Yaprak Dökümü - Kanal D

LEYLA, FERHUNDE'NıN PEŞıNDE...

Yaprak Dökümü'nde intikam rüzgarları esecek

Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde bu hafta Leyla, Ferhunde'den intikam alma planları yapıyor. Evinin kapısında, Leyla’nın dikenli mesajını alan Ferhunde, Leyla’nın kendisine yeni bir sürpriz daha hazırladığından habersizdir. Leyla, Ferhunde’yi en zayıf yerinden vurmak için bir intikam planı yapar ve onun geçmişteki sırlarına ulaşır. Ali Rıza Bey, Şevket’e yapacakları iş için destek olmaya karar verir. Bu karar Ali Rıza Bey ve Leyla’yı karşı karşıya getirir, Leyla büyük bir isyana doğru sürüklenmektedir. Öte yandan, inşaat projesi Şevket’in beklediği gibi başlamaz. Şevket, bu yeni işinde hiç beklemediği bir tehlikenin içine düşer. Geçmişine sığınan Leyla, Oğuz’la herkesten gizli, yeni bir maceraya atılır. Leyla, bu büyük sırrını saklamak için yalana başvururken, zaman Leyla’ya büyük bir oyun oynar.

17.3.2009alıntıdır

Leyla da Necla da...ikisi de birbirinden beter

Yinede ben en çok Necla ya gicik oluyorum, Cem in ailesine tavir yapiyor
Kendini ne saniyor ya ?
Tabiki Cem in ailesini ondan nefret edecek, kizkardesinin kocasiyla kaçti ve Cem i aldatti
Dua etsin ki Cem onu geri aldi
Aptal

Leyla da simdi Oguz a niye yanasiyor ? bu kadar aptallik olurmu ya ?

Hele Sevket tam bir bela onun yuzunden baba yagdigari olan ev satildi hala saçma islerle ugrasiyor

Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

haftaya bölüm manyak delikafadulden neclada süper olmus.fransız karıları gibi :nazar:

bu necla da leyla da tam birer görgüsüzmüş ama ya. o kürkler filan. yazık.

ilk defa bu dizi güldürdü beni..
ay Nejlanın hali neydi öyle ya okadar güldüm ki..
sonradan görme diye buna derler işte..
utanmasa evin içinde bile kürkle oturucak:roflol:

saçmalardan seçmeler izledik yine :1closedeyes:nejla hanım leylanın zamanında yaptığına içerlenmiş kızmıştı şimdi aynısını kendi yapıyo demek parayı gören biraz şımarıyomuşş dimee nejla hanım yaa diğer salağa nedemeli ayol bu adam yüzünden sen akıl hastanelerinde yattın krizler geçirdin deli damgası yedin yüzüne bile bakmaman gerekirken iki güzel lafa tav oldun:mymeka:ayy valla çok sinir oldum:eek:klava:

haftaya dananın kuyruğu kopacak ferhunde oğuz ile leyla yı havaalanında resimliyor ve aile öğreniyor yalnız ferhunde resmı ben atmadım diyor... necla yine kıskançlık krızıne giriyorki ağlıyor cemde sana ne oluyor ne ağlıyorsun diyor ... ama ferhundenın üvey babanın tacizine ugradığını bilyordum ama esirgemede kalması ordan kaçması hemde daha 18 olmadan hayatını idame ettirmesi üniversite okuması falan takdire değer ağır hayat şartları onu acımasız bir kimliğe sokmuş ama aslında onun altında oyle bir kişilik yok maskelemeye calısıyor annesıne ağlarken acıdım haline...

bu iki kızkardeşte nedense bir kürk görgüsüzlüğü var.

fikret hariç ,hepsi annelerine çekmişler....

ali rıza,beye leylayı gördükten sonra bir şey olmazsa bir dahada olmaz..........

ya leyle kafayı yemiş iyiyce birde artık leyla izlemekten baygınlık geldi hep unun üzerine ilerliyor dizi hele haftaya sanırım leyla şow izlicez birde ben şuna çok kızdım evi satın alan adam kaçdefa çıkın dedi hala oturuyolar hiç toparlanma yok birde adama kızıyo hayriye hanım çıkıp ev bakmıyoda adamı tafra yapıyo bu olaya çok kızdım dogrusu ya biraz şevketle sedef falan bunlar neolacak bunları gösterseler daha iyi olacak

haftaya dananın kuyruğu kopacak ferhunde oğuz ile leyla yı havaalanında resimliyor ve aile öğreniyor yalnız ferhunde resmı ben atmadım diyor... necla yine kıskançlık krızıne giriyorki ağlıyor cemde sana ne oluyor ne ağlıyorsun diyor ... ama ferhundenın üvey babanın tacizine ugradığını bilyordum ama esirgemede kalması ordan kaçması hemde daha 18 olmadan hayatını idame ettirmesi üniversite okuması falan takdire değer ağır hayat şartları onu acımasız bir kimliğe sokmuş ama aslında onun altında oyle bir kişilik yok maskelemeye calısıyor annesıne ağlarken acıdım haline...

