Yaprak Dökümü - Kanal D

ay yazık oldu adama ya senağlama
şu hayriyeyi bi dövseydi herşey ne güzel olurdu senağlama

Hayriye karisina uyuz oldum , sacini basini yolasim geldi...
Ali Rizayi gördükcede icim burkuldu bi tuhaf oldum

5 dk izledim,çok hüzünlendim.İşte bu yüzden bırakmıştım bu diziyi izlemeyi,adamcağıza içim parçalandı,öyle bir adamı ne hale getirdiler.

Beni kimse sasirtmadi, Fikret haric!
Bu dizide herkesten herseyi beklerdim, ama Fikret`in babasini Oguz`a ve digerlerine
muhtac bir sekilde birakip yanina almayacagini beklemezdim...
Ben hep ikisi arasindaki bagi daha bi farkli, daha bi güclü görürdüm...
Cok soguktu; hele ne olursa olsun bayram günü gitmemenin hic bir özürü olamaz bence...

fikret, babasını düşünerek evini düz ayak tutmuş, Ali Rıza beye öyle söyledi. yanına alır belki ilerleyen bölümlerde.

agacin döküle döküle yapragi kalmadi hala daha uzatiyorlar.
ailenin basina gelmeyen kalmadi eski emrah filimlerinide gecti artik...dünyadaki bütün dertler bu aileyi buldu..
yakinda tüm aile oturup faca aticak kollarina yandanda ferdi koydular mi tamamdir.

fikret, babasını düşünerek evini düz ayak tutmuş, Ali Rıza beye öyle söyledi. yanına alır belki ilerleyen bölümlerde.

Ilerleyen bölümlerde yanina alacak olsa da genel anlamda cok soguk buldum ben Fikret`i; ne olursa olsun bayramda gitmeliydi babasina...
Herkes gayet güzel kabullenmis; hatta sikayet moduna girmis bile... cok yazik...
Yazik diyorum, cünkü evet bu sadece bi dizi belki, ama gercek hayatta yasaniyor böyle seyler... Rabbim kimseye muhtac etmesin, elden ayaktan düsürmesin insaallah...
30 senelik esin de olsa tüm gercegi her kelimede tokat gibi carpabiliyor insanin suratina!
Fikret zamaninda evlenirken "gelirsin, kendi cocugum gibi bakarim" demisti ama bu bölümde "evimi düz ayak tuttum senin icin, arada gelirsin kalirsin" gibi birsey söyledi yanlis kalmadiysa aklimda... yani yanina alacagini sanmiyorum...
Senaryo mümkün oldugunca dramatiklestirilmeye calisiliyor cünkü...

o halde, dramatikleştirilmeye çalışıldığı için fikrette bu şekilde davranıyor olsa gerek

o halde, dramatikleştirilmeye çalışıldığı için fikrette bu şekilde davranıyor olsa gerek

Evetvereliniortak
Ama zaten benim elestirim Fikre´e degil, senaryoyu bu denli dramatiklestirmek icin Fikret´i bile böyle soguk bir karaktere büründüren senaristlere...

Ayy vallahi çok doğru,

haklısın,çok güldürdün beni yaaa...

Bence de işin cılkını çıkardılar iyice,bu kadar da olmaz ki,neyse ki bitecek az kaldı...

Bana öyle geliyor ki, Ali Rıza nasılsa oğlum katil ve hapse düştü kızlarımın hali ortada karım da ben öleyim de gözümün içine bakıyor diye, hırslanmıyor hayata asılmıyordu.. Şimdi şevketi kurtarmak için ne yapıp edip hayata dönecek en azından konuşmak için elinden geleni yapacak diyorum ben..
Mutlaka ferhundenin de bir yardımı dokunacak çok üzüldü şevkete ve alirızaya çünkü..

abicim bu ne..
dizide yasanmadik kötülük kalmadi..
bi hayat kadini olmadilar dicem , ama hayat kadinindan beter oldular , töbe töbe..

ben ali rizanin iyilesecegini düsünüyorum son bölümlerde.. o hayriyede bin beter olacak , göreceksiniz

Hayriyeeee Haniiiiimmmmm kötükedihüso
Ay TV'ye girip kadini dövesim geldi...

Bencede Ali Riza Bey iyilesecek, Hayriye hanimin sonunu merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…