J
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy neclaya cok fena kılım. güya aklı basında ailesinin vefalı kızı... onun derdi para pul.... kıl yaaaa....
ailesi umrunda değil hatunun sadece onlara muhtac olduğu için yanlarında....
yeni villasına tasınıca bu seferde hava atmaya gider ailesine ....
Hadi kızlar yaprak dökümünün sonunu yazmaya başlayalım ben geleek bölümün fragmanı izledim ve Neyir rolumü oynayan Bedia Ener konuk olduğu programda sonuyla ilgili romana sadık kalınacağını soylemiş zaten adı üstünde yaprak dökümü ben belki tamamen değiştirirler ve sonu herkes için mutlu biter diye düşünmüştüm ama öyle olmayacak ...
Haftaya Necla-Cem kavga ediyor bence Necla ile Cem ayrılacaklar romanda Necla kötü yola düşüyordu yine oyle olabilir ... Leyla ile Oğuz sarmaş dolaş haftaya, evlendikleri evi Necla ya alacak onu metres tutacak Ceyda ile olan evliliğini sürdürecek... Şevket Katırla beraber satılan evin parasını Ali Rıza Bey den alarak o parayı da batıracak ve ayrılan para bitecek ve evsiz açıkta kalacaklar evi yeni alan kıro adam haftaya hadi artık çıkmıyormusunuz diyor... Leyla evi terkedip Oğuz un tuttuğu eski evlerinde yaşamaya başlayacak babasını onu reddecek sonrasında Hayriye Hanım zaten para düşkünü köşk ün parasını da Şevket yedikten sonra Leyla annesıne gel bende kal diyecek ve Ali Rıza Bey i terkederek Leyla ya yerleşecek bu sırada Ali Rıza Bey felç geçirecek ve Leyla babasını yanına alıp bakmaya başlayacak... Ferhunde ne olacak onun için bir son düşünemedım ama Şevket belki tekrar hapse girebilir... hadi kızlar sizde değişik sonlar yazın .....
buğün bütün bölümü izlemedim ama bir kısmı dikkatimi çekti.ellerindeki para ile bir semtteki eve bakıyorlar ve indirim falan istiyorlar .adam olmaz diyor..sonra leyla buradaki ev kiraları ne kadar diyor.adam 2000 lira diyor.leylada paranın faizi ile kiraya çıkalım diyor...o noktada ooohhhhaaaaaaaaa dedim..hem yakınıp duruyorlar paramız yok diye hemde istanbulun bilmem neresindeki lüks semtte 2000 lira kira ile oturacaklar..ayol 500-600 liralık 700 liralık evler nerenize yetmiyor..sanırım konaklarda büyüyünce ,yaşayınca 2000 liradan az kiralık ev kesmiyor onları..birde zavallı diye gösteriyorlar onları...hey Allahım yaaaaaaaaaa...doğru dürüst yazın ya şu senaryoyu
fragmanı koyarmısınız kızlar bi ara.
Kızlar, ferhunde konağın kaç sattılar diye evi alan admı aramıştı.
Ben o bölümü kaçırdım reklam girince, izleyen varmı kaça gitmiş canım konak??
Merak ettim ...
böyle bi sahne şevket hapisteyken geçti zaten ferhunde onları el ele gördü ondan sonra gitti şevketi aldattı ....