neclanın düğününde de ağladım ben hani leyla bebeğini getirdi yaa neclanın
bide leyla necla barışmasında falan ben hiç bir dizi yada filmde bu kadar ağlamamıştım
en çok duygulandıgım ve agladım sahne ...
fikretle babasının ayrılışıydı..tren garındaa..........offf ne aglamıştımmmmm
aslinda nazmi nin hicbir sucu yok suc tamamen leylada en basinda yalan söylemeseydi bunlarin hicbiri olmazdi nerde olsa ortaya cikacakti bu yalanlar madem evleniyosun herseyi anlat
üstelikte ferhundeye de firsat verdiler bütün gercek ortaya cikinca nazmiyi sucladilar leyla nin kalbini kiridin diye nazmi nerden bilsin leylanin neler yasadigini sonuc ta dizi ama ister istemez kendimizi kaptiriyoruz
en çok duygulandıgım ve agladım sahne ...
fikretle babasının ayrılışıydı..tren garındaa..........offf ne aglamıştımmmmm
evin satıldığı zaman çok kötu oldum yaa.. insan okadar buyuk bi mal varlığını kaybedince gerçektende kahrolur.. ve fikretin sölediği şu söz içimi yaktı:
babannemin dedeme..annemin babama kahve pişirdiiği bu mutfak bizim deildi artıkk senağlama
aynen cnm dizinin sezon finaliydi benimde o hafta düğünüm oldu ayne ağlamıştım sonra sezon başladı özet geçildi tabi evliydim ozamanda nasıl ağlıyodum o sahneyi gördükçe hemen telefona sarılıp babamı annemi arıyodum bende fikret gibi gurbete gelin geldim ist dan erzuruma hep kendimi görüyodum:çok üzgünüm:
evin satıldığı zaman çok kötu oldum yaa.. insan okadar buyuk bi mal varlığını kaybedince gerçektende kahrolur.. ve fikretin sölediği şu söz içimi yaktı:
babannemin dedeme..annemin babama kahve pişirdiiği bu mutfak bizim deildi artıkk senağlama