Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla 15 aydır hamileymiş ama çantam hazır değil dediğinde ben de çok güldüm:)

bir de hayriyeyi bir damadı bıraktı trabzona öbür damadı alacak diye de gülesim geldi:)

hahahahhaha sempatiksalakcinni:lepi:

akşam bende keyifle izledim gerçekten son sahnede ise dayanamadım ağladım valla eşim halime öyle bir güldü ki sormayın sen kızdığın leylaya alirızabeyemi ağlıyorsun diyerek epey bir dalga geçti benimle..
neclayıda akşam elime verseler döverdim anam bunada yaranılmıyor bir afra tafra küçük dağları ben yarattım edasııı. o efendi sakin ali sarperden bile sıkıldı ya pessss... inş. dersini verir ali..
ve akşam şevketle sedef konuşurken düşündüm bu salak sedef öbür oğlanı bırakır yine şevkete döner diye.. herşeyin yolunda işi aşkı dönerse onada pes valla..

ve leylanın uzun hamileliği.. aman her sancı gelişinde ertelediler dizi bitene kadar büyütüp doğuracak dedim kendi kendime ama 15 aylık bebemiz nihayet geldi dünyaya..:))))

oldumu okadar yaa cok dikkat etmedim ama ne yalan söyliyim banada baya bi uzun geldi
bu hamillelik süreci
bende baya duygullandim dün aksam en cokta aliriza beyin leyla icin sevinmesi duygulandirdi beni

necla her evli oldugu insanda cabuk bikiyo.....cemlen evliykende diyordu mutsuz oldugunu cemlen evlendigine pisaman oldugunu..ali sarperlen evlendi yine ayni seyleri söylüyo...:mymeka:

necla yataktan kalkarken bile saçlar krepeli. nasıl saçmış mübarek çalı süpürgesi gibi :roflol:

TAHSİN ne kadar iyi davranıyore anne anne diyee fikret gudubetsiz bakıyor öylee.zaten cevriyede karşı komşusuyla bişeyler var aralarında zannediyor.
dün necla bebeğin doğduğunu duyunca nasıl sevindii yaa.inşallah güzel bir son olur

youtube açılmıyor başka siteden verme imkanınız var mı?

Yaprak Dökümü'nde hata üstüne hata!
Yaprak Dökümü dizisinde 14 aylık bebek skandalı akıllardan çıkmadan bakın ne oldu...

Yaprak Dökümü'nde Necla ve kocası, birinci evlilik yıldönümlerini kutlarken, Leyla hâlâ doğurmamıştı. Oysa çift, evlendiğinde Leyla'nın yaklaşık 2 aylık hamile olduğu biliniyordu. Bu durumda Leyla, 14 aylık hamileliğiyle dizide bir skandala imza atıldı.

Dizinin bu haftaki bölümünde Leyla, doğum yaptı ve 14 aylık hamileliği son buldu.

Fikret, kardeşinin doğum yaptığını annesine söylediğinde Hayriye Hanım'ın tepkisi bir başka skandal olarak kayıtlara geçti.

Hayriye Hanım, "Bebek de vaktinden erken geldi o adamın yüzünden..." deyince izleyenler bu durumu garipsedi.

14 aydan sonra çocuk doğdu ama Yaprak Dökümü dizisinin senaristleri bebeği erken getirdiklerine bizleri inandırmaya kalkıştı.

bende niye Ahu oldu bu bebeen ismi diyorum:
Leyla ela gözlü bir çöl ahusu...
sonradan çaktımzemuszemus

bende niye Ahu oldu bu bebeen ismi diyorum:
Leyla ela gözlü bir çöl ahusu...
sonradan çaktımzemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allah ne diyim.içinden konuşan amca hep öyle seslenirdi yaa kızına:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ali Neclayi terk ediyor sonunda.. Kalacak dimdizlak ortalikta. :44:
Leyla yine kafayi yiyecek galiba, bebegini bile almiyor kucagina, anlamadim. :44:
Necla evine donse kardesler birbirlerine baksa ne guzel olur

ali neclayi terk ediyor sonunda.. Kalacak dimdizlak ortalikta. :44:
Leyla yine kafayi yiyecek galiba, bebegini bile almiyor kucagina, anlamadim. :44:
Necla evine donse kardesler birbirlerine baksa ne guzel olur

bencede artık barışsınlar.yada finalde barışsınlarr.kötü bitmesin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…