- 17 Mart 2010
- 839
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulamadım ben şu fragmanı yahu :/
benim eklediğimi tıklq görürsün sanırım şevket sedefin düğününü duyunca paketi düşürüyor
YouTube - Yaprak Dökümü ''Yolun Sonu & Büyük Final'' Tanitimi nejla birinin mezarında sanırım şevket
öyle görünüyo topiğin performansına 10 üzerinden 5 veriyorum aşkı memnuda tüm senaryoyu bile bulup paylaşlmıştı ama yaprağım dökümüm hala srrını koruyo yakıştıt-ramadımteşekkürler canım
ama yani bu mu şimdi finalin tanıtımı hııhhhh
Yolun sonu göründü
Beş yıldır zirveden inmeyen dizi Yaprak Dökümü çarşamba gecesi muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor.
Güncelleme:27 Aralık 2010 14:38
Dizinin son bölümü için hazırlanan tanıtım filminde çarpıcı görüntüler göze çarpıyor. Şevket, özgürlüne kavuşmanın sevincini yaşarken Oğuz yeni bir yolun içine giriyor. Sedef evleniyor. Garda geçen sahnede hüzünlü bir veda göze çarpıyor. Acaba Fikret, Necla, Cevriye Hanım, Sedef ve ailesi kimi uğurluyor? Fikret'in gözünden akan yaşın nedeni ne?
Yolun sonu göründü - Mynet Magazin
YouTube - Yaprak Dökümü ''Yolun Sonu & Büyük Final'' Tanitimi nejla birinin mezarında sanırım şevket
ee noliyi orda pikiii:44: