ya ben başını izleyemedim leyla ile oğuz evlendiler mi?
benimde nejlayı yolasım geliyorda ne çare.....o kacayıda mezara sokar o burnu büyüklüğüyle..
aynenn ne cadaloz o kadin ya oyle anadan necla gibi bi kizin cikmasi normalHayriye karisina uyuz oldum , sacini basini yolasim geldi...
Ali Rizayi gördükcede icim burkuldu bi tuhaf oldum
ya ben başını izleyemedim leyla ile oğuz evlendiler mi?
Beni kimse sasirtmadi, Fikret haric!
Bu dizide herkesten herseyi beklerdim, ama Fikret`in babasini Oguz`a ve digerlerine
muhtac bir sekilde birakip yanina almayacagini beklemezdim...
Ben hep ikisi arasindaki bagi daha bi farkli, daha bi güclü görürdüm...
Cok soguktu; hele ne olursa olsun bayram günü gitmemenin hic bir özürü olamaz bence...[/QUOTE
bencede ,fikret benide çok şaşırttı ..
Beni kimse sasirtmadi, Fikret haric!
Bu dizide herkesten herseyi beklerdim, ama Fikret`in babasini Oguz`a ve digerlerine
muhtac bir sekilde birakip yanina almayacagini beklemezdim...
Ben hep ikisi arasindaki bagi daha bi farkli, daha bi güclü görürdüm...
Cok soguktu; hele ne olursa olsun bayram günü gitmemenin hic bir özürü olamaz bence...
fikret, babasını düşünerek evini düz ayak tutmuş, Ali Rıza beye öyle söyledi. yanına alır belki ilerleyen bölümlerde.
Ilerleyen bölümlerde yanina alacak olsa da genel anlamda cok soguk buldum ben Fikret`i; ne olursa olsun bayramda gitmeliydi babasina...
Herkes gayet güzel kabullenmis; hatta sikayet moduna girmis bile... cok yazik...
Yazik diyorum, cünkü evet bu sadece bi dizi belki, ama gercek hayatta yasaniyor böyle seyler... Rabbim kimseye muhtac etmesin, elden ayaktan düsürmesin insaallah...
30 senelik esin de olsa tüm gercegi her kelimede tokat gibi carpabiliyor insanin suratina!
Fikret zamaninda evlenirken "gelirsin, kendi cocugum gibi bakarim" demisti ama bu bölümde "evimi düz ayak tuttum senin icin, arada gelirsin kalirsin" gibi birsey söyledi yanlis kalmadiysa aklimda... yani yanina alacagini sanmiyorum...
Senaryo mümkün oldugunca dramatiklestirilmeye calisiliyor cünkü...
o halde, dramatikleştirilmeye çalışıldığı için fikrette bu şekilde davranıyor olsa gerek
agacin döküle döküle yapragi kalmadi hala daha uzatiyorlar.
ailenin basina gelmeyen kalmadi eski emrah filimlerinide gecti artik...dünyadaki bütün dertler bu aileyi buldu..
yakinda tüm aile oturup faca aticak kollarina yandanda ferdi koydular mi tamamdir.