evet arkadaşım bu konuda bende sana katılıyorum kesinlikle ferhundeyi bende taktir ettim böyle bir çocukluk ve gençk kızlıktan sonra okuyup emellerine ulaşmış bir kadın olarak karşımızda olması cidden taktire şayan böyle biri olup birde iyi ve saf olsanız bu dünya bu insanlar yer insanı yer o yenmeyen yiyen tarafı seçmiş aslında bi bakıma iyide yapmışsüprizzzzz

dilanaz sana katılıyorum nejlanın görgüsüzlüğüne çok şaşırdım sonradan görmelik yaptı iyi biryere asalım diyor birde cem ondan daha mütevazi leylada birzamanlar kürk havası atıyodu ama gördü kürkü buda öyle olursa hiç şaşmam

saçmalardan seçmeler izledik yine :1closedeyes:nejla hanım leylanın zamanında yaptığına içerlenmiş kızmıştı şimdi aynısını kendi yapıyo demek parayı gören biraz şımarıyomuşş dimee nejla hanım yaa diğer salağa nedemeli ayol bu adam yüzünden sen akıl hastanelerinde yattın krizler geçirdin deli damgası yedin yüzüne bile bakmaman gerekirken iki güzel lafa tav oldun:mymeka:ayy valla çok sinir oldum:eek:klava:

bencede... sanki hayatında biri olmazsa olmıycak yani dünyada bi o bi oğuz kalsa dönüp bakmaması lazımdı... zaten gıcık oluyorum leylaya kendi özkardeşinin eski sevgilisiyle yemediği halt kalmadı bi pahalı cep telefonuna... sonrada kardeşim kocamla kaçtı diye duygu sömürüsü yapıyo kimsede demiyoki ilk önce sen onun eski sevgilisiyle kırıştırdın :kızgın: bide masum rolleri yapıyo utanmadan ya Çok üzgünüm çoook

görmemişin kürkü olmuş misali ağustos olsa yine giyecek görgüsüz sonra leyla gibi çıkarmaz üstünden yakındır cem bakalım ne kadar dayanacak leylaya ben cevriye hanıma çok güldüm yine tahsin çok rahatız serbestiz istediğimiz yere gidiyoruz para harcıyoruz diyince amma bozuldu ama ben sonunu yine izliyemedim ne oldu sonunda nasıl bitti

yaprak dökümü yine sona doğru felakete giden bi bölümle geldi karşımıza:nazar:

leyla gerçektende fena acıttı ferhundenin canını
benim bile gözüm korkmadı desem yalan olur:1shok:
ama ferhunde fazlasıyla haketti bunu
biri artık dur demeliydi onakötükedihüso

leyla oğuzdan intikam almak için onla birlikte oluyo diye sizden yorumları okuyunca rahatlamıştım kızlar
ne yalan söyleyim
ama korktuğum başıma geldi bu bölüm
malesef oğuzdan intikam almak için birlikte değilmiş leyla:mymeka:
ya birde arkadaşlar leyla deli değilmi
biz ne diye leyladan akıllı davranışı bekliyoruzki-tatlicadiarzu-
tam bi deliye yakışacak davranışlar sergiliyo

necla iyice ne oldum delisi oldu cemle onun sonunu hiç iyi görmüyorum ben
salak niye ağladı acaba
leylayla oğuzun fotosunu görünce
kendi bırakmadımı oğuzu
eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:bbo:

fikretim zavallım
cevriye hanım yine yaptı yapacağını
arkadaşlar öncekii yorumumda geri döner demiştim döndü gördünüz mü:roflol:
bu kadından daha çok çekicek fikret
dizinin sonunda o da bu nedenle boşanabilir gibi geliyo bana

neclaya çok kızdım ya beş dakkada sattı ailesini
cem bile şok oldu
ali rıza bey nası bozuldu gördünüzmü
adam haklı:kızgın:

