundenin radarlari cok kuvvetli de ondan. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

görgüsüz nejla ne o öyle kükrler küpeler...iğrenç bir kız.zaten konuşurkende havlıyor sanki durmadan çemkiriyor kocasına.sanki ak kaşık.zavallalı leyla sanırım oğuzun canını yakmak için yakınlık kuruyor ama kendini daha fazla yaralıyor bence ruhu yaralı.ferhunde de çok sanşlı hemen gördü onları....zavallı fikret rahatca bir oh diyemedi kız..

ya kızlar dün neclanın kürkünün içine giydiği beyaz gömleğe bayıldım. markası ne acaba bilen varmı?

bu kızlar tam dayaklık..ne diim:1shok:.Şok oldum hele hafataya gelecek bölümden kesitlerde leyla oğuzla yatmış.Nasıl bu kadar zayıf olabilir bi insan.Oğuz bi leylayla bi necla sonra tekrar leylayla birlikte oluyor.Varmı böyle şey.Leyla da nasıl mide varmış bunu kaldırdı??.Ahlaksız bi dizi ye dönmeye başladımı ne??Bu dizide herşey kötü bitmeye başladı.Sonuda romandaki gibi sonlanacak.Yani bütün aile per perişan.Tez zamanda bitsin..üzülüyor insan.

bende dizinin romandaki gibi kötü sonla biteceğini düşünüyorum.....
necla başından geçen onca şeye rağmen olgunlaşamadı..görgüsüz görgüsüz haller...yakındır cemin onu şutlaması......
leyla ferhundeye iyi yaptı.geçmişle can acıtmak nasıl oluyomuş anlasın.ama ferhundenin intikamı fena olcek gibi.....

ay dün neclaya nasıl sinir oldum ...o kürkü yeni bi askıya asmak lazım dedi ya ( bi de inşaat firması olayında da fire verdi ..cem nasıl seviyor bu kızı yaa ...hoş leyla da bir zamanlar oğuzla evliyken kürkle gelmişti :)) bunlar anneye çekmişler ,anne de meraklı ya paraya..... leyla da oğuzu seviyor mu anlayamadım ben yaa birlikte oluyorlar ferhunde ye acıdım dün ancak ne yaparsa yapsın ben kızamıyorum o kadına yaa bakalım yeni bölümünde leyla dan öcünü alıcakmış :)))

ya dizinin bitmesine az kaldı güzel bölümler izlemek istiyorum ben yaaa leylanın bunalımlarını değil
ayrıca ferhundeye çok şaşırdım okadar acıdan sonra böyle güçlü gözükmesine şaşmamalı kendine güveni tam ve odurumlardan böyle yerlere gelmesini takdir ediyorum doğrusu helede bir kız çocugu ama işte yaşadıkları onun böyle olmasını gerektirdi belkide bilemeyiz

neclayı bogasım geldı..o kız dılınecı olmayıda hak edıyor..baska seylerıdeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

necla herkesden ıntıkam almaya calsıyor bence ozelıklede necladan olabılır..zamının bırınde bırbırlerını neclayla oguz sevmıyorlarmıydı..
sonundada oguzun metresı olacak..babasıda felc gecırınde oguzn aldıgı evde leyla bakacak..
fıkret dersen basbela kaynanısı varken zor bakar

ya ben bu leylanın ne yapmak istediğini anlamadım.gelecek haftanın reklamını izledim.oğuzla uçağa binmeler ,aynı odada kalmalar,yarı çıplk halleri..babası görüyor leylayı oğuzla
ya dünyada adammı kalmadı ki
hem sana tecavüz ediyor , hem seni aldatıyor ,hem seni küçük görüyor , nejla ile kaçıyor
sonrada sen yine ona geri dönüyorsun? yatıyorsun onunla?
nasıl bir şeydir bu yaaaa
o zaman neden nejlaya surat yapıyor..madem sen oğuzlasın affettin onu o zaman nejla ilede konuşacaksız ,ona surat yapmayacaksın
ne biçim bir senaryooo
ne biçim bir ruh hali
anlamadım gitti
dünyada adam bitmiş yaaaa

ayyy rapunzel umarım tahminlerin dogru çıkmaz birde leyla şevkete kızıyor kredini tükettin diye kendiside çok hata yaptı ama hala yapmaya devam ediyor ama nasıl olsa herkez leylanın peşinde pervane kimse ona kızmıyor herkez onu haklı görüyor nede olsa ama kendiside çok hata yapmasına ragmen hala devam ediyor nedense helede ailesinin oguz hakkındaki düşüncelerini bile bile

bir insan intikam için birisi ile yatarmı? yani neyin imtikamını kimden alacakki anlamadım
ceydadan mı intikam alacak
oooh ne güzel yaa intikam için birisine zevk ver.)) böyle intikamı her erkek ister herhalde.))

kafayi yememek elde degil nasi insalar ya..
leyla oguzla simdi peki neclaya tavir yapmaya hakki kaldimiki simdi...
artik izlemiyorm adami mahvettiler ya insan bu kadar iyi bir babayi nasil hic düsünmez sinir oldum yufka akillilar

leyla ferhundeye birşey yapamaz artık
ferhunde çok önemli bir koz yakaladı
resimlerini falan da çeker oğuzla ikisinin

necla ise sonradan görme
sinirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…