Yaprak Dökümü 166. Bölüm Fragmanı 27 Ekim! Oğuz paraları da alıp kaçıyor! VİDEO
buyrun kızlar buyrunnnnnnnnn
Yeni bölüm fragmanını izledim ve Oğuz beklediğim şeyi yaptı bütün paraları alıp kaçıyor, bizimkiler dımdızlak ortada kalıyor. Hayriye'yi otelde bir başına bırakıp gitmiş..
Leyla yine deliriyor sanırım.
Necla salağa da bu evlilik hataydı, niye evlendim bilmiyorum ki diye ablasıyla konuşurken yazık Ali elinde çiçek Necla uyuzuna verecekken duyuyor konuşmaları.
Başta kısa reklamdan sonra fragman başlıyor.
Yaprak dökümü 166 bölüm yeni fragmanı | İzlesene.com
waaw nefes kesici gelişmeler bunlar:)
son 9 bölüm bayağı iyi olucak galiba.
final bölümü de aşkı memnu gibi reyting rekoru kırar bence...
filmdeki herkez gülmeyi unuttu bea
YAPRAK DÖKÜMÜNDE SKANDAL
Geçtiğimiz hafta yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinin yeni bölümünde Necla eşi ile birlikte birinci evlilik yıldönümünü kutladı.
Superpoligon'un haberine göre, buraya kadar her şey iyi, hoş ancak Necla'nın ablası Leyla, kardeşi evlenmeden önce hamile kalmıştı ve hala hamile! Özetlemek gerekirse Leyla kardeşi evlendiğinde 3 aylık hamileydi. Kardeşi birinci evlilik yıldönümünü kutladığında hala hamileliği devam ettiğine göre, yaklaşık 15 aylık hamile olmalı!
Durumu değerlendirirken iki açıdan bakmak mümkün. Yapımcılar ve senaristler bu durumun farkındalar ve umursamıyorlar, ki bu izleyicilerini oldukça hafife alıyorlar anlamına geliyor. Ya da ikinci seçenek yapımcılar ve senaristler durumun farkında değiller. Bu da dizilerin gereğinden fazla uzatılmamasının daha iyi olacağı anlamına geliyor.
ben izlerken gülüyorumm :roflol:
filmdeki herkez gülmeyi unuttu bea
allahtan ALİ RIZA amcamı hasta yatağında düşünen gelini varAynen valla Fikretin artık o donuk suratıyla Tahsine yok sen benim hayatıma
karışamazsın,yok teşekkür ederim rica ederim gibi resmi tavırlarına hem sinirleniyorum
hem gülüyorum,lmaz:
Ali Rızanın da duygu sömürüsü ömür törpüsü lafları valla beş yıldır sıktı yani,:umursamaz:
Hele o Necla,kabarık saç buzdolabı,kendini bişey sanan aptal ona daha da
gülüyorum,aslında ona öyle bi ders verecekti ki Ali neye uğradığını şaşıracaktı,Ceme de
hiç üzülmedi,Ali bunu bi süründürse beş parasız kalsa çok süper olacak haksız mıyım?aklinialirimsmile
:1shok::1shok::1shok::1shok:
yaprak dökümü bu yani beklerim bn
150 sayfayı 5 sezon çektiler bir hamilelik 15 ay sürmüş çok mu
Hayriye Hanıma Trabzondaki halasından miras kalınca nasıl gülüyordu ama.
kafayı yemiş gibi gülüyordu yalnız biraz tuhaftı kadın:))
tuhaflık ne kelime şuuru döndü resmen annem yüzünden izlemek zorunda kaldım geçen hafta sinirlerim zıp zıp zıpladı ne mıymıntı kadın ya şuursuz