kasap et derdinde koyun can derdinde
bunlar nelerle uğraşıyo kahvecinin derdi ne
şok oldu arabada görünce ikisinikaydirigubbakcemile3

ben aslında önümüzdeki haftadan çok bi sonraki hafta neler olucak diye merak ediyorum kızlar
alirıza bey öğreniyo leylayla oğuzu
tepkisini çok merak ediyorum
felç inermi szice adama bukezsengözlerimebaksanab
yada şimdiye kadar bişey olmadı artık alıştı
yine bişeycikelr olmazmı diyosunuz:roflol:

görmemişin kürkü olmuş misali ağustos olsa yine giyecek görgüsüz sonra leyla gibi çıkarmaz üstünden yakındır cem bakalım ne kadar dayanacak leylaya ben cevriye hanıma çok güldüm yine tahsin çok rahatız serbestiz istediğimiz yere gidiyoruz para harcıyoruz diyince amma bozuldu ama ben sonunu yine izliyemedim ne oldu sonunda nasıl bitti

canım bunlar atıp tuttu işte burdan çıktktan sonra mangal yapıcaz
fikretin aileside gelicek falan dediler
cervriye haliyle dayanamdı
üstünü başını giydi hemen:roflol:

huzur evinin müdiresi konuşmalarını duydu
bunları odasına çağırdı
kızdı bir güzel
yaşlı insana bu yapılırmı
böyle şeyler denirmidiye
onlarda eve döndürmek için yapıyoruz diyince inanmadı
osırada cevriye hanım kapıda bitti
hadi nereye gidiyosak gidelim
burdan gına geldi artık gibi laflar edince müdierede şok okdu:1shok::roflol:

en sonunda leylayla oğuzu tesadüfen havaalanında gördü ferhunde
o bile gözlerne inanamadı:1shok:

ya ben şu hayriye hanıma çok siniroluyorum..
kızlarının görgüsüzlüğü bence anelerindn geliyo=))
hiçbiri Ali Rıza Beye çekmemiş bence..

yaprak dökümü yine sona doğru felakete giden bi bölümle geldi karşımıza:nazar:

leyla gerçektende fena acıttı ferhundenin canını
benim bile gözüm korkmadı desem yalan olur:1shok:
ama ferhunde fazlasıyla haketti bunu
biri artık dur demeliydi onakötükedihüso

leyla oğuzdan intikam almak için onla birlikte oluyo diye sizden yorumları okuyunca rahatlamıştım kızlar
ne yalan söyleyim
ama korktuğum başıma geldi bu bölüm
malesef oğuzdan intikam almak için birlikte değilmiş leyla:mymeka:
ya birde arkadaşlar leyla deli değilmi
biz ne diye leyladan akıllı davranışı bekliyoruzki-tatlicadiarzu-
tam bi deliye yakışacak davranışlar sergiliyo

necla iyice ne oldum delisi oldu cemle onun sonunu hiç iyi görmüyorum ben
salak niye ağladı acaba
leylayla oğuzun fotosunu görünce
kendi bırakmadımı oğuzu
eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:bbo:

fikretim zavallım
cevriye hanım yine yaptı yapacağını
arkadaşlar öncekii yorumumda geri döner demiştim döndü gördünüz mü:roflol:
bu kadından daha çok çekicek fikret
dizinin sonunda o da bu nedenle boşanabilir gibi geliyo bana

neclaya çok kızdım ya beş dakkada sattı ailesini
cem bile şok oldu
ali rıza bey nası bozuldu gördünüzmü
adam haklı:kızgın:

kasap et derdinde koyun can derdinde
bunlar nelerle uğraşıyo kahvecinin derdi ne
şok oldu arabada görünce ikisinikaydirigubbakcemile3

ben aslında önümüzdeki haftadan çok bi sonraki hafta neler olucak diye merak ediyorum kızlar
alirıza bey öğreniyo leylayla oğuzu
tepkisini çok merak ediyorum
felç inermi szice adama bukezsengözlerimebaksanab
yada şimdiye kadar bişey olmadı artık alıştı
yine bişeycikelr olmazmı diyosunuz:roflol:

o adama felç melç ınmez neler yaşadı neler:nazar:

bu arada ferunde cadısı küçüklüğünü anımsadı yaa bı ara dıkkat ettysenız arkadakı arabalar son modeldı:1shok:
bundan bı yaklaşık 20 yıl öncesını qüyz çekıyorlar delikafadulden

X