Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar dizi romandaki gibi bitecekmş:1ninca:sedefin annesi varya kadının adı aklıma gelmedi ya:mymeka:eek: acıklamış:1ninca:

ayyy neclaya cok fena kılım. güya aklı basında ailesinin vefalı kızı... onun derdi para pul.... kıl yaaaa....
ailesi umrunda değil hatunun sadece onlara muhtac olduğu için yanlarında....
yeni villasına tasınıca bu seferde hava atmaya gider ailesine ....

aynen tatlım bende uyuz oluyorum neclaya
ortalığı karıştıran necla , hayatın sefasını sürende necla
cefa çekense garibim leyla.. inşallah hayat güler yüzüne kızcağızın

Hadi kızlar yaprak dökümünün sonunu yazmaya başlayalım ben geleek bölümün fragmanı izledim ve Neyir rolumü oynayan Bedia Ener konuk olduğu programda sonuyla ilgili romana sadık kalınacağını soylemiş zaten adı üstünde yaprak dökümü ben belki tamamen değiştirirler ve sonu herkes için mutlu biter diye düşünmüştüm ama öyle olmayacak ...

Haftaya Necla-Cem kavga ediyor bence Necla ile Cem ayrılacaklar romanda Necla kötü yola düşüyordu yine oyle olabilir ... Leyla ile Oğuz sarmaş dolaş haftaya, evlendikleri evi Necla ya alacak onu metres tutacak Ceyda ile olan evliliğini sürdürecek... Şevket Katırla beraber satılan evin parasını Ali Rıza Bey den alarak o parayı da batıracak ve ayrılan para bitecek ve evsiz açıkta kalacaklar evi yeni alan kıro adam haftaya hadi artık çıkmıyormusunuz diyor... Leyla evi terkedip Oğuz un tuttuğu eski evlerinde yaşamaya başlayacak babasını onu reddecek sonrasında Hayriye Hanım zaten para düşkünü köşk ün parasını da Şevket yedikten sonra Leyla annesıne gel bende kal diyecek ve Ali Rıza Bey i terkederek Leyla ya yerleşecek bu sırada Ali Rıza Bey felç geçirecek ve Leyla babasını yanına alıp bakmaya başlayacak... Ferhunde ne olacak onun için bir son düşünemedım ama Şevket belki tekrar hapse girebilir... hadi kızlar sizde değişik sonlar yazın .....

Hadi kızlar yaprak dökümünün sonunu yazmaya başlayalım ben geleek bölümün fragmanı izledim ve Neyir rolumü oynayan Bedia Ener konuk olduğu programda sonuyla ilgili romana sadık kalınacağını soylemiş zaten adı üstünde yaprak dökümü ben belki tamamen değiştirirler ve sonu herkes için mutlu biter diye düşünmüştüm ama öyle olmayacak ...

Haftaya Necla-Cem kavga ediyor bence Necla ile Cem ayrılacaklar romanda Necla kötü yola düşüyordu yine oyle olabilir ... Leyla ile Oğuz sarmaş dolaş haftaya, evlendikleri evi Necla ya alacak onu metres tutacak Ceyda ile olan evliliğini sürdürecek... Şevket Katırla beraber satılan evin parasını Ali Rıza Bey den alarak o parayı da batıracak ve ayrılan para bitecek ve evsiz açıkta kalacaklar evi yeni alan kıro adam haftaya hadi artık çıkmıyormusunuz diyor... Leyla evi terkedip Oğuz un tuttuğu eski evlerinde yaşamaya başlayacak babasını onu reddecek sonrasında Hayriye Hanım zaten para düşkünü köşk ün parasını da Şevket yedikten sonra Leyla annesıne gel bende kal diyecek ve Ali Rıza Bey i terkederek Leyla ya yerleşecek bu sırada Ali Rıza Bey felç geçirecek ve Leyla babasını yanına alıp bakmaya başlayacak... Ferhunde ne olacak onun için bir son düşünemedım ama Şevket belki tekrar hapse girebilir... hadi kızlar sizde değişik sonlar yazın .....

