Yaprak Dökümü - Kanal D

linki tıkla görürsün

işte tam olarak çözemedim ne olduğunu diyorum bende:26:
anladığım; kimse ölmüyo..
necla ve fikret hariç,diğerleri hayriyeye miras kalan evin olduğu memlekte göçüyo..

ama çok ağlanan bi final dendiği için şaşırdım..
acıklı değil final sanki..

Yemeğinizi erken yiyin çayınızı kahvenizi hazırlayın eşlerinizede söyleyin çaylarını kendileri alsın bir zahmet tuvalet ihtiyacınıda reklam aralarına saklayın :118: şimdilik bu kadar :87:

Yemeğinizi erken yiyin çayınızı kahvenizi hazırlayın eşlerinizede söyleyin çaylarını kendileri alsın bir zahmet tuvalet ihtiyacınıda reklam aralarına saklayın :118: şimdilik bu kadar :87:

süper
aynen,çıt istemiom bu gece evde,yaprak süpürcem ben

süper

hehehehhee :13: herüfüme dedimm akşam 8 de koltukta oturmuş olmam lazım dedimmm yemek yenecek çaylar hazır olacak diyoki tepsiye koyar salonda yeriz diyooo yokkk sonrasında tepsiyi mutfağa götürmek var demiii kim götürcekkk daha ağlayacazzz sonrasında kim teselli edecek

tren istasyonu içinde elinde kuş kafesiyle yürüyen biri var şevket galiba sedfi evlenir görünce kuyruğunu kıstrıp gidiyor anasıgille sanırım...

bende bugün dedim akşam çayımı ıvırımız zıvırımı alıcam oturcam keyifle dizimi izliycem diye ama yarın misafir gelecek aralarda çalışcam ev işi yapıcam ((((((

:119::119::119::119:bir diziyi daha sonlandırmanın haklı gururu içindeiz bu gece bıkmadan usanmadan yaprakları tek tek döktüücez artık temizleyip tozlu raflara kaldırma zamanı son kez bütün yaprakları döküyoruz hadiyin kızlar:119::119::119: [/I]

Son düzenleme:
Bilerek kayınvalidemi çağırcam bugün
o da hastası çünkü
kayınpederim de aşırı duygusaldır birlikte ağlarız artık..:))

ya kızlarr hala Şevket'in öleceği kanaatindeyim ben. Fragmanı görmeseydim çok düşünmezdim ama hediye paketinin o şekilde düşmesi onun öyle duruşu pek hayra alamet değil bence ters köşe yapacak senaristler çıktığı görülecek herkesbirşey olmuyor Şevket'e derken dizi de öldürecekler büyük şok olacak çnkü bizim geldiği gibi herkesin aklım agelmiştir şevketin ölebileceğ ve şaşırtma yaptılar bence.

Bu arada aynen bende bütün herşeyi bitirip yerime kurulmayı düşünüyorum hatta geçen haftanın uzun özetini bile izlicem başka yerdeyken başlarını kaçırmak istemem. Çerezim çayım ve kuvvetle ihtimal olacak ağlamalara karşı selpağım yanımda hazır bulunacak. Ben yemeğimi erkenden yicem eşimde gelince yesin. Yeni bölüme sıcak olacak şekilde çayımda hazır olcak ve iç çeke çeke ağlıcam eminim.

yani de çok üzülüyorum ben yaa.daha aşkı memnunun üzüntüsünü üstümden atamamışken bir de yaprak dökümü

bence oğuz ölecek yanlış hatırlamıyorsam kitabtada öyle yazıyordu şevket hapisten çıkacak .şu alirıza beyinde iç sesi bitecek inşallah

bence oğuz ölecek yanlış hatırlamıyorsam kitabtada öyle yazıyordu şevket hapisten çıkacak .şu alirıza beyinde iç sesi bitecek inşallah

Yok ölmüyor kitapta zaten oğuz avukat olarak gözüküyor alirıza ve ailesi toptan leylanın evine yerleşiyordu

cocuklarida erken yatirmaya unutmayalim..

Benim kız yanımda olmadığı için sorun değil benimki zaten kocaman kız oda tiryakisi zaten kaçırmaz diziyi kesin ağlar oda anası gibi sulu gözdür

Ara sıra takip ettiğim, çok uzadığı için gıcık olduğum hatta artık kabak tadı vermeye başlayan dizinin

finali bence izlenir :97:

Ayrıca Ali rıza bey'in yaşam azmi örnek alınasıdır. Benim bünyem bu kadar acıya katlanamazdı herhalde :97:

bence şevket elindeki paketi sedef için almıştı..ama onu gelinlikle görünce,paket elinden düşecek.yıkılacak

Yaa Şevket Sedef'in hayatında biri olduğunu zaten biliyordu hapse girmeden önce öğrenmişti bir kere de ziyarete gitmişti sanırım o zamanda Şevket parmağındaki yüzüğü görmüştü Sedef'in. Hatta o zaman nişanlıydı Sedef ve nişanlsıı kızmıştı niye gitti diye o yüzden Sedef'e almış olamaz. Dışarı çıkabildiğine göre de vuruluyor gibi değil ama hala daha bana bir şekilde vurulacakmış gibi geliyor çok hareketsiz kaldı yaa... Ama tabii aileme haber vermeyin sürpriz olsun demişti o mahalleye geliyor ve o anda Sedef'i gelinlikle görüyor olabilir. Hem o kavga ettiği adamla oynuyordu karşılıklı heralde fragmanda. Yüzünü göstermedi ama sakalından öyle anladım. Ama biri muhakkak ölüyor belki de Ali Rıza. Zaten o evden de Şevket gelince çıkacaklardı Leyla, annesi ve Şevket Trabzona gidiyorlar bence. Ayrıca arkasındna Ferhunde sandığım biri de Ali Rıza'ya sarılıyordu bende o sahne yüzünde Şevket'in ölmüş olabileceğini düşünmüştüm ama herşey olabilir. Çok az kaldı finalden sonra geyik için görüşürüzz arkadaşlar bakalım beğencez mi finali..

süper

yaprak süoürcen haa,çok güldüm buna megimm

fragmanı hiç bişey anlaşılmayacak,acaba öyle mi böyle mi dedirtecek cinsten hazırlamışlar tabisi...

ben hala şevketin öleceğinin arkasındayım...o elindeki pakette yazdığı günlük olabilir,hani babasına hediye baabında..( mithat bey tarzıyla)...:))

valla merakla bekliyorum bende herkes gibi.....

trabzona dönme olayı da olacak kesin ama kim kim dönülecek onu bilemiyorum..şevket olmadığı garanti.......

gidiyorum ben özete de bakıcam.....

ya şimdi aklıma geldi,belkide şevket hapisten çıkıp eve gidiyor,sürpriz yapıcam diyerek,o sırada evden babasının cenazesi çıkıyor onu görüyor elindeki paketi düşürüyor....:44:

şevket değil ali rıza ölecek o zaman...püff bilmiyom,izleriz işte az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…