- 7 Şubat 2008
- 2.269
- 0
neclaya da sordu ya beyaz,sen son bölüm için neler hissettin,hüzünledin ağladın mı diye..
necla bişeyler söyledi, sora allaa açık ettim final bölümü hakkında der gibi etrafına bakındı falan,pot kırmış gibi..
dedi ki,herkes ordaydı ağladık çok bitek tabii babamız yoktu orda gibi bşiler söyledi..
yani alirıza da mı ölücek ne anlamadım hiç..:26:
ddizi.com'un Videoları: 2 Dakikada Yaprak Dökümü (Beyaz Show) Müthiş :) [HQ] | Facebook
kızlar beyaz bir video hazırlamış yaprak dökümü ile ilgili izleyin çok komik
şevket o günlüğü babasına hitaben boşuna yazmıyor;öldükten sonra eşyalerıyla birlikte teslim edecekler babası okuyacak...
bana kalırsa dizinin son bölümünde herşey olup bitmiş olarak başlayacak ve birinin ağzından finali dinleyeceğiz birkaç gün öncesinde belki de daha öncesinde olanları birinin ağzından geriye dönük karelerle dinleyip izleyeceğiz çünkü o kadar çok olayı 29 aralıka bıraktışar ki dizinin süresi yetmez üstelik kimbilir ne kadar çok reklam alacak o bölümde
Bu arada çok başka bir konuya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz Yaprak Dökümü oyuncuları dün beyaz şovdaydı bende uykum olmasına rağmen kaçırmak istemedim kahve felan içip uykumu açtım ve izledim sonuna kadar. Çok eğlenceliydi ama herkesin gözünden kaçan birşey oldu bence bu bir skandaldı ve o geceye biraz gölge düşürdü. Gecenin sonunda yaşandığı için çoğu kişi kapatmış farketmemiş olabilir. Tolga Karel'de normalde misafirdi bunu beyaz fragmanında öğrenmiştik ama aralarında yoktu. Saat gece 3'e çeyrek varken beyazın programının bitmesine az kalmışken beyaz Tolgada aramızda olacak dedi ve Tolga geldi. Ancak zaten program bitmek üzereydi. Beyaz Tolga'ya beklettik biraz seni dedi ama Tolga bariz bir şekilde sarhoştu gözleri kıpkırmızıydı. Vee trafik olduğunu söyledi beyaz onu korumak isterken o bunu dedi. Ya gecenin üçünde ne trafiği hadi trafik var diyelim zaten program geç başlıtyor vaktinde çıkardın evden o kadar oyuncu nasıl geldi yerini aldı orada. Ve ağzı dönmüyordu Deniz Çakır'ın yanına oturdu aa Ferhunde ben Tolga dedi elini uzattı ama Deniz yüz vermedi yüzü hemen attı. Beyazında yüzü bozuldu. Sonra herkese soruyordu Tolga'ya da sordu Beyaz kimden özür dilemek istersin diye senaristten dedi ve saçma sapan şeyler dedi senariste. zorlandığı sahneleri sordu bir de herkese Tolga Ferhundeyi dövdüğü bir sahne vardı onu dedi ama anlatamadı bile Deniz kafama kamera yemiştim senin yüzünden dedi bu yine acayip bişiler söyledi bir daha da söz vermedi Beyaz buna. Zaten son anda geldi öyle de bitti ama rezaletti herkeste farkına vardı ama en çok yüz hareketleriyle Deniz Çakır belli etti yanında oturmasından bile memnun değildi..
neclaya da sordu ya beyaz,sen son bölüm için neler hissettin,hüzünledin ağladın mı diye..
necla bişeyler söyledi, sora allaa açık ettim final bölümü hakkında der gibi etrafına bakındı falan,pot kırmış gibi..
dedi ki,herkes ordaydı ağladık çok bitek tabii babamız yoktu orda gibi bşiler söyledi..
yani alirıza da mı ölücek ne anlamadım hiç..:26: