Yaprak Dökümü - Kanal D

zavvallı gülşen ne kadar iyi bi kız arkadaş oldu yılan ferhunde onada kazık atacak......:jeyyar:

aslında gülşen ferhundeye sevgilisini hiç tanıştırmak istemedi ama ferhunde ısrar ettii için tanıştırmak zorunda kaldı, zaten kahvaltı sonrasında bana gelin dedi ya ferhunde daha fazla birlikte olmamak için uzatmamak için hemen plan yaptık diye bahane buldu,çok birarada olmalarını istemiyor,nasıl tedirgin görmedinizmi

gülşen salak niye buluştururki ben olsam öyle bi arkadaşım olsa kiiiii olmaz neyse hayatta sevgilimle tanıştırmam

gülşen pek tanıştırmak istemiyodu zaten ferhunde ısrarla gelmek istedi...bence gülşenin sewgilisi ferhundeyi ayartacak cünkü arkadasını çok sewdim cok cana yakın iii birisi dedi hemde hayran hayran bakıyordu ferhundeyeCADIARZU

ha bu arada madem Neclalar ev alacaktı, keşke köşkü onlar alsalardı. kendileride kirada oturabilirlerdi. paraları yokmu sanki. en azından aile yadigarı köşkleri kalırdı.

dids video için çok teşekkür ederiz
mümkünse rica etsek yeni bölümüde keeyebilirmisin ben izleyemedim de

ßen yeni ßölümü izleyemedim kızlar..
Tekrarı ne zaman bilen var mı :uhm:

dids video için çok teşekkür ederiz
mümkünse rica etsek yeni bölümüde keeyebilirmisin ben izleyemedim de

Rica ederim canım Şeniz

103. bölüm fragmanı

[dailymotion]video/x8hv3j_yaprak-dokumu-103-bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

ha bu arada madem Neclalar ev alacaktı, keşke köşkü onlar alsalardı. kendileride kirada oturabilirlerdi. paraları yokmu sanki. en azından aile yadigarı köşkleri kalırdı.

evet canim ayni seyi bende düsündüm necla evi alabilirdi
ama kizlarin akli hala bir karis havada

kızlar birleişcekle demiştim hatırlıyomusunuz leylayla oğuz
ahanda alın kızı evev getirmiş yuh
slaak bunlar ya
romanın sonunda leylayla neca pavyona falan düşüyolarmış
artık sonunda öyle bişeyler olur heralde diye beklemekten alamıyorum kendimi
iyiye gden bişey yokki

ayyy neclaya cok fena kılım. güya aklı basında ailesinin vefalı kızı... onun derdi para pul.... kıl yaaaa....
ailesi umrunda değil hatunun sadece onlara muhtac olduğu için yanlarında....
yeni villasına tasınıca bu seferde hava atmaya gider ailesine ....

aslında necla öyle değil bir yanlış yaptı oğuzla kaçarak ama leyla çok hava attı unuttunuzmu mantosunu sadaka verir gibi neclaya verdi daha biçok şey ama ikiside suçlu birde sedefin yüzünden tanıştılar oğuzla herşey bir sebeb

evet canim ayni seyi bende düsündüm necla evi alabilirdi
ama kizlarin akli hala bir karis havada

aaaaa valla dogru ya ben hic düsünemedim bunu neden öyle yapmadilar acaba?
hem yine kendilerinede alirlardi ev para cok nasil olsa

bu arada yeni bölümde leyla yine salaklik yapiyor oguzla görüsüyor evine gidiyor sapsal
nazmi dogrulari duymak istedi diye yüzügü eline verdi gitti yine oguza ancak o yakisir ona salak leyla

bende leylaya çok sinir oluyorum ayrıca sonbölümlerde sürekli konular leyla üzerine olmaya başladı zaten bitime az kaldı şevket sedef ferhunde falan bunlar neolacak birazda bunları izlesek daha iyi olacak şimdi oguzun yanına gidince bakalım yıne kıme saldıracak leyla saf ayagına yatıp mılletı döndürüyo

trt dede yayınlaşmıştı yaprak dökümü,,orda karısı alirıza beyi terkediyodu alirıza felç geçirip fikretin yanına taşınıyodu..leylada ewli bierkeğin metresi oluyodu..bakalım bu dizinin sonunda bunlar olacakmı??

Son düzenleme:
son bolumu izleyemedim kizlar yani basini izledim
detaya girmeden neler oldu bi yazarmisiniz ?
simdiden tskurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…