Yaprak Dökümü - Kanal D

bu leylanın karnı neden bu kadar tuhaf yahu..

iyi de neredeyse doguracak bu kadar yukarda mı olur allasen

cok komık görünüyor ,yamuk sankı

sempatiksalakcinniben yaprakları süpürüyorum kızlar,merak etmeyinn:hulya:

14 aydir hamile ama cantasini bile hazirlamamis ben 7 aylikken hazirlamistim ne kadar aceleciymisimkaydirigubbakcemile3

'ela gözlü çöl ahusu' bu lafa bayıldım ya.çok etkilboshayallersmileeyici...

Ali rıza bey ela gözlü bir çöl ahusu derken çok ağladım ya aklıma kızım geldi çok özledim ben onu mafoldumben

Nihayet Leyla'nın yıllanmış hamileliği sona erdi çok şükür.
Hiç doğurmayacak dizi öyle bitecek sandım.:KK1:

uzuuuuuuun zamandır hıc bukadar keyıf almamıstım bu dızıyı ızlerken

son zmaanlarda ızledıgım en ıyı bolumüydu

sonunda yaprak dökümünün şanına yakışır bi bölüm izledim.aahhh leylam aahhhh....çok acıdım ona.zaten bi tek ona acıyodum ben.ne kadar salakta olsa ali rızanın dediği gibi en çok sıkıntıyı o çekti.çok zor bi durumdu kocasını, bebeğinin babasını kendi elleriyle ihbar etmesi...inşallah o kızı bi mutlu ederlerde öyle bitirirler diziyi :nazar:

evet haklısınız kızlar bölüm hakkten güzeldi ama ben bi sahnede acaip güldüm...
doğum çantam hazır değil dedi ya leyla..
hazır olsa içinden ilkokul önlüğü kolalı yaka sayı fasulyesi saç kurdelesi fiş defteri felan çıkıcaktı kesinnn :))))))))
leyla ki tv tarihinin en sindirilmiş gebeliğini yaşadı ona rağmen ayıp etti yaaa iki zıbın 3 bez bi tulum alt tarafı koyacağın beeeee :))))))))))))))

suyu geldi diyo sancın varmı diyo bide saçmalık akıyo diziden iyiki bitiyo biran önce sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Neclanın hala hakettiği bi sürünme dönemine girmemesi çok saçma,
sempatiksalakcinni
En fazla bencilliği o yaptı hala cezasını çekmedi,babası affetmeye hazır gibiydi akşamki bölümde,

Oysa herşeye rağmen Leyla mutlu olmayı haketmişti ve hala mutlu olamadı,

En saçması da galiba sona doğru Ali Rıza Ferhundeyi bile affedecek,:umursamaz:

Belki Oğuzu da affeder tam bi saçmalık olur final yapıyoruz diye...
sempatiksalakcinni

Ayrıca Fikretin uyuzluğu da artık iyice çileden çıkartıyo insanı,bi gülümseme dahi

olmazmı insanın suratında,erkek olsam yüzüne bakmam valla Tahsin gene iyi dayanıyo...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet ya fikrete bende gicik olmaya basladim....insanin gururlu olmasi iyidir ama fikret hanim abartiyo...o gururu yüzünden bosanmis olsa bile cocuguna nafaka istemez gurur deyil bu resmen abtallik

dünkü bölüm güzeldi
aslında her ne kadar şikayet etsekde uzadı diye mesela ben geçen yıl hiç izlemedim bu diziyi ama bu sene bana tat veeren bi dizi.
yeni dizlerden hiç saran olmadı beni.
gelelim dünkü bölüme

hayriyenin bu kadar görgüsüz gösterilmesi biraz saçma . otel odasına giriyor odaya hayran kalıyor falan . ya bu kadın kaymakam hanımı görmüş geçirmiş bi kadın sonuçta.
leyla merhametli necla da gibi uyuz değil ama salak.
salaklıklarının cezasını çekiyor.
babasının evine dönmüştü gitti oğuzla birlikte oldu hamile kaldı ben bu çocuğu doğurcam mutlu olcam oğuzla dedi ya oğuzdan adam olurmu.
kolaymı gerçek hayatta nikahsız babasız o çocuğu büyütmek . yine zorluklar çekecek.
kalan 8 bölümü muhtemelen necla için harcayacaklar süründüğünü görürüz inş.

fikret kendini tiyatro sahnesinde sanıyor uyuz uyuz konuşmalar. dün yine biraz daha iidi.
fragman yokmuu kızlar

sedefte nisanlisindan ayrilip sevketle evlenir, ferhunde de olen adamin kardesiyle adini unuttum ali sunal'la, mithat kara reyhan'la herkes evlenir heralde

X