Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ali rıza çıtkırıldımı, gene çok kıl geldi banasempatiksalakcinni
o çıkardığı sesler,iç sesi..
ama aslında çok berbat bi durum yaşadığı,o başka..Allah yaşatmasın kimselere:Saruboceq:
o ali rıza beyin içinden seslendirilmesi ne öyle ya gül gül bittimkaydirigubbakcemile3hele oğuzun lakayt ve umursamaz tavrıyla baklavalı tatlılı sahnesine koptum:roflol:bence seslendirmesinler ya acıklı falan gelmiyo bana hiç çok komik olmuş,oğuz:güneşlendin mi eve götürüyüm seni, ali rıza:çek ellerini üstümden aşağılık herif:roflol:
kaydirigubbakcemile5bana katılan birini buldum :lepi:
o ali rıza beyin içinden seslendirilmesi ne öyle ya gül gül bittimkaydirigubbakcemile3hele oğuzun lakayt ve umursamaz tavrıyla baklavalı tatlılı sahnesine koptum:roflol:bence seslendirmesinler ya acıklı falan gelmiyo bana hiç çok komik olmuş,oğuz:güneşlendin mi eve götürüyüm seni, ali rıza:çek ellerini üstümden aşağılık herif:roflol:
bende tam tersi çok acıklı buldum...
yatağa mahkum olmuş bir çok insan içinden öyle konuşuyordur,heleki istemediği kişilerin eline düşdüyse....
hiç komik değil yani
Allah sizide,kimseyide düşürmesin öyle durumlara....:Saruboceq:
yatağa mahkum olmuş bir çok insan içinden öyle konuşuyordur,heleki istemediği kişilerin eline düşdüyse....
hiç komik değil yani
evet size katılıyorum...
hatta benim çoğu sahnede gözlerim doldu...
tamam sonuçta filim ama insan gerçek hayattanda birşeyler buluyor...
benim gebeliğim sorunlu geçtiği için devamlı yatıyorum...
şuan arada kalkıp yemeyimi falan yapıyorum da ilk başlarda kanama falan vardı ve sadece lavaboya kalkıyordum...
eltimlerle aynı binada oturuyoruz sağolsunlar işlerimide yapıyorlar yemek falanda getiriyorlar ama inanın çok zor birşey...
ne istiyorsun yapalım diyorlar ama ben asla isteyemem...
canım birşey istemiyor diyordum...
hiç canımın istemediği yemekleri zorla yiyordum...
benim durumumda birşey yok allaha şükür elim ayağım tutuyor...
ve başka bir aksilik çıkmasada yakında ayaklanacağım...
hem çok çok yatsam 9 ay yatarım...
ama rabbim kimseyi yatağa mahkum etemsin...
başkalarına muhtaç olmak gerçekten çok zor...
vicdansiz sabuha insan gülermi böyle seylere..:roflol:o ali rıza beyin içinden seslendirilmesi ne öyle ya gül gül bittimkaydirigubbakcemile3hele oğuzun lakayt ve umursamaz tavrıyla baklavalı tatlılı sahnesine koptum:roflol:bence seslendirmesinler ya acıklı falan gelmiyo bana hiç çok komik olmuş,oğuz:güneşlendin mi eve götürüyüm seni, ali rıza:çek ellerini üstümden aşağılık herif:roflol:
geçmiş olsun canım...allah yardımcınız olsun....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Babam engelli ve her işini bizler görüyoruz. Bundan asla gocunmayız, şikayet etmeyiz. O, bizim canımız kanımız... Yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Asla rahatsızlık vermek istemez, hep der ama o bizim herşeyimiz neden ona hizmet etmekten rahatsızlık duyalımki... Bu bölümü izlerken annemin de benim de gözlerimiz doldu, ikimiz de aynı şeyleri hissettik biliyorum. Evet o bir dizi ama Ali Rıza'nın durumunda olan o kadar çok insan var ki... Rabbim hepsinin yardımcısı olsun :Saruboceq:
hiç komik değil yani
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Babam engelli ve her işini bizler görüyoruz. Bundan asla gocunmayız, şikayet etmeyiz. O, bizim canımız kanımız... Yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Asla rahatsızlık vermek istemez, hep der ama o bizim herşeyimiz neden ona hizmet etmekten rahatsızlık duyalımki... Bu bölümü izlerken annemin de benim de gözlerimiz doldu, ikimiz de aynı şeyleri hissettik biliyorum. Evet o bir dizi ama Ali Rıza'nın durumunda olan o kadar çok insan var ki... Rabbim hepsinin yardımcısı olsun :Saruboceq: