Yaprak Dökümü - Kanal D

şevket avukata söyleme bizimkilere süpriz olsun dedi yaa ırda anladım öleceğinii.kendinin yerine tabutu gelcek eve necla ve leylanın o 1 dk sahneside süperdi.necla soonunda yüzündeki kibir maskesini çıkardı

Ne tabutu yaav :2:

Insallah kimse olmezde mutlu sonla biter, bizde sasiririz :2:

bir ölüm sahnesine hayriyenin ay başımıza gelenler çığlıklarına neclanın pöykürerek ağlamasına tahammül edemem artık off iyi bir final yapsınlar artık ali rızaya çok acıyorum ölmez inş :26:
dizi bitti ama bizde bittik yanii
:86:

Deniz Çakır finali okuyunca hüngür hüngür ağlamış,anlaşılan bizi çok gzl bir final bekliyor..

Bu dizi ne kadar sıktı desemde yine de her hafta başına oturup izlyenlerdendim. Bu sexon baya ters köşe oldu aslında dizide mesela 4 sezon kötü olan Ferhunde bir anda iyi biri oldu ve aman ölsün aman kimseyi bulamasın derken şimdi mutlu olsun istiyoruz var mı istemeyen bu sezon o iyi karakterdi. Ceyda ve Necla ise bu sezonun kötü karakterleriydi hele Necla'nın ailesiyle ilgilenmemesi ve işinin eşinden üstün olması felan onu izleyici gözünde kötü yaptı ama geçen hafta o da kendini affettirdi. Oğuz en başından beri kötü karakterdi hiçte düzelmedi bir ara düzeldi gibi oldu desekte olmadı. Gelelim benim kafamdaki senaryoya:

Bence de şevket ölecek. Giderayak hapisten çıkacakken neden o kötü adam dahil oldu var bir hikmeti elbet. Ayrıca günlük tutması da oldukça manidar ama o adamı vurup hapis yatabilir hala. Ali Rıza Bey de oğlunun haberini duyunca kalp krizi geçirecek gibi diyorum. Asşında gerçek senaryoda Ali Rıza ölüyor ama bilemiyorum. Leyla bence kimseyle evlenmeyecek en azından o ölen adamın kardeşiyle evleneceği ihtimalini hiç düşünmüyorum bunu ima edecek bir yakınlık olmadı aralarında ama Ferhunde mutlu olacak finalde diyorlardı daha geçen sene o yüzden o Ali Sarperle evlenebilir. Sedef evlenecek ama evlendiği sırada şevketin ölüm haberini alıp yıkılacak. Bütün kızlar biraraya toplanacak Oğuz evi satacak hepsine pay verecek yeni evlerine taşınacaklar ama bu ailede Şevket ve Ali Rıza olmayacak. Ceyda çulsuz kalacak oğuz hapse düşecek. Necla yurtdışına gidecek zaten. Ama umarın aşkı memnu gibi kopukluklar olmaz arada. Onun finalinde çok kopukluk olmuştu aralarda ne oldu bilememiştik bunda da böyle yapmasınlar.

son kez yaprkları dökmek için :119::119: çarşambayı iple çekiyorum

Bu arada çok başka bir konuya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz Yaprak Dökümü oyuncuları dün beyaz şovdaydı bende uykum olmasına rağmen kaçırmak istemedim kahve felan içip uykumu açtım ve izledim sonuna kadar. Çok eğlenceliydi ama herkesin gözünden kaçan birşey oldu bence bu bir skandaldı ve o geceye biraz gölge düşürdü. Gecenin sonunda yaşandığı için çoğu kişi kapatmış farketmemiş olabilir. Tolga Karel'de normalde misafirdi bunu beyaz fragmanında öğrenmiştik ama aralarında yoktu. Saat gece 3'e çeyrek varken beyazın programının bitmesine az kalmışken beyaz Tolgada aramızda olacak dedi ve Tolga geldi. Ancak zaten program bitmek üzereydi. Beyaz Tolga'ya beklettik biraz seni dedi ama Tolga bariz bir şekilde sarhoştu gözleri kıpkırmızıydı. Vee trafik olduğunu söyledi beyaz onu korumak isterken o bunu dedi. Ya gecenin üçünde ne trafiği hadi trafik var diyelim zaten program geç başlıtyor vaktinde çıkardın evden o kadar oyuncu nasıl geldi yerini aldı orada. Ve ağzı dönmüyordu Deniz Çakır'ın yanına oturdu aa Ferhunde ben Tolga dedi elini uzattı ama Deniz yüz vermedi yüzü hemen attı. Beyazında yüzü bozuldu. Sonra herkese soruyordu Tolga'ya da sordu Beyaz kimden özür dilemek istersin diye senaristten dedi ve saçma sapan şeyler dedi senariste. zorlandığı sahneleri sordu bir de herkese Tolga Ferhundeyi dövdüğü bir sahne vardı onu dedi ama anlatamadı bile Deniz kafama kamera yemiştim senin yüzünden dedi bu yine acayip bişiler söyledi bir daha da söz vermedi Beyaz buna. Zaten son anda geldi öyle de bitti ama rezaletti herkeste farkına vardı ama en çok yüz hareketleriyle Deniz Çakır belli etti yanında oturmasından bile memnun değildi..

Evet tolga karel ve deniz cakirin aralarindaki sogukluk cok bariz belliydi, tolga karel sarhostu ve cok sacmaladi, halil ergunde devamli Beyazi bozdu, bizim dizimiz bu kadar olumsuz degil diye tutturdu, salona leylanin pembe paltosu geldi leyladan giyilmesi istendi giymesem falan deyince de beyaz kizi tersledi, guzel ama tuhaf bi programdi

neclaya da sordu ya beyaz,sen son bölüm için neler hissettin,hüzünledin ağladın mı diye..
necla bişeyler söyledi, sora allaa açık ettim final bölümü hakkında der gibi etrafına bakındı falan,pot kırmış gibi..
dedi ki,herkes ordaydı ağladık çok bitek tabii babamız yoktu orda gibi bşiler söyledi..
yani alirıza da mı ölücek ne anlamadım hiç..:26:

evet kankaaa alii rıza ve şevket ölüyormuş sanırım yaaa bi yüzü gülmedi bu ailenn de

Evet Halil Ergün çok bozdu Beyaz'ı. Bence gerek yoktu bunlara ne olduysa o gösterildi Beyaz'ın gösterdiklerini inkar etmek dizinin kendisini inkar etmek olur. Olumlu çok az şey oldu dizide. Yok işte o kadar ağlamaklı değildi yok öle değildi felan diye eleştirdi. Necla ve Ferhunde biraz açık ettiler gibi ama tam bilemiyoruz yine tabi. Fahriye çok ağladım finalde dedi, Deniz'de öyle bir üzgündüm ki dedi bir sonraki sahneyi çekmem lazım olduğum yerde duruyorum ama titriyordum ve içimi çekiyordum belli etmemek zor oldu dedi. Bu arada Halil Ergün yine lafa girdi Beyaz demekki üzücü şeyler oluyor deyince, yok onlar kendi sahnelerinin son anlarını anlatıyorlar filmin tamamının değil dedi. ama sürse nasıl sürerdi dedi Beyaz Güven hanım 6. çocuğu yaparız dedi. Bir de yapılan vtr lerde Güven hanımın beyaza Ayşe de büyüdü onu sana verelim demedi çok komikti gerçekten birde Beyaz'ın annenin rolünü yaptığı yer başına bağlamış örtüyü ağzımızın tadı kaçmasın deyip duruyor süperdiii...

ayy merakla bekliyorum iple çekiyorum hatta
neler olacak nasıl bitecek hepsinin son hali nasıl olacak :86:

bu arada yaprak dökümü fragmanı yerine insan hayatlarından kesitlerde koymaları çok etkiliyici olmuş gerçekten bugün bi bayan anlatıyodu eşi ölmüş felan ağladım onunla

Son düzenleme:
Mutlu sonla bitsin artık bu dizide ya.Ama sanki Şevket içerden çıkamicak ordaki adam onu öldürcekmiş gibime geliyor benim
İnşallah mutlu son olur.Dizi boyunca başlarına gelmeyen felaket kalmadı yaa
En sinir olduğum da Leyla!!Bir insan bu kadarmı salak olur ya

evet aynen böyle düşünüyorum bende...o günlük olayının bir anlamı olmalı illaki ve bu da şevketin öleceği bence.....

bende izledim sonuna kadar programı ve bende farkettim bunları....tolga karel her zamanki gibi küp gibi içmişti...kıpkırmızı bir suratla geldi....trafik vardı demesi komik oldu,dediğin gibi o saatte ne trafiği deniz çakırın yüz ifadeleri benimde gözümden kaçmadı.....resmen domuz gibi davrandı tolgaya....:) tolga karel ne zaman konuşsa konuyla alakasız konuşuyo zaten..hatta izlerken anneme de dedim bi garip bu çocuk diye......başka programlarda da öyle....çünkü hep kafası bi milyon geziyo...

necla orda hafif kaçırdı ağzından evet.....herkes ordaydı diyince ben cenaze olduğundan emin oldum....şevketin cenazesi....ama bir tek babamız yoktu lafını duymadım..eğer öyleyse onun da cenazesi olabilir....ikisi de ölebilir yani....ya da adam hasta olduğu için şevketin cenazesine gitmemiş olabilir...

ben şevketin öleceğinden eminim.....daha önce necla intihar edecek demiştim ölesine :) ama leyla da edebilir...zaten sağlıklı değil pek biliyosunuz,bir de abim benim yüzünden öldü moduna girip intihar edebilir...

Ben çok dikkatli izledim programı ama Fahriye'nin bire tek babamız yoktu lafını hiç duymadım o zaman baya pot kırmış olurdu ama hem Fahriye'nin hem de Deniz'in çok kötü olduk demesi bir ölümün olduğunun göstergesi. Ben Leyla'nın intihar edeceğini düşünmüyorum bir çocuğu var artık çünkü hem öyle birşey olacak olsaydı son bölümlere doğru psiklojisi tekrar bozulurdu eskisi gibi ama hep düzelme oldu Leyla'da çocuk doğunca.Necla da intihar edecek kadar zayıf karakterli değil dizide. Ama tahminim Şevket öldürülür, Ali Rıza Bey bunu duyunca kalp krizi geçirir ve ölür. Kızlar bir araya gelir ama iş işten geçer. Ferhunde'nin sonunun iyi olacağı haberlerini almıştım geçen seneden o yüzden o Ali ile evlenebilir.

güzel son olur umarim
Muhtesem bir dizi hayatin icinden hayatin insanligin gercekleri doyamadim izlemeye büyük bir keyifle sIkILmadan heyecanla izledim bir yakinim babam annam gibi izledim
Bize toplumun böyle diziler filmlere ihtiyaci/miz var gercekci Manevi güzeliklerle gercekci yasamlarla herkesin bildigi özenti $an söhret den uzak kimsenin gözü boyanmadigi hayal aleminde olmayan edepli kötü örnkleri burnuna burnuna sokulmayan dizilere ihtiyacimiz var tipki YAPRAK DÖKÜMÜ gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…