- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
ya bugün şevket gelecek diye çok acitasyon yaptılar hapisdeki o iki adam iyi bakmıyor şevkete ..
ay sanki finalde şevkete kavuşamayacaklar gibi geldi.. o iki adam şevketin başına bir haller getirecek..
necla aldı lafını kalakaldı... bu sefer ferhundenin tarafında oldum haa...
haftaya alirıza beyde artık yürür konuşur karısı ile dansda eder evlilik yıldönümlerinde...
ya bugün şevket gelecek diye çok acitasyon yaptılar hapisdeki o iki adam iyi bakmıyor şevkete ..
ay sanki finalde şevkete kavuşamayacaklar gibi geldi.. o iki adam şevketin başına bir haller getirecek..
haftaya alirıza beyde artık yürür konuşur karısı ile dansda eder evlilik yıldönümlerinde...
sacide tutuda inş. öbürleri tutmaz:26::18::18::18:mithatn çağırdığı saz grubu şarkıcda getircekmiş sakın tahsinin sacidesi olmasn:18::18::18:yaprakları döküp bitircekler heralde şevketinde başına bi iş gelcek nejlada intihar eder heralde sedefte evlenmeyecek gibi geliyo :18:
neclanın bebekle konuşması leylanın ve onn dygulanamsı benide duygulandırdı58:
bende böyle düşünüyorum,şevkete pispis bakmaları ,hasetlikleri,sataşmaları burnuma kötü kokular getirdi....
finalde şok olacakmışız öyle diyorlar ya oyuncular,bence şevket ölecek...
eve gelecek solistin tahsininki olduğunu,adamlar solist yolda geliyor dediklerinde anladımneyseki fikret görmedi...
necla nın gizli gizli gidip yeğenini sevmesi,leylanın uzaktan onu izlemesi çok duygulandırdı benide,ağladım
üstüste vurucu sonlar olacak bence....hem sevindirecek,hem üzecek sonlar...
ali rıza iyileşecek,şevket ölecek,necla belki intihar edecek....leyla şu ölen adamın kardeşiyle evlenecek
aile yeniden bir araya gelemeyecek bence...öyle olursa saçma olur bunca olaydan sonra...hoop bişey olmamış gibi başa dön...
oğuz ve ferhunde ne olacak onu bilmiyorum
ama sedefte şevket öleceği için evlenmekten vazgeçecek gibi geliyo...
bu da benim senaryom,eksik senaryo
birde dikkatimi çeken bir şey var dizi boyunca necla hep o kot pantlnyla oynadı
ya ama sezon basında bahcede bı kına oluyordu bende sevken ıle sedefın kınası dıye tahmın edıyordum:d