ayyyy arkadaşım bune böyle valla içimi karartın kafamçokkarıştıböyle olursa seyretmem ben bu diziyi çok saçmalamış olurlar çünkü insanlar yaptıkları hatalardan ders almalılar bence,nejlanın evliliğinde herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum şevketin hapse gireceğinide bence bu sefer bu işi tutturacaklar ama leylanın oğuzun yanında ne aradığını anlamış değilim bu kız cidden salak iki güzel söze kanılırmı senin hayatını mahvetti o adam akıl hastanelerinde yatmak zorunda kaldın ama yinede metresi falan olacağını sanmıyorum yok artık derim yani:mymeka:

ahada ben diyim size bu leyla bu oğuza döner !!
benden sölemesi canlarım..hiç yi görmiyim bu gısın halını..ne işi var herifin önünden tıpış tıpış girdi eve yaa

buğün bütün bölümü izlemedim ama bir kısmı dikkatimi çekti.ellerindeki para ile bir semtteki eve bakıyorlar ve indirim falan istiyorlar .adam olmaz diyor..sonra leyla buradaki ev kiraları ne kadar diyor.adam 2000 lira diyor.leylada paranın faizi ile kiraya çıkalım diyor...o noktada ooohhhhaaaaaaaaa dedim..hem yakınıp duruyorlar paramız yok diye hemde istanbulun bilmem neresindeki lüks semtte 2000 lira kira ile oturacaklar..ayol 500-600 liralık 700 liralık evler nerenize yetmiyor..sanırım konaklarda büyüyünce ,yaşayınca 2000 liradan az kiralık ev kesmiyor onları..birde zavallı diye gösteriyorlar onları...hey Allahım yaaaaaaaaaa...doğru dürüst yazın ya şu senaryoyu

buğün bütün bölümü izlemedim ama bir kısmı dikkatimi çekti.ellerindeki para ile bir semtteki eve bakıyorlar ve indirim falan istiyorlar .adam olmaz diyor..sonra leyla buradaki ev kiraları ne kadar diyor.adam 2000 lira diyor.leylada paranın faizi ile kiraya çıkalım diyor...o noktada ooohhhhaaaaaaaaa dedim..hem yakınıp duruyorlar paramız yok diye hemde istanbulun bilmem neresindeki lüks semtte 2000 lira kira ile oturacaklar..ayol 500-600 liralık 700 liralık evler nerenize yetmiyor..sanırım konaklarda büyüyünce ,yaşayınca 2000 liradan az kiralık ev kesmiyor onları..birde zavallı diye gösteriyorlar onları...hey Allahım yaaaaaaaaaa...doğru dürüst yazın ya şu senaryoyu

:))) konaktayken de bütün evın ışıkları yanıyodu hatırlasana cnm:dance:
aile kır,,rızde ve alt katta herkez emme üst kat bahçe vs heryer yaldır yaldır..ışıl ışıldı..
tasarruftan bıhaber anam bunnar ..
mirmirmirmir

bilmiyorlar ki arkadaşım bu memlekette 500 lira aylık alıp 400 kiraya verip geçinmeye çalışan insanlarda olduğunu hayeller aleminde yaşıyorlar işte.....

Kızlar, ferhunde konağın kaç sattılar diye evi alan admı aramıştı.
Ben o bölümü kaçırdım reklam girince, izleyen varmı kaça gitmiş canım konak??
Merak ettim ...

eğer rüya olarak canlandırmayacaklarsa şevket tekrar cezaevine girecek...çünkü sezon başında fragmanlarını verirken şevketi cezaevinde sedef ile elele göstermişti..hatta o sırada ferhunde, çok şık bir halde cezaevine gelmiş onları elele görmüştü...fragmanlarını hatırlayan arkadaşlar vardır...

böyle bi sahne şevket hapisteyken geçti zaten ferhunde onları el ele gördü ondan sonra gitti şevketi aldattı ....

böyle bi sahne şevket hapisteyken geçti zaten ferhunde onları el ele gördü ondan sonra gitti şevketi aldattı ....

Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..

şı gıcık leylayı hiç sevmiyorum.yapacagını yaptı.yine oğuza dönüyor.kitabı en az 5 kere okudum okul yaşatımdan beri.zaten kitap kurduyum.
sonunda leyla birinin metresi oluyor.annesine ve ayşeye bakıyor.babası felç geçiriyor.istemesede mecbur olduğu için ali rıza leylanın evinde kalıyor.hayriye kitabın sonlarında ali rızaya çok kötü davranıyor.bence böyle olmasın dizinin sonu.bu bir hit dizi.böyle bitmemelii......
inşallah iyi biter...
bu arada hep resim gönderiyom ama dizinin sonunda benim resimlerim hiç çıkmıyorr :KK43:varmı başka göndrenn :))

X