Yaprak Dökümü - Kanal D

Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..

bnce sonlara doğru cem neclanın popocuğuna tekmeyi basıvericek ondan sonra neclanın geri o ve yüzü olmucaa için kendi kendine yaşamaya başlıcak. ondan sonra görücekler belki böyle olabilir. yada tamamen yanlış hatırlıyorum o kafe sahnesi oldu galiba ya. bilemiyorum laelaelaelaelae

cafe sahnesini bende gördüm diye hatırlıyorum arkadaşlar
ama eminim o ferhundenin hapishaede bunları elelebulması aynı değil
tamam uldu ama fragmandaki gibi öyle kürklerle falan değil
hatırlarsanız açık havadaydı görüş
fragmanda içerde gösterio
demekki şevket yine girecek hapse
ferhndede bunlara inat
alirızanın evini alan adamla olucak gibime gliyo
leyla battı artık yok ne köy olur bu kızdan ne kasaba
ben asıl ali rıza beyin sonu ne olacak çok merak ediyorum

didsim bu arada çoooooooooookkkkkkkkkk teşekkür ederim canım

tesekkurler6ga.jpg

kızlar ikiside farklıydı çok iyi hatırlıyorum ferhunde kolidorda gidiyordu kapıdan içeri girdi el elelerdi üzerinde kürk vardı neclada cafede çalışıyordu leylayla hayriye hanım geldi hatta leylanın üzerinde pembe mont vardı yanıltmacaymış bide şevketin taksisine ferhunde bindi eski şevketti o zaman

:bbo: allahallah iyice kafam karıştı eski fragmanlarla uymayan sahneler var şevket karektere falan değişince yenidenmi çekim yaptılar yoksa yeni bölümlerde necla cem den ayrılacak çalışmaya başlayacak? Şevket tekrar hapse girecek katırla yapacakları işten dolayı ???????

kızlar ikiside farklıydı çok iyi hatırlıyorum ferhunde kolidorda gidiyordu kapıdan içeri girdi el elelerdi üzerinde kürk vardı neclada cafede çalışıyordu leylayla hayriye hanım geldi hatta leylanın üzerinde pembe mont vardı yanıltmacaymış bide şevketin taksisine ferhunde bindi eski şevketti o zaman

kesinlikle katılıyorum..necla kafede çalıştı sonra bar'a geçti..37.bölümde gösteriyor o sahneyi ama videolarda sorun olduğu için açılmıyor merak edenler bakabilir..şevket ise tekrar cezaevine girecek o katırın yüzünden çünkü hem fragmanı hemde geçen hafta oğuzun şevketle katırın görüştüklerini duyması üzerine söyledikleri gelecek bölümün sinyallerini verdi...

ya yine oguzun yanına gidiyor sonra bagıracak bas bas ona buna saldıracak çok uyuz bir kız bu leylayaa

cigdem83 .!.:
Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..

Evet böyle bir sahne olmadı..
Sıkı takipçisiyim dizinin ama ben bile izlemedim
Sadece Fragmanlarda gördük bu sahneyi eylülde başlamadan önce..
Hatta Ferhundenin hapishaneye kürkle geldiği bir sahne vardı oda hiç olmadı..
Şevketi sedefle görüyordu..
Bu gösterdiklerinin ikisinide izlemedik hiç bir bölümde..
Hoş ben artık izlemiyorum
Çarşamba akşamları bunalıma girmek istesem izliyorum ancak ne karamsar oldu yaw..
Bitsede bir oh çeksek..

ya benmi yanlış gördüm leylanın ne işi vardı oğuzla:bbo:hani bu kitaba göre avukatın metresi oluyorduya acaba oğuzunmu olacak ya ayy nasıl merak ediyorum bide ben tvde izleyemiyorum netten ancak biryeremi gitsem izlemeye :jeyyar:

bu psikolojiyle döner ben nazmiyi kabul etmesini beklerdim okadar dürüst adamki nazmi nazmini hatası yok bence leyla suçlu birde ali rıza beyde söyledi baştan herşeyi anlatsaydık böyle olmazdı dedi nekadar yalan olursa olsun birgün gerçekler mutlaka ortaya çıkar

Nazmiyi kabul etmesin naten leyla uyusssu:dilcikar:
Bana kalsın nazmikaydirigubbakcemile2
Pek tatlıydı yaw:asigim:
Yazık oldu:mymeka:

X