Yaprak Dökümü - Kanal D

kızz kadercimm neyine ağladın ayy cok sacmaydı valla, zaten trabzona gıtmek ıcın trene bındıklerı an fılm koptu gülme krizine gırdım valla

ilk istanbula da trenle gelmişlerdi,belki trenle başka bi yere gidip ordan aktarma yapıyolardır

ay düşündüğümüz şeye bakın....önemli olan orası değil,tüm yaşananlar ve ali rızanın ölümüyle anlatılmak istenen şeylerdi....hayat çok kısa....hiç bişey için birbirini üzmeye kırmaya değmez....hele ki bu aileyse....

gardaki veda sahnesini tekrar izliyorum..
Ferhundenin boş evdeki kıyafeti güzel gibiydi ..tekrar bi bakiiim

hee.. bi ara vagonların arasından çıkar bu fettan kadın dedim,
ama o evde melodram yaşıyormuş..kedi yavrusu gibi sinmiş duvar dibinde ağlıyordu..

ay evet ya bu karı nerden giyiniyo acep sormalı bende bayılıyom onun elbiselerine.
evdeki haline nerdeyse acıyacaktımm yaww kafaya dank etmiştir belki ulen kimle uğraşıcam ben artık trabzonamı gitsem diyodur hehe hehe heheeee

hiç gülesim yoktu.....ilahii

oyuncular finalden önce hem güleceksiniz,hem şaşıracaksınız,hem üzüleceksiniz diyodu...

gülünecek tarafı buydu herhalde....

o değilde şu leylanın olan ev muhabbeti havada kaldı,orası saçma oldu......

bide ferhundenin sonu ne oldu,orası da muallak

ayy..çok zalakça olcak ama benim elbisemin aynısıymış:26:..tanıyamamışım elbisemi..valla normal bir mağazadan geçen sene almıştım ben..

bence de gülünecek tarafı buydu ..davulcu da ziyagilin ahçısı Sülüman efendiydi..
iyi ki sinir Beşir i koymamışlar gelin arabası şöförü falan rolünde..
Ama Behlül iyi giderdi beee..

boş ev olayını aşkı memnuda yaptılar, ne o şimdi dejavu yaşatmanın ne gereği vardı, saçmaydı işte orası..
bi de Ferhunde gelsin evde ağlasın diye :98:aile fotosunu bırakmışlar..

En süper Yaprak Dökümü tweeti: "en başta necla'yı cemaat evine yerleştirselerdi, ne istanbula taşınırlardı ne de bunlar başlarına gelirdi."

hakikaten yaa

ay ooo ali rizada cok agladim birde o trene bindiler o andadaaa gonlum gocebe caldi tmm sonuna kadar dedimki ay final olmamis ama guzel bitti yazik ne babasina kitabi verebildi nede gorebildii

Feysbuktaki yorumlar güzeldi

Yaprak dökümünde trabzona trenle gidiyorlar fakat gülünç tarafı şu : Trabzonda tren hattı yokki :):)

hahahaha beşir de şöför olsaydı ya koptumm

bence bilerek yapmışlar,aşk-ı memnu da böyle hit bi diziydi ya bilerek koymuşlar onları bence biraz espri katsın diye falan...ama nafile ali rıza mahvetti beni

hee bi de ne diye aile fotosu evde unutulsun ki dimi,öyle çerçevede fln....ferhunde gelirde bakarsa vicdanları sızlasın diye bırakmışlar hakkat

ben sadece ali rıza ve çocukları çınarın başında gördüm..ondan öncesini izlemedim..
demkki gereksizmiş
ama ali rıza öldü ve ardından geçmişten kolaj yaptılar ya o damar şarkıyla
orda çok ağladım işte..bir sürü yapılan yanlışlar,ali rızanın her sferinde kol kanat germesi...

evet dediginiz gibi keske final mutlu bitseydi...ama sacma olurdu cunku dizinin konusuna gore olmasi gereken buydu :2:
ali rizanin bahcedeki halini gorunce anladim ki adam olecek ve gelince ailesi onu bu halde bulacak
o dakikadan sonra dizinin diger kisimlarini kisalta kisalta izledim(diziyi netten izledim) sadece sonunda ne oldugunu anlayabilmek icin...cunku aglardim biliyorum...

offff o neclaya cok kizdim yaa insan ailesi kotu durumdayken zenginlik icinden nasil rahat rahat yasayabilir???
keske fakirlesip sokaklara dusseydi de dilencilik yaptigi hali gosterselerdi
annesi buyutsun baksin sonra necla anasina 3 kurus yardim etmesin
nankor kedi

ayrica ferhundeyle ali hakkkinda daha cok bilgi verselerdi iyi olacakti, insan gelecekten bir seyler gosterirdi accik yaa hic bir sey anlasilmadi uf :84:

akşam izlemedim az baktım,şimdi baktımda
sönük bir final olmuş
güzel olan sedefin mutlu olması
çarpıccı olan da ali rızanın ölümü ama biz çoktan bekliyorduk
adam yine ii dayandı

kızlar aliye başlıyormuş çok şaşırdım belki yaprak dökümüde bir kaç sene sonra devam eder çünkü ardında çok soru işareti bıraktı :82:

ffinali beğenmedim de niye herkes istanbulda kalamama olaylarına takmış onu anlayamadım. niye necla ev almamış niye leyla ev almamıış.
ya hayriye şevket leyla kendileri istanbuld kalmak istemedi.onca kötü anı

valla benim tahminimin tam tersi çıktı
sedef kesin nikah masasında şevkete döner dedim ama nikahı göstermediler bile oldu bittiye getirdiler..
bide Ali rıza beyy ölecek günümü buldun be amca..off barri oğlunu görebilseydi.
yanlız tek sevindiğim şey Ali rıza amcanın gözleri açık gitmedi..
aşama helva yapçam kızlar Ali rıza amca için sevabına..
finali bende beğenmedim ama ağladım yaa...:95:

Dizinin :119:şanslı karakterlerinden biri de Ferhundenin annesi Nurdan hanım dı..
Restorant sahibi kocayı buldu..:123:

gerçi pek fonksiyonu olmayan bir roldu,neden yazılmış:126: öyle bir rol bilmiyorum..:44:

Son dönemlerde bu amca da ölmedi gitti ölsede kurtulsa hatta hepimiz kurtulsak derken dün akşam Ali Rıza bey öldüğünde hüngür hüngür 15 dakika boyunca eşimin şaşkın bakışları altında tıkanana kadar ağladım

İzlemediğim ara ara takip ettiğim halde beni etkiledi son sahneler :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…