Yaprak Dökümü - Kanal D

Ben mithatın peruğuna bittim.:içelim:.şapka gibi olmuş, ne gür saçlardı onlar öyle..:KK1::KK1:

634202666165600078.jpg

Hiçbir suç bedelsiz kalmaz. Oğuz da işlediği suçun diyetini ödeyecektir. Yeni sezon için 'güzel olacak' deniyor.

Tolga Karel final için;

"Kitaptan farklı bir final olacağını düşünüyorum. Bu aile mutluluğu hak ediyor. İnşallah Oğuz da iyi bir adam olur ve dizi mutlu sonla biter." dedi

Ferhunde, Şevket’in birini öldüreceğine inanmıyor. Ali Rıza Bey’e de sadece Şevket’in böyle bir şey yapmayacağını söylemişti. Çünkü Şevket’le ilgili koparamadığı şeyler var. Hayatına birçok insan girdi, ama Şevket en özeliydi. Aileye karşı daha sağduyulu olması bekleniyor.

Her karakterin kendi finaline tanık olacağız. Ferhunde finalinin kendi içinde çok sürprizleri olacak.

Fikret
Ev tuttu, tek başına ayakta durmaya çalışıyor. Tabii başka sürprizler de olacak. Bakalım Fikret ayakları üzerinde durmayı başaracak mı?

Tahsin’le bir araya gelmesi konusunda:

"İki bölüm çektik. Şu anda affetmek yok!" dedi.

Halil Ergün'e seyirci bile 'nasıl dayanıyorsun?' diyor. Felç oldu ama azmi elden bırakmıyor. Tekrar hayata dönmenin mücadelesini veriyor.

Ali Rıza Bey, hastalığında düşmanına teslim oluyor. Ama bu durumu hazmedemiyor, kahroluyor. Belki de bu süreç düzelmesi için ona güç verecek.

‘Sular bulanmadan durulmaz’ derler. Mutlaka böyle bir şey olacaktır, ama hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Fireler olacaktır.

Halil Ergün, Yaprak Dökümü dizisi için;

"Beş yıldır aynı tempoda devam eden bir başarı örneği. Ekranlarda uzun soluklu diziler mutlaka olmuştur, ama yükselerek devam eden ilk defa oluyor. Bu durumun bizde yarattığı sevince, insanların saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

İnternette yapılan anketlerde, “Yaprak Dökümü olmazsa nasıl vakit geçireceğiz?” diyorlar. Romana göre dizinin sonu bir melodram. Ama yazarlar bir sürpriz yapıp farklı bir sonuç yazar mı?

Ali Rıza Bey yaşananları kaldıramıyor ve felç geçiriyor. Bu durum aileyi bir araya getirebilir mi?

Hayriye gayet müşfik ona bakıyor. Seyirci bu kadar iyi olduğu için Hayriye karakterinden nefret edecek.
Güven Hokna,Hayriye rolü için; "Üzülüyorum. Keşke farklı bir Hayriye olsaydı. Bir şeyler uç noktada yaşansın diye Hayriye’yi kullanıyorlar. Karakter, zaman zaman normal kişiliğinden ayrılarak yol alıyor. Ben kendimle bağdaştıramadığım için çok tepki veriyorum." dedi.

Leyla için çok zor bir durum. Sevdiği