Yaprak Dökümü - Kanal D

sedefde bi sürpr,z olurmu dedim galiba evleniyor.
necla olayınıda çok ucu açık baırakacaklar sanki . fragmanda ferhunde pekk yok

benim eklediğimi tıklq görürsün sanırım şevket sedefin düğününü duyunca paketi düşürüyor

yok canımm evleneceğini biliyordu zaten söylemişti Sedef.. Yani o kadar put gibi olacak birşey olamaz bence. O duruşta bir darbe almış gibi bir duruş vardı yaralanmış gibi. Ben öyle düşünüyorum.

Hapisteki kötü adamlar içerde kaldı sonuçta , bence dışarı çıktığına göre ölmiycek şevket , kitabı okumadım okuyanlar söyleyebilir mi ki , sonunda kim öldü noldu falan ?

Bence Ali Rıza ölecek öff ya ya çok merak ettim şimdi, ama Necla çiçekleri koyarken Ali Rızanın görüntüsü gelip gidiyor.

teşekkürler canım:KK71:

ama yani bu mu şimdi finalin tanıtımı hııhhhh:KK37:
öyle görünüyo topiğin performansına 10 üzerinden 5 veriyorum aşkı memnuda tüm senaryoyu bile bulup paylaşlmıştı ama yaprağım dökümüm hala srrını koruyo yakıştıt-ramadım :63:

Son düzenleme:
Yolun sonu göründü
Beş yıldır zirveden inmeyen dizi Yaprak Dökümü çarşamba gecesi muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor.
Güncelleme:27 Aralık 2010 14:38

Dizinin son bölümü için hazırlanan tanıtım filminde çarpıcı görüntüler göze çarpıyor. Şevket, özgürlüne kavuşmanın sevincini yaşarken Oğuz yeni bir yolun içine giriyor. Sedef evleniyor. Garda geçen sahnede hüzünlü bir veda göze çarpıyor. Acaba Fikret, Necla, Cevriye Hanım, Sedef ve ailesi kimi uğurluyor? Fikret'in gözünden akan yaşın nedeni ne?

Yolun sonu göründü - Mynet Magazin

ee noliyi orda pikiii:44:

bu sezonun başında gösterilen görüntüler bunlar
cem in mezarı değil mi neclanın başında ağladığı

evet geldik finale bugün son merakle bekliyorum...
şevkete bişey olmuyormuş iyi..bende ölecek adamlar bişey yapacak diye düşünmüştüm..
en son fikretle necla kimi uğurladı acaba ailirıza bey karısı küçük kız leyla geldikleri gibimi döndüler.. necla işlerini bırakamadı fikrette kocasını...
acıklı bir yer var ama çıkaramadım ya şevket elindeki paketi düşürüyor sedefin düğünü görüyor sanırım...gelişi ailesine süpriz olacakken asıl düğün ona süpriz oluyor...
neyse akşam tüm meraklarımızı giderecek bir final olur inşallah...

Tamamen kitap dısına cıkılmış kitap zaten ıncecık bır kitap kitapta alirıza bey felç geçiriyordu ve leyla bakıyordu oyle bıtırmıslerdı... leyla orda bır avukatın sevgılısydı eskiden avukat vardı eşi ona psıkologlug edıyordu onlar zaten dızıden ayrıldılar... Kitapta sedef, cevriye karekterı falanda yoktu...

O kadar olaydan sonra Şevketi öldürürlerse çok saçma olur,

Şöyle mutlu sonla biten bi final olsun,izleyiciyi iyice psikolojik hasta ettiler zaten,sonunda bari yüzümüz gülsün....

ilk 2 sezondan sonra fragman ve burdan takip ettim
ama fragmanı görünce ağladım yaaa:84::84::84::84:

X