şevket ölecek,leyla oğuzun öldürdüğü adamın kardeşiyle evlenecek
necla intihar edecek...fikret tahsinle devam zaten....
alirızayla hayriye trabzona dönecek,hayriyeye kalan evde yaşıycaklar( bu kuvvetle muhtemel)
oğuz hapse gircek....
ferhunde şevketin ölümünden sonra yurt dışına yerleşecek....
sedefte evlenmekten vazgeçecek,annesi falan o mahalleden taşınacak,belki hep beraber italya ya gidecekler...
iyi yazdım dimi
neclanın bebekle konuşması leylanın ve onn dygulanamsı benide duygulandırdı58:
galiba sedefin nikahı sırasında şevketin ölüm haberi gelecek sedef evlenmekten de vazgeçecek
ya ama sezon basında bahcede bı kına oluyordu bende sevken ıle sedefın kınası dıye tahmın edıyordum:d
dimii
gayet mantıklı,çarpıcı bir final yaptım
Ben de mutlu son olmayacağını düşünenlerdenim.
İlk başta izlerken iyi hoş ne güzel mutlu son olcak dedim de tam 28 aralık tarihini gösterdiler ya işte orda dank etti kafama. 28 aralık Şevket'in ölüm günü olcak sanırım.
bence de şevket ölecek
hani birden bire dizinin şevket üzerine yoğunlaşmasının bi nedeni olmalı
şevketin günlüğü sünnet bandı filan bunlar da ölüm haberinden sonra finalde bizi kahredecekler arasında olmalı
bence sonu:eski türk filmleri gibi olur sedef tam evlenirken şevket gelir sedefte şevkete koşar
Bence Şevketin öleceği doğru olabilir çünkü Ferhunde Finalde çok ağladım diyor.
şevket o günlüğü babasına hitaben boşuna yazmıyor;öldükten sonra eşyalerıyla birlikte teslim edecekler babası okuyacak...
bana kalırsa dizinin son bölümünde herşey olup bitmiş olarak başlayacak ve birinin ağzından finali dinleyeceğiz birkaç gün öncesinde belki de daha öncesinde olanları birinin ağzından geriye dönük karelerle dinleyip izleyeceğiz çünkü o kadar çok olayı 29 aralıka bıraktışar ki dizinin süresi yetmez üstelik kimbilir ne kadar çok reklam alacak o bölümde
bence de herkez barışacak ama acı birleştirecek herkesi,şevketin ölümü yani
bu kadar karamsar olmak istemezdim ama aklıma öyle geliyor
bide şu var arkadaşlar , tam kutlama yapılırken , Ali Rıza beyin suratı ekşidi bi ara , acaba o mu kalp krizi geçirip ölcek , bi kaç sitedede onun ölceğine dair okudum bide ben
bence de gayet makul:13:
:86:allaa korkuyumm,ürperdim bu nası bi anlatım yaw:18: