Yaprak Dökümü - Kanal D

ben kendi adıma yanlış anlamadım...
ben her zamn filimlere birde ciddi boyuttan bakarım...
belkide çekimde tuaflıklar vardır...
ama insan öğle bakıncada komik yanını göremiyor...
birde zaten bu sıralar çok duygusalım...

mesala fatmagülün suçu ne dizisindeki tecavüz sahnesini hala aklımdan atamadım...
bana gerçekmiş gibi etki yaptı...

bence o tecavüz sahnesi oldukça kötüydü zaten izleyen tüm kadınların tüyleri ürpermiştir bir parça kimsenin başına gelmesin öyle feci bir olay inşallah

bende aynen sana katılıyorum canım bencede ordaki dramı yansıtamamışlar alirıza beyin oğuzun konuşmalarının üzerine yaptığı mimik ve düşünce konuşmaları benide güldürdü ama bu tabiki dizinin bize yansıttığı havaya dair bi gülümsemeydi yoksa hayatta gerçek anlamda bu halde olan insanların acizliğine değil ki yakın zamanda böyle bişey sevdiğim bi insanın başına gelmişken rabbim kimsenin başına vermesin..

youtube ye girmedende olmuyor yaa.
biz bir ara dns ayaralrını falan değiştik...
rahat rahat giyorduk
sonra ne olduysa yine giremedik...
şimdide anti sansür diye bir program indirdim...
indirmesi kurulumu çok basit...
benim pc de hiç bir sorunda yapmadı
ilk indirdiğinde bir kere kuruyorsun o kadar...
sonra nerde youtube videosu varsa hepsine bakabirsiniz...

Allah razı olsun canım...

geçmiş olsun incitanem..

Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallahhh:Saruboceq:

Allah razı olsun canım. Amin inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım...Allah yardımcısı olsun babanında sizinde....zor bişey bakan içinde bakılan içinde...ama anne,baba işte tabiki bakılacak...onlar biz bebekken altımıza üstümüze yaparken bize baktılar,yeri gelince bizimde görevimiz elbet...tabiki küçük bebekle koca insan bir değil bakım açısından ama mecbur bir yerde...aksi vicdansızlık olur...

aminn....:Saruboceq:

demek istediğinizi anladım,sinirlenmeye gerek yok....

ben oyunculuk açısından da beğendim....

dediğim gibi ben oyunculuk açısından da beğendim....farklı düşünceler olabilir..ilk mesajınızda böyle anlatmadığınız için öyle yoruma açık bi mesajdı...

birde bakış açısıyla ilgili bişey..ben mesela izlerken o durumdaki birinin hissettiklerini düşünerek izlediğim için hiç aklıma gelmedi bu dedikleriniz...

Sağol canım Allah razı olsun. Tabii ki bakacağız. O yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Bir de neşeli ki anlatamam. Bizden fazla yaşam sevincine sahip desem yeridir. Rabbimin babam, annem ve bizler için imtihanı buymuş... Allah beterlerinden saklasın hepimizi :Saruboceq:

aminn....:Saruboceq:

demek istediğinizi anladım,sinirlenmeye gerek yok....

ben oyunculuk açısından da beğendim....

sinirlenme yoktu ki,yanlış anlaşılmayı istememek vardışutarafagitti

aferin şu Ayşeye.. ufak-tefek ama ne işler hallediyor, helal olsun..

Hayriye hanım da bu bölümde daha bir şirin, hadi hayırlısı :hulya:

sinirlenme yoktu ki,yanlış anlaşılmayı istememek vardışutarafagitti

ünlem işareti olunca tepkili bir cümle gibi geldi,o nedenle öyle yorumladım...

peki....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…