Yaprak Dökümü - Kanal D

nejla habire işindeki başarıları anlatıp durdu,sedefin nişanlısıda siz mutsuzmusunuz diye sordu? sürekli işinizden bahsediyosunuz evliliğiniz yolunda gitmiyor heralde dedi mors oldu kaldı oda uyuz şey

saol canım ben de akşam özetinde izledim.oh iyi demişşş..bu arada leyla da doğru yolu buldu sonunda.ali rıza nasıl ikna etti acaba leylayı?

fragman alirıza bey yatakta yatarken yine ali rıza ayakalnmıştı akşam bu kısmı göstermedilermi yoksa ben mi kaçırdım. necla yine 4 ayağı üstünemi düştü ne tam cezasını buldu derken

leyla polisemi itiraf etti oğuzun katil olduğunu bide necla fragmanda boş kutu açıyordu anlamı neymi.ben fragmandan takip ediyorumda:)

leyla polisemi itiraf etti oğuzun katil olduğunu bide necla fragmanda boş kutu açıyordu anlamı neymi.ben fragmandan takip ediyorumda:)

Evet Leyla en başında yapması gerekeni sonunda yaptı ama olsun...
Necla' nın eşi İlk evlilik yıldönümleri nedeniye işlerini bırakıp İstanbul'a geldi ama Necla o günü hatırlamadı bile.Akşam yemeğindede kocası ''hala kutlanacak birşeylerin olduğunu düşünüyorsan kutuyu aç'' dedi. Necla hemen atladı bi açtı kutu boş. Ama kocası sonradan yüzüğü verdi Necla'ya. Konuşmalardan anladığım kadarıyla adam hala Necla'yı seviyor. Ama Necla'nın her lafı iş iş iş... insanı bayıyor...

az önce izledim yeni fragmanı
oğuz evdeki bütün parayı alıp kaçıyo hayriyeyide otelde bırakıyo galiba

ya bilmiyorum çok kızıyorum leylaya ama bi okadar da acıyorum..hani bazılarının kaderi doğuştandır kaderi kötüdür iyi yola gitsede önüne kötü şeyler çıkarmışya leyla da onlardan fragmandaki hali içimi çok burktu:2:

Tamam biraz fazla uzadı dizi ama ,yinede güzel çok güzel bir dizi.Ve artık sona yaklaşıyor,gittikçe güzel oluyor son bölümler..

ayy yaaa ali rıza amcam yine hepsini topluycak :gitme:

nejla geldinmi kızımm deyişine fragmanı izlerken bile ağlıycaktım nerdeyse :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…