Yaprak Dökümü - Kanal D

Evlendigimden beri (2,5 sene oldu) esim her izlediginde Hayriye'ye takti alsanaalsanasmile

Bu son bolumde dayanamadi, ya bu adam nasil icinden icinden sovmuyor bu kadina dedi.. Suna bak Oguz'a nasil davraniyor, ya o senin iki kizini da **** settii felan diye sinirlendi :kedi:

Gitti seyretmedi diziyi.. Dizi bittikten sonra bana demezmi 'eee noldu? Hayriye girdimi Oguz'un koynuna? Yakinda onu da yapar o kadin' akannehir akannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fikret yanına alsın babasını da kadın rahat etsin biz de rahat edelim
son 2 bölümde kadına etmediğim hakaret kalmadı
adama bu haliyle neler yapıyo ya :mymeka:

fikret yanına alsın babasını da kadın rahat etsin biz de rahat edelim
son 2 bölümde kadına etmediğim hakaret kalmadı
adama bu haliyle neler yapıyo ya :mymeka:

Adam tepki veremiyor diye iyice sesi yukseldi kadinin, asagilamaya basladi. O kadar zorluk atlattiniz insan onca senelik esine bi saygi duyar. Nerden bulup evlenmis Ali-Riza bu cahil kadini, hic yakismiyorlar alsanaalsanasmile

ali rıza beyin iç sesi çok komik geliyor bana ya 15 bölüm öyle içten içten mi konuşucak?

etiketleri okudum da şimdi koptum ya

ıyyy, aceba, acilarin cocugu aliriza, akıl yokmu sende sedef, akıllı sedef:), ali rıza bey, ali sarper, ali sarper çok yakışıklı, anti-hayriye:), bennu yıldırımlar, bitemeyen dizi, cılkı çıktı, cadı kaynana, catharsisin senaryoları, ceyda ööööggg yaniii, cin ferhunde:))), cosku, dokumu, dökümü, fare sedef, ferhunde, fikret, fragmannnn, gıcık nejla, gitti gidecek, güven hokna, halil ergün, heycan, ince dudak mithat:), köşk, kötü gelin, kalp, kalp krizi, kanal, karışık, kimin eli kimin cebinde, kimkimle, krizi, leyla, leylamecnun, mahcup etmekle kalmayıp batıran beceriksiz şevket, mithat kazma, mr.spak oğuz, nayırr, necla, neclaa, nejla, nejla böğğğ, nolamaz, nuniş olmadan asla, nunisssssss, pes yani necla, reşat nuri gültekin, sıktı, saf mithat, sarper, yağuşuklu ali sarper, yaprak, şevket

Yazılan not dikkate alınacak mı?
Dört sezon boyunca ekranlarda olan ve 29 Aralık'ta izleyicilerine veda etmeye hazırlanan Yaprak Dökümünde sular durulmuyor.
Güncelleme:24 Eylül 2010 14:34

Dizinin çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde; Babası ile iletişim kurmanın yollarını arayan Leyla onun için bir yazı tahtası alacak. Fikret ve Tahsin arasındaki uçurum gitgide büyürken, Necla ve Ali Sarpel ilişkisi de bitme noktasına gelecek. Leyla'nın ansızın sancılanması Fikriye Hanım ve Ferhunde'nin annesi Nurdan Hanım arasındaki buzların erimesine neden olacak. Ayşe'nin yardımıyla düşündüklerini anlatma fırsatı yakalayan Ali Rıza Bey, sarsıcı bir itirafta bulunurken; Oğuz ve Hayriye Hanım'ın olaylar karşısında vereceği tepkiler merak konusu.

İŞTE YENİ BÖLÜMDEN GÖRÜNTÜLER

şu hayriyeyi elime bir verseler bi verseler ters düz etsem onu gıcık şeyy neclayada koca dayanmıyor birini gömdü birini kaçırttı sonunda pproblemli kadın ya

robokop nejla 2.herifinide kacirdi..bu kadina kocami dayanir birini tahtali köye yollar birinide eski karisina yolluyo galiba..:sinifsinif:

Hayriye'nin o tavırlarını gördükten sonra izlemeye yüreğim dayanır mı bilmiyorum çünkü izlerken kendimi kaybedip ekrana aparkat atasım geliyor o kadın yüzünden :1ninca:

şu layladan nefeet ediyorum.
yahuuu senin abin suçsuz yeer sırf senin menfaatlerin için 24 yıl yemiş.
bunu duyan baban bu yüzden felç olmuş.
eee pes beel leyla. ece melek ikilisi çok iyisenaryucaalr. ama bu tam bir mantık hatatsı . hangi kardeş böyle bir vicdansızlığı yapar hemde abisini guya çok severken

katılıyorum.hiç akıl edemiyormu oğuz girsin hapse o da onun parasıyla sefasını sürsün.bi de oğuz tehdit etmiyomu ben hapse girersem açıkta kalırsın diye..karısı değil ama çocuğunun annesi bişekilde oğuzun parasıyla geçinirler

ahahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile haksız değil ama

leylaya bişi olursa da ayşeyi yamar artık oğuza kaydirigubbakcemile

bu diziyi kaldıramıyorum ben artık
son fragmanında da
leylanın inlemesi yıktı ortalığı
yok yok, daha da izleyemeyeceğim

Nikahlari yok ki, nasil gecinecekler, hic bir sekilde hak iddia edemez, nafaka isteyemez. Sadece ev Leyla'nin ustune olursa olur. Oylemiydi bilmiyorum.

ahahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile haksız değil ama

leylaya bişi olursa da ayşeyi yamar artık oğuza kaydirigubbakcemile

Hayriye'den artik hersey bekliyorum. Oguz para saciyor diye ona bisey demiyor.. Ferhunde'de aynisini yapsa onu da bagrina basar kaydirigubbakcemile3

Esim basindan beri hakli cikti zaten, en basindan beri Leyla Oguz'a geri doner gorursun dedi.. Bende yok yaa o akillandi felan diyordum neler oldu neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…