Yaprak Dökümü - Kanal D

hayret vicdansız necla leylanın evine geliyor.
bakalım hep acı hüzün yaşandı sonu bari mutlu bitse.

neclaninda oguzdan farki yok aslinda karekter olarak...ali sarperin hayatinida alt üst etti gereksiz yere...insanlarin hayatini darma duman etmekten baska birseye yaramiyo bu robot necla...oguzun disi verziyonu nolcak..:sinifsinif:

Yeni bölüm fragmanını izledim ve Oğuz beklediğim şeyi yaptı bütün paraları alıp kaçıyor, bizimkiler dımdızlak ortada kalıyor. Hayriye'yi otelde bir başına bırakıp gitmiş..

Leyla yine deliriyor sanırım.

Necla salağa da bu evlilik hataydı, niye evlendim bilmiyorum ki diye ablasıyla konuşurken yazık Ali elinde çiçek Necla uyuzuna verecekken duyuyor konuşmaları.

Başta kısa reklamdan sonra fragman başlıyor.
http://www.izlesene.com/video/yaprak-dokumu-166-bolum-yeni-fragmani/2731039

Son düzenleme:

waaw nefes kesici gelişmeler bunlar:)
son 9 bölüm bayağı iyi olucak galiba.
final bölümü de aşkı memnu gibi reyting rekoru kırar bence...

waaw nefes kesici gelişmeler bunlar:)
son 9 bölüm bayağı iyi olucak galiba.
final bölümü de aşkı memnu gibi reyting rekoru kırar bence...

final bölümünü 5 yıldır bekliyoruzzzz boshayallersmileboshayallersmile
rekor kırsın artıkkk

YAPRAK DÖKÜMÜNDE SKANDAL
Geçtiğimiz hafta yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinin yeni bölümünde Necla eşi ile birlikte birinci evlilik yıldönümünü kutladı.

Superpoligon'un haberine göre, buraya kadar her şey iyi, hoş ancak Necla'nın ablası Leyla, kardeşi evlenmeden önce hamile kalmıştı ve hala hamile! Özetlemek gerekirse Leyla kardeşi evlendiğinde 3 aylık hamileydi. Kardeşi birinci evlilik yıldönümünü kutladığında hala hamileliği devam ettiğine göre, yaklaşık 15 aylık hamile olmalı!

Durumu değerlendirirken iki açıdan bakmak mümkün. Yapımcılar ve senaristler bu durumun farkındalar ve umursamıyorlar, ki bu izleyicilerini oldukça hafife alıyorlar anlamına geliyor. Ya da ikinci seçenek yapımcılar ve senaristler durumun farkında değiller. Bu da dizilerin gereğinden fazla uzatılmamasının daha iyi olacağı anlamına geliyor.

:1shok::1shok::1shok::1shok:
yaprak dökümü bu yani beklerim bn
150 sayfayı 5 sezon çektiler bir hamilelik 15 ay sürmüş çok mu

ben izlerken gülüyorumm :roflol:

Aynen valla Fikretin artık o donuk suratıyla Tahsine yok sen benim hayatıma

karışamazsın,yok teşekkür ederim rica ederim gibi resmi tavırlarına hem sinirleniyorum

hem gülüyorum,lmaz:

Ali Rızanın da duygu sömürüsü ömür törpüsü lafları valla beş yıldır sıktı yani,:umursamaz:

Hele o Necla,kabarık saç buzdolabı,kendini bişey sanan aptal ona daha da

gülüyorum,aslında ona öyle bi ders verecekti ki Ali neye uğradığını şaşıracaktı,Ceme de

hiç üzülmedi,Ali bunu bi süründürse beş parasız kalsa çok süper olacak haksız mıyım?
aklinialirimsmile

allahtan ALİ RIZA amcamı hasta yatağında düşünen gelini var
neclaya gelince ali sarper onu yakında kapı önüne koyarrrr :icecream:

:1shok::1shok::1shok::1shok:
yaprak dökümü bu yani beklerim bn
150 sayfayı 5 sezon çektiler bir hamilelik 15 ay sürmüş çok mu

vereliniortakvereliniortak

Hayriye Hanıma Trabzondaki halasından miras kalınca nasıl gülüyordu ama.
kafayı yemiş gibi gülüyordu yalnız biraz tuhaftı kadın:))

tuhaflık ne kelime şuuru döndü resmen annem yüzünden izlemek zorunda kaldım geçen hafta sinirlerim zıp zıp zıpladı ne mıymıntı kadın ya şuursuz

tuhaflık ne kelime şuuru döndü resmen annem yüzünden izlemek zorunda kaldım geçen hafta sinirlerim zıp zıp zıpladı ne mıymıntı kadın ya şuursuz

sen zorunlu olduğundan izlemişsin ben neden izliyorum onuda bilmiyorum :sm_confused:
boşuna sinirlerimi yıpratıyorum :dilcikar:

ferhunde şevketi kurtaracak sonunda herkes ferhundenin aslında pek de kötü biri olmadığını öğrenecek
bir de yaşadıklarından ders çıkarıyorsa insan değişebilir

Yaprak Dökümün'de 'Pes' dedirten hata
Kanal D'nin uzadıkça uzayan ve nihayetinde bu sezon sonu final yapacak olan dizisi Yaprak Dökümü'nde Leyla'nın hamileliği ile ilgili hata izleyenlere 'bu kadarına da pes' dedirtti.
Güncelleme:27 Ekim 2010 11:53

Dizinin hatasını yine bir izleyici (Ömra Yılmaz) fark etti. Yılmaz, Sabah Gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'a bir mail göndererek durumu izah etti. İşte Aytuğ'un köşesinde gündeme getirdiği o hata:

14 AY SÜREN HAMİLELİK

Yaprak Dökümü'nde Leyla, kardeşi Necla evlenmeden önce hamile kalmıştı. Hatta geçmiş bölümlerin birinde kanama geçirdiğinde, annesi "Ayy, ne yapacağız, daha çok erkeeen" diye dövünüp durmuştu. Ama gelin görün ki, Necla ile eşi son bölümde 'birinci evlilik yıldönümlerini' kutladılar. Bu durumda bizim Leyla, hamileliğinde 14'üncü aya filan girmiş oluyor!

işte dikkatli izleyicinin saptamasıboshayallersmile14 ay,dile kolaysempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…