Yaprak Dökümü - Kanal D

102. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x8f807_yaprak-dokumu-102-bolum-fragmany-25_shortfilms[/dailymotion]

leyla eskiden yasadigi olaylardan dolayi kimseyle evlenemiyor görünüse bakilirsa
oda oguza kalidi yine

ferhunde evin yeni alıcıyla aşk yaşayıp tekrardan o evin hanımı olurmu olur valla..
birde gülşen ferhundeyi sevgilisyle tanışıyor ve çokk fettan bir bakış atıyor.en yakın arkadaşının sevgilisne göz koyarmı koyarr.......

ferhunde evin yeni alıcıyla aşk yaşayıp tekrardan o evin hanımı olurmu olur valla..
birde gülşen ferhundeyi sevgilisyle tanışıyor ve çokk fettan bir bakış atıyor.en yakın arkadaşının sevgilisne göz koyarmı koyarr.......

evt ferhunde bi bakış atıyo adamda yakışıklı.. haniiii............:nazar:

ferhunde bu yapar mı yapar şakkıdı

herşey beklenir ondan:1closedeyes:leyla oğuz barışma yolunda sen gül gibi çocğu red ed sonra oğuza dön:mymeka:

çok güzel yorumlar canım
sana katılıyorum yaparmı yapar ferhunde
.

evet bitti kızlar
oğuzla leyla yakınlaşıyor galiba.
ferhunde gerçekten çok tehlikeli
.

ferhunde adamın kolunda o eve gırıcem dedi yaa ee endemk istedı şimdide o adamlamı olcek bee ayy sınır oldum bak şimdiii

leyla hanım şimdide nejlaların ev almalarını hazmedemedi kendisi zamanında az havalar amtıyordu gıcık gıcık yaaa

geçmişte "kara melek" dizisi vardı aynen ona döndü.
ne ferhundeymiş ama.herşeyin altından o çıkıyor.
gülşenede haktır.hala arkadaş onunla.
ferhunde gülşenide kıskandı....
leyla can bey,nazmi derken tekrar oğuzla karşı,karşıya.
neler olacak,nasıl olacak artık
???

leyla hanım şimdide nejlaların ev almalarını hazmedemedi kendisi zamanında az havalar amtıyordu gıcık gıcık yaaa

Aynen katılıyorum kötükedihüso

Bu Gülşen'in Serdar'da tam Ferhunde'nin kalemi haa, bunada kancayı takar bu çatlak Çok üzgünüm çoook

Ferhunde Gülşen'in sevgilisini elinden alacak gibi görünüyor, zaten Gülşenin de arkadaşına çok samimi davranması hiç hoşuna gitmedi
Leyla ile Necla'nın tekrar küsmesi bana çok saçma geldi sanki geçmişte yaşananları yeni öğreniyorlarmış gibi, Leyla da her zamanki gibi kıskanç, Necla'nın mutlu olmasını bir türlü hazmedemiyor

gülşen arkadaşına (ferhunde)güvenmedigi için kıskandı bakışları gördünüzmü

ya kızlar söylemeden edemicem hani evin yeni sahibi oğuzun işyerine tatlı götürdüya farkettinizmi 3 kutumu neydi tatlı oysa işyerinde 3-4 kişi vardı sanırım bide diyorki yeter umarım...kafamçokkarıştı
gülşen olayını daha önce yazmıştım buraya,kaptırmasa bari çocuğu,laelaelaelaelae
leylada zamanında hatırlıyormusunuz kürkünü alıp gösteriyordu evde böbürlene böbürlene a.sben neclaya neden böyle davranıyorlar onu anlayamıyorum kız tamam bir suç işledi ama bu kadarda olmazkibenneyaptımki

gülşen salak niye buluştururki ben olsam öyle bi arkadaşım olsa kiiiii olmaz neyse hayatta sevgilimle tanıştırmam

X