Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz kadercimm neyine ağladın ayy cok sacmaydı valla, zaten trabzona gıtmek ıcın trene bındıklerı an fılm koptu gülme krizine gırdım valla
gardaki veda sahnesini tekrar izliyorum..
Ferhundenin boş evdeki kıyafeti güzel gibiydi ..tekrar bi bakiiim
hee.. bi ara vagonların arasından çıkar bu fettan kadın dedim,
ama o evde melodram yaşıyormuş..kedi yavrusu gibi sinmiş duvar dibinde ağlıyordu..
Herşey bi tarafa..
Matmazel Dönis Adnan ziyagil beyfendinin yanına,ön koltuğa oturup gitmişti..
Nooldu MAtmazel Dönis, Allahın sopası yok...
milletin pişmiş aşına su katarsan,düğün bozdurursan böyle olur..
Demek ki Adnan Ziyagil seni almadı,
dolayısıyla mürebbiyelik yapacak çocukta kalmadı, dingil kadar oldular..
Gider Haydarpaşa garında, bilet gişesinde bilet satarsın..
hatta lafı bile var(abiye kuzu nun kulakları çınlasın)..Haydarpaşa garında çıban çıksın.....:26::76:
ay evet ya bu karı nerden giyiniyo acep sormalı bende bayılıyom onun elbiselerine.
evdeki haline nerdeyse acıyacaktımm yaww kafaya dank etmiştir belki ulen kimle uğraşıcam ben artık trabzonamı gitsem diyodur hehe hehe heheeee
hiç gülesim yoktu.....ilahii
oyuncular finalden önce hem güleceksiniz,hem şaşıracaksınız,hem üzüleceksiniz diyodu...
gülünecek tarafı buydu herhalde....
o değilde şu leylanın olan ev muhabbeti havada kaldı,orası saçma oldu......
bide ferhundenin sonu ne oldu,orası da muallak
ayy..çok zalakça olcak ama benim elbisemin aynısıymış:26:..tanıyamamışım elbisemi..valla normal bir mağazadan geçen sene almıştım ben..
bence de gülünecek tarafı buydu ..davulcu da ziyagilin ahçısı Sülüman efendiydi..
iyi ki sinir Beşir i koymamışlar gelin arabası şöförü falan rolünde..
Ama Behlül iyi giderdi beee..
boş ev olayını aşkı memnuda yaptılar, ne o şimdi dejavu yaşatmanın ne gereği vardı, saçmaydı işte orası..
bi de Ferhunde gelsin evde ağlasın diye :98:aile fotosunu bırakmışlar..
En süper Yaprak Dökümü tweeti: "en başta necla'yı cemaat evine yerleştirselerdi, ne istanbula taşınırlardı ne de bunlar başlarına gelirdi."
hakikaten yaa
valla ben duymadım annesiin öle dediğini sarılıp uyudular diye gördüm kaçırmış olabilirim çünkü eşim dizi hakkında o kadar yorum yaptı her sahnede final hakkında tahminlerde bulundu onu susturmaktan çok duymamış olabilirim dikkatle izlesem neler çıkardı acaba. Hadi Necla yapmadı Leyla hep yanlarındaydı o neden yapmadı onun 200 bin kadar parası vardı ayrıca zaten Oğuz evin arabanın parasınında herkese eşit dağıtılacağını söylemişti. Küçük kız okul değiştirecek,Şevlet oralarda ne iş yapacak hem ev zaten 50-60 ediyordu koyarlardı üstüne de.. aman işteee saçma sapan finaldii..