Yaprak Dökümü - Kanal D

Pek fazla takip edemedim ben bu sezon.

Nejla ile Ali'nin arası mı açılmış? Yeni bölüm tanıtımını izleyince Ali maddi sıkıntılar çekiyor galiba ee para bitince Nejla hanımında aşkı biter tabi. Ne kadar uyuz birşey oldu ya.. Cidden Ayşe'nin dediği gibi kendinden başkasını düşünmüyor, naltak :KK70:

Ayşe'de yeni bölümde alıyo babasını gidiyor.

Fikret niye babasını görmeye gitmiyor ki, Oğuz yüzünden mi?

Ali Rıza Bey, derler ya kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş :/

Pek fazla takip edemedim ben bu sezon.

Nejla ile Ali'nin arası mı açılmış? Yeni bölüm tanıtımını izleyince Ali maddi sıkıntılar çekiyor galiba ee para bitince Nejla hanımında aşkı biter tabi. Ne kadar uyuz birşey oldu ya.. Cidden Ayşe'nin dediği gibi kendinden başkasını düşünmüyor, naltak :KK70:

Ayşe'de yeni bölümde alıyo babasını gidiyor.

Fikret niye babasını görmeye gitmiyor ki, Oğuz yüzünden mi?

Ali Rıza Bey, derler ya kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş :/

Bu sezon daha 2.bölüm zaten canım. Evet Nejla ve Ali'nin arası limoni biraz. Nejla işkolik oldu bu aralar. Kocasına pek vakit ayırmıyor. Ali de bozuluyor haliyle. Ailesini bile düşünmüyor, yazık...

Fikret, Oğuz'u öne sürerek gitmiyo o eve.

Yazık ya Ali Rıza amcaya.İnşallah fikret geri yollamaz babasını.Aferim Ayşe'yede, babasının halinden bir o anlıyor..

Ya su Ali-Riza bi an once konussun :çok üzgünüm: dayanilir gibi degil...

Muhtac olmak bi yana, insanin derdini anlatamamasi daha da zor..

Su Hayriye varya su Hayriyeeeee... Bi kasik suda bogasim var alsanaalsanasmile

Seyfi'nin kardesi polismis.. Belki arastirip cozer bu cinayeti...? Pek zannetmiyorum, ama olabilir...

yeter artık dedim biara dün akşam seyretmicem

yok yine dayanamadım

hayriye cadısını boğasım geliyo

aferin ayşeye bir onun içinde merhamet kalmış

ferhunde işin peşini bırakmıcak seyfinin kardeşi gerçekten polisse belki ondan yardım ister çözer bu işi, yürü ferhunde gider ayak yap bi iyilik:-))))

yeter artık dedim biara dün akşam seyretmicem

yok yine dayanamadım

hayriye cadısını boğasım geliyo

aferin ayşeye bir onun içinde merhamet kalmış
beterin beteri var hayriye cadisi yine bazi mahluklarin yaninda melek...ondan daha kötüleri var..allah öylelerin serrinden korusun bütün insanlari..

Hayriye'yi gepertesim geldi, hiç beklemezdim yani bari kocasına yapmaz derdim amma. Hayirye para ve iyi gün insanı, para yoksa Hayriye de yok yandığının resmidir...

Hep diyorum dün binlerce kez daha dedim "Allah'ım sen kimseyi kimsenin eline düşürme, sendne başka"

X