Yaprak Dökümü - Kanal D

bu işi ferhunde ortaya çıkaracak bence.bu arada necla deli ediyor beni.ne duygusuz kız ya ferhunde bile ondan iyi geliyor bana

Ali rızanın artistliğine sinir oluyoru.

ne oldum budalasıydı kaymakam bey... ne olucam demedi hiiç..

oğuz katil iyi de çıksın şevket baksın size madem.. şevkete bir işe yara diye diye hapse atıldı yine.. yazık.

sedef o oğlanla çok sorun yaşayacak gibi geliyor. sanki o adam evlenince değişicek kötü biri olacak sanki.

leylanın çocuğunu merak ediyorum. bakalım ne zaman doğuracak.
alirıza düşman işgalinden kurtulacak mı?

bu işi ferhunde ortaya çıkaracak bence.bu arada necla deli ediyor beni.ne duygusuz kız ya ferhunde bile ondan iyi geliyor bana

vereliniortakaynen bu işi anca ferhunde çözer bence artık ferhunde kötülük yapmayacak iyi olcak onlara karşıa.s

banada öyle geliyor.:1no2:

Hayriye hanım, Necla ikisini sevmiyordum artık Leyla'da onlara katıldı.
Baba baba diye geberiyodu şimdi neredeyse adamdan saymıyor, hiç utanması kalmadı.Kocası son fragmanda baban evden gitsin Ayşe'yide yatılı gönderelim dedi bunada sesini çıkarmazsa yuh artık...

Bence Ferhundeyle Oguz Ali Rizanin cocuklarinin tümüne bin basar.
Suna bak adam ne durumda, ne fikret ne necla bakiyor, leylada bakmaz Oguz istemese kabul etmese hemen sirtini cevirir oda, hic babam o benim diye diretmez bence.
Fikretde babasini düsünse kocasiyla barisir ve yanina alir babasini, bukadari basit.
Yok affedemiyorsa ozaman bosansin artik, kac ay gecmis aradan, fikret hanim hem kocasiyla görüsüyor flörtlesiyor hemde istemiyor. Bir insan bu sekilde gururlu olmaz.
Yediremiyorsa kendine ozaman ceksin cizgiyi, yeterince düsündü, ayrida yasadi.
Necla zaten tam bir manyak. Dünyanin parasi var, tut bir yardimci, al babani evine, annenin bile bakmasina gerek yok, bakicilar halleder, gücün yetiyor, kocanda evi terketti zaten.
Tekin ailesinin hepsi birer egoist! Aysede zavallim ayni psikolojisi bozuk yetisiyor, ferhunde/leyla/necla 2 gibi birsey olur oda büyüyünce, Ali Riza beyin haberi yok!

içim kararıyo sadece artık:bbo:

valla çok doğru söylemişsin içimi okumuşsun resmen

ben leylanin herzaman daaha vicdanli olduguna inaniyorum en azindan neclaya nazaran
necla deyince tüylerim diken diken oluyor ablasinin kocasiyla kacmasii bile bu kadar etkilememisti beni
ama leyla abisi konusunda tam bir egoistlik örnegi sergiledi
bahaneside aileme bakiyor oguz o yüzden susuyorum oldu
:hulya:

Ferhundeyla Ali rıza Bey kanka olmuş ne işşşş CADIARZU

Valla korkulur senden ferho bi yaz girdi araya ayarladın adamı katekulliyle helal sanaa:roflol:

ser bildiginde hayir vardir...hayir bildiginde ser vardir bu olsa gerek..ferhundeyi kötü biliyorduk yardim edecek sanirim ali riza beye...allah kimseye hayirsiz evlat vermesin...heleki nejla gibisini...leyla onun durumunda olsaydi sanmiyorumki oguza bogun eysin..bütün ailesine bakardi..

ali riza bey düzelsede su hayriye cadisini bosasa.....sokaklarda sürünse nejlaylan ikisi..:Saruboceq:

bence evet leyla necladan daha vefalı merhametli falan ama bütün bu olanlarda leylanın yüzünden.
ya kızın abisi bunlar yüzünden hapishede babası bu yüzden felç olmuş kardeşi ayşeyi bile oğuza ezdiriyor ki hayriyede oğuz bize bakıyor diye çok eziliyor. ohala kendi çocuğunun oğuzun rahatının derdinde

ya vericekler elime şu hayriyeyi neclayı oğuzu kerimi mustafayı erdoğanı vuralı fatmagülün yengesini mustafayıda hatta carolini aliyi ve diğer tüm kötü karekterleri lime lime edecem yaav ortaya karışık yaptım kaydirigubbakcemile3

böyle bi kadın olamaz ya adam ayaktayken ağzını açamazdı şimdi anasına kadar sövecek..onu atsınlar o sandalyeye

ali rıza da kibirliydi falan tamam daha dikkatli olması gerekiyodu ama bu kadarınıda o haketmedi

Son düzenleme:
fragmanı çıkmıs kızlar izledim çok kötüüüüüü
hayriye bagırıyo nankör diye ali rızaya oguz ali rızayı evde istemiyo artık ayseyide tabi yatılı okula yollamak istiyo nejlayı aarıyo biri oda oturun kızınızla benıde rahat bırakında bi nefes alıyım diyo sonra ali rıza bey ferhundeye yalvarıyo oglumu kurtar ferhunde dıye ferhundede size yardım edicem söz veriyorum dio:2:

ayy inanmıyorum hayriye ye de yazıklar olsun para rahatlık var diye oğuz a yapmadığı yalakalık kalmadı esas nankör o kırk yıllık kocasına biraz olsun saygı göstermiyo
leyla ya da yuhh diyorum oğuz için önce necla yı şimdi de şevket i harcadı
ferhunde den yardım beklicek haa ali rıza bey ne hallere düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…