Yaprak Dökümü - Kanal D

ya bugün şevket gelecek diye çok acitasyon yaptılar hapisdeki o iki adam iyi bakmıyor şevkete ..
ay sanki finalde şevkete kavuşamayacaklar gibi geldi.. o iki adam şevketin başına bir haller getirecek..
necla aldı lafını kalakaldı... bu sefer ferhundenin tarafında oldum haa...
haftaya alirıza beyde artık yürür konuşur karısı ile dansda eder evlilik yıldönümlerinde...

ya bugün şevket gelecek diye çok acitasyon yaptılar hapisdeki o iki adam iyi bakmıyor şevkete ..
ay sanki finalde şevkete kavuşamayacaklar gibi geldi.. o iki adam şevketin başına bir haller getirecek..
haftaya alirıza beyde artık yürür konuşur karısı ile dansda eder evlilik yıldönümlerinde...

ay bence de bence de bu dizide tek üzüldüğüm aliraza bey ve mithat bey :KK14:

bana da şevket ölecek gib geldi

evet bencede galiba bu adamlar şevketi bıçaklayacaklar,
offf sonu mutlu bitse keşke...:KK58:

:18::18::18:mithatn çağırdığı saz grubu şarkıcda getircekmiş sakın tahsinin sacidesi olmasn:18::18::18:yaprakları döküp bitircekler heralde şevketinde başına bi iş gelcek nejlada intihar eder heralde sedefte evlenmeyecek gibi geliyo :18:

:18::18::18:mithatn çağırdığı saz grubu şarkıcda getircekmiş sakın tahsinin sacidesi olmasn:18::18::18:yaprakları döküp bitircekler heralde şevketinde başına bi iş gelcek nejlada intihar eder heralde sedefte evlenmeyecek gibi geliyo :18:
sacide tutuda inş. öbürleri tutmaz:26:

eğer şevket ölürse çok saçma olur.kitapla alakasız yaptılar da bu kadarda alakasız olmaz.nejla ya hiç biş olmuyor hep 4 ayak üstüne düşüyor

birde dikkatimi çeken bir şey var dizi boyunca necla hep o kot pantlnyla oynadı:KK53::KK37:

Son düzenleme:
galiba sedefin nikahı sırasında şevketin ölüm haberi gelecek sedef evlenmekten de vazgeçecek :KK58:

bende böyle düşünüyorum,şevkete pispis bakmaları ,hasetlikleri,sataşmaları burnuma kötü kokular getirdi....

finalde şok olacakmışız öyle diyorlar ya oyuncular,bence şevket ölecek...

eve gelecek solistin tahsininki olduğunu,adamlar solist yolda geliyor dediklerinde anladım:KK4: neyseki fikret görmedi...

necla nın gizli gizli gidip yeğenini sevmesi,leylanın uzaktan onu izlemesi çok duygulandırdı benide,ağladım:KK43:

üstüste vurucu sonlar olacak bence....hem sevindirecek,hem üzecek sonlar...

ali rıza iyileşecek,şevket ölecek,necla belki intihar edecek....leyla şu ölen adamın kardeşiyle evlenecek:KK37:

aile yeniden bir araya gelemeyecek bence...öyle olursa saçma olur bunca olaydan sonra...hoop bişey olmamış gibi başa dön...

oğuz ve ferhunde ne olacak onu bilmiyorum:KK53:

ama sedefte şevket öleceği için evlenmekten vazgeçecek gibi geliyo...

bu da benim senaryom,eksik senaryo:KK53:

Son düzenleme:
bende böyle düşünüyorum,şevkete pispis bakmaları ,hasetlikleri,sataşmaları burnuma kötü kokular getirdi....

finalde şok olacakmışız öyle diyorlar ya oyuncular,bence şevket ölecek...

eve gelecek solistin tahsininki olduğunu,adamlar solist yolda geliyor dediklerinde anladım:KK4: neyseki fikret görmedi...

necla nın gizli gizli gidip yeğenini sevmesi,leylanın uzaktan onu izlemesi çok duygulandırdı benide,ağladım:KK43:

üstüste vurucu sonlar olacak bence....hem sevindirecek,hem üzecek sonlar...

ali rıza iyileşecek,şevket ölecek,necla belki intihar edecek....leyla şu ölen adamın kardeşiyle evlenecek:KK37:

aile yeniden bir araya gelemeyecek bence...öyle olursa saçma olur bunca olaydan sonra...hoop bişey olmamış gibi başa dön...

oğuz ve ferhunde ne olacak onu bilmiyorum:KK53:

ama sedefte şevket öleceği için evlenmekten vazgeçecek gibi geliyo...

bu da benim senaryom,eksik senaryo:KK53:

Bence Şevketin öleceği doğru olabilir çünkü Ferhunde Finalde çok ağladım diyor.

sürekli 29 aralık geçmesi sinir etti beni valla :)))

şevket ölcek bencede ,

necla leyla barışcak ,

evsiz kalcaklar cümbürcemaat bide , o zaman fikretlere taşıncaklar :p

şevket ölecek,leyla oğuzun öldürdüğü adamın kardeşiyle evlenecek:KK37:

necla intihar edecek...fikret tahsinle devam zaten....

alirızayla hayriye trabzona dönecek,hayriyeye kalan evde yaşıycaklar( bu kuvvetle muhtemel)

oğuz hapse gircek....

ferhunde şevketin ölümünden sonra yurt dışına yerleşecek....

sedefte evlenmekten vazgeçecek,annesi falan o mahalleden taşınacak,belki hep beraber italya ya gidecekler...

iyi yazdım dimi:KK52:

X