Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla düzeldi çocuk olunca ama abisinin ölüm haberi gelince,abisi onun yüzünden hapise girdi diye düşünüp edebilir dedim,sadece tahmin tabiki ya da fikir yürütme.....izleyip görücez 3 gün sonra....

tek ortak nokta şevketin öleceği sanırım....başka olacak olanlar sürpriz olur....

Link açımıyor maalesef youtubeden buldum bende sadece resimlerve müzik var

YouTube - Yaprak Dökümü 174.

Evet yaa meraktan çatlıyoruz
eşim sevinçten havalara uçuyo nerdeyse bitiyo diye
eşimin dayısı kendi eşinin benim eşim de hep beni kandırmaya çalışıyodu
biz sinemaya gitmek istiyoruz yengeyle
sırf çarşambaya denk gelsin biz yaprak dökümünü izlemeyelim diye
o güne sinema,tiyatro vs.biletleri alırlardı gıcık etmek için :)))

Hayatımızdan bir kesit daha bitiyor devam etseydi acaba ne hikayeler çıkardı diziden gerçi kitaptan çok uzak kalarak yazılmış senaryolar var

ben işyerinde fragmanı izliyemiyorum .... lütfen birileri anlasın çok merak ettim ...........:84:

Bende kanal d sitesinde izledim genel olarak herkesin olacağını bildiği şeylerş koymuşlar ama sonunda Şevket'in elind hediye paketi var olduğu yerde kalıyor paket elindne düşüyor sanki orada vuruluyor gibi Şevket. Çünkü birşeye şaşırmış gibi değilde arkasından bir darbe almış gibi duruyor. Tren garında çekilen sahnede de anne ve baba gidiyor sanırım Trabzondaki eve gidiyor olabilirler ama Fikret ağlıyor bu da kötü birşeyin olduğunun göstergesi ya baba ya oğul ölüyor bence.. Bakalım göreceğiz fragman pek birşey değiştirmedi aslında yine aynı şekilde merak ediyoruz.

şevket beyaz şova askerden bağlandı evet askere gitmiş demek ki final çekimlerinde yoktu!

oğlunun ölüm haberini alınca ali rıza bey de kalp krizinden gidebilir

beyaz showa bence de oğuz sarhoş geldi,ayrıca programda neclayı da dalgın gördüm ben
izlemediyseniz beyazın iki dakikalık yaprak dökümünü ve diziye dahil olup finali öğrenmeye çalıştığı bölümü mutlaka izleyin:)

Yolun sonu göründü
Beş yıldır zirveden inmeyen dizi Yaprak Dökümü çarşamba gecesi muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor.
Güncelleme:27 Aralık 2010 14:38

Dizinin son bölümü için hazırlanan tanıtım filminde çarpıcı görüntüler göze çarpıyor. Şevket, özgürlüne kavuşmanın sevincini yaşarken Oğuz yeni bir yolun içine giriyor. Sedef evleniyor. Garda geçen sahnede hüzünlü bir veda göze çarpıyor. Acaba Fikret, Necla, Cevriye Hanım, Sedef ve ailesi kimi uğurluyor? Fikret'in gözünden akan yaşın nedeni ne?

Yolun sonu göründü - Mynet Magazin

ali rıza anlattı şevket askere gidiyor diye 2 bölümü birden çekmişler yani şevkette var final bölümünde ama bende farkettim şevket arkasından bi darbe alıp elindeki paketi düşürüyor galiba şevket ölecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…