Yaprak Dökümü - Kanal D

Nikahlari yok ki, nasil gecinecekler, hic bir sekilde hak iddia edemez, nafaka isteyemez. Sadece ev Leyla'nin ustune olursa olur. Oylemiydi bilmiyorum.

Hayriye'den artik hersey bekliyorum. Oguz para saciyor diye ona bisey demiyor.. Ferhunde'de aynisini yapsa onu da bagrina basar kaydirigubbakcemile3

Esim basindan beri hakli cikti zaten, en basindan beri Leyla Oguz'a geri doner gorursun dedi.. Bende yok yaa o akillandi felan diyordum neler oldu neler :eek:

nasıl yani.çocuğunun ondan olduğunu ispatlarsa çocuğu adına hak iddia edemezmi?herşey bi yana oğuz leylayı .iç gibi bırakmaz herhalde....

nasıl yani.çocuğunun ondan olduğunu ispatlarsa çocuğu adına hak iddia edemezmi?herşey bi yana oğuz leylayı .iç gibi bırakmaz herhalde....

Acıların çocuğu Emrah'ın da başında vardı ya böyle birşey. Bir kadın çocuğunu, bu senin çocuğun diye yılarca mahkemelerde ispat etmeye, hak iddia etmeye çalıştıydı. Yıllarca sürdü bu, sanırım Emrah da yavaş yavaş kabul etmeye başlamıştı galiba çocuğu. Çok zor yani o işlerle uğraşmak. İspata kadar hak iddia edemz benim de bildiğim. Bir başına kalır Leyla...

Fatmagül'den sonra Yaprak Dökümünü izliycez, evcek. Ne mazoşist çıktık kardeşim :) Napalım toplumun, hayatın gerçekleri...

Ispat etse bile herhangi bi hukuki bagi olmadigi icin iddia edemez, benim bildigim kadariyla.. Oguz'un keyfine kalacak.

valla onu bunu bilmemde binbir gecenin ali kemali veya behlül girse fena olmaz :))))))))))))))))

bu diziye bihter de girse kurtaramaz artık
battı ki ne battı yani

fenalık geldi necla nın kaprislerinden
fenalık geldi hayriye nin çemkirmesinden
fenalık geldi oğuzun pisliklerinden
fenalık geldi leylanın kıskançlıklarından
fenalık geldi ali rıza nın çaresizliğinden
fenalık geldi ferhundenin intikamından
fenalık geldi şevketin ezikliğinden
fenalık geldi arkadaş fenalık geldi yaa

ayh ızlemıyorrum kapattım .. ya necla karakterı cok dejenere oldu artık gordugum an soyle ıkı tokat atasım var suratına .. fılm artık öğğğ geldi

bu diziye bihter de girse kurtaramaz artık
battı ki ne battı yani

fenalık geldi necla nın kaprislerinden
fenalık geldi hayriye nin çemkirmesinden
fenalık geldi oğuzun pisliklerinden
fenalık geldi leylanın kıskançlıklarından
fenalık geldi ali rıza nın çaresizliğinden
fenalık geldi ferhundenin intikamından
fenalık geldi şevketin ezikliğinden
fenalık geldi arkadaş fenalık geldi yaa

aynen katılıyorum ama en çok ta alirizanın artist artist konuşmaları beni çıldırtiyor. sanki okadın benim karım , sanki o illet çocuklar başkasının çocukları. kısacası filmde bu anlamda büyük bir kopukluk var . YOK OĞUZ KATİL. diyor bide marifet yapar gibi.
SENİN ÇOCUKLARIN KARŞI KARŞIYA GELSE BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRÜRLER. değil başkasını.

ama alırıza çok temiz , süper . çok onurlu canım. gelmiş geçmiş en ezik ve bayat sezon.
kaç yıldır izledim. banada yazıklar olsun:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar sadece ferhundenin kırmızı rujuna takıldım dizi boyunca onun dışında buaksam dağılabildiği kadar dağıldı dizi yeter artık güselce bi toparlayıp bitirseler ii olacak

haklkatende buda baydı iyce hep aynı hep aynı sıktıııııııııı seyretmicem diyorum genede alışkanlıkmıdır nedir bilemm iziliyorum tüh bna!!:KK43:(

kızlar sonu nasıl bitti? kyde değer bişey oldumu bari;? kızlar birde ferhundenin evinde arka arkaya dizili filler var süs olarak onları gören varmı?

Son düzenleme:
içim kararıyo bu diziyi izlerken..
ama izlemekten alıkoyamıyorum da kendimikaydirigubbakcemile2

sonunda alı rıza bey harflerle oğuz katil yazdırdı ayşeye ayşe annesine seslendi odaya geldiler hayriye, oğuz ,leyla ve ferhundenin kocası olan adam bunu gördü

Hayriye kesin azarlar Ali-Riza'yi ne diyosun felan filan diye Oguz'a toz kondurmaz o alsanaalsanasmile zaten inansa bile Leyla hemen girer aklina. Ayse ne yapabilir ki tek basina..

Sonunda 'Ben daha olmedim' diyor icinden Oguz'a bakarak.. O sira esim, 'Sen olmusden de beter olmussun ne yapacaksin ki' dedi. Gercekten de cok aci bi durum..

X