- 7 Haziran 2008
- 3.524
- 1.119
- 39
buğün bütün bölümü izlemedim ama bir kısmı dikkatimi çekti.ellerindeki para ile bir semtteki eve bakıyorlar ve indirim falan istiyorlar .adam olmaz diyor..sonra leyla buradaki ev kiraları ne kadar diyor.adam 2000 lira diyor.leylada paranın faizi ile kiraya çıkalım diyor...o noktada ooohhhhaaaaaaaaa dedim..hem yakınıp duruyorlar paramız yok diye hemde istanbulun bilmem neresindeki lüks semtte 2000 lira kira ile oturacaklar..ayol 500-600 liralık 700 liralık evler nerenize yetmiyor..sanırım konaklarda büyüyünce ,yaşayınca 2000 liradan az kiralık ev kesmiyor onları..birde zavallı diye gösteriyorlar onları...hey Allahım yaaaaaaaaaa...doğru dürüst yazın ya şu senaryoyu
Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..
Çiğdem' cim sen o bölümü de kaçırdın galiba :1rolleyes:
Bu bölümüde izledik Nejla' nın evden ayrıldığı dönemlerde :smiley-cool:
Kitaba göre Leyla birisinin metresi oluyor...Ailesine bakıyor ya....
Ben avukat Can beyin metresi olacak sanıyordum ama bu durumda Oğuz' un yani eski kocasının metresi olacak galiba
Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..
yaw bwn anlamadım..
leyla cok abartıo oguzla gecmişini..
gecti gitti iste ne diye kurcalıyo..
ne diye gitti oguza vermeye mi gitti anlamadım wallahi..
çarşamba akşamları spora gideceğim için artık izleyemeyeceğim diziyi
dün de izleyemedim
başka birgün tekrarı oluyor mu acaba?