Yaprak Dökümü - Kanal D

malikaneleri beylerbeyinde canım hatta beylerbeyi sağlıkocağı yanında komşular :)

tesekkürler...... orayı bılıyorum,bızzat zıyaret ettım:):) oralardan gecıyorduk evın oralarda oldugunu duydum gıttık.hatta gıttıgımızde müze gıbıydı,bıcok kısı vardı fakat sadece dısarıdan ıcerıye gırılmıyordu.Ben leylanın evı sızın oralarda sandım ondan sordum tekrar tesekkurler...:)

nejla için hazin sonlar diyecem nasılda bozdu sedefin nişanlısı onu ...birde fragmanda gösteriyo boş yüzük kutusu ne anlama geliyor acaba merak ettim..

o ne ya ali rıza kendi kendini görüyor bişey anlamadım
ölecekmi ne???:uhm:

Son düzenleme:
Yani izlemiyorum,sadece daha ne kadar saçmalıcaklar diye özetlerine bakıyorum ama

bu sefer hakkaten iyice saçmalamışlar,

Allah aşkına koskoca istanbulda Fikret o kadınla karşılaşıyo,bu kadarına da pes yani...
lmaz:

fikret o kadınla karşılaşıyo çünkü aynı mahallede yaşıyolar daha önce nuniş ve torunu istanbula taşındıklarında o kadının evine gitmişlerdi bizim mahallede oturuyo diye fikrete haber vermişlerdi sonra o kadında tahsini aramıştı hatta beni soruşturuyolar rahat bıraksınlar beni diye çıkışmıştı bence leyla polise itiraf etmiyo mektup falan yazıyodur itiraf mektubu tabi yırtıp atar. şimdiden oğuzu tutuklarlarsa final bölümüne malzeme kalmaz dimi ama

geçen sezon beni baya bi sıkmıştı bu dizi uzattıkça uzattılar hatta bazen izlemiyodum bile ama finale yaklaştıkça heyecanlı oluyo.

anladım canım rica ederim:))

Tahsin'e noluyor ya ayrilalim diye bagiriyor

O kadar halti yedi Firket komsuyla konusunca kabahat oluyordu

Necla gecen bolumde mutsuzlugunu iyice anladi, hirsi ugruna evlendigini anladi gibi geldi bana, Sedefi kiskandi icin icin.. bencede ayrilacaklar artik..

Sevket'in yerinde olsam babasinin bakim evinde oldugunu duyar duymaz gider olani biteni anlatirdim ve cikmaya calisirdim, o daha bagirsin telefonda :umursamaz:

ya bu dizi amma uzadı ya tadında kalsaydı keşke daha unutulmaz olurdu bu dizi bitince inanın oh be çok şükür yani nihayet bitti diyicem

geçen hafta en çok sedefin nişanlısının nejla uyuzuna söylediği laftı cuk oturduzemuszemus leyladanda nefret ediyorum öyle ahlaksız biri için neler yaptı ayşeye ve babasına pes artık valla

geçen hafta en çok sedefin nişanlısının nejla uyuzuna söylediği laftı cuk oturduzemuszemus leyladanda nefret ediyorum öyle ahlaksız biri için neler yaptı ayşeye ve babasına pes artık valla

Katiliyorum, bu kadar aptal gurursuz ve vicdansiz insan olamaz.

Elini de kaldiriyor artik Ayse'ye

ayy kaçırmışım orasını.ne dediki??

nejla habire işindeki başarıları anlatıp durdu,sedefin nişanlısıda siz mutsuzmusunuz diye sordu? sürekli işinizden bahsediyosunuz evliliğiniz yolunda gitmiyor heralde dedi mors oldu kaldı oda uyuz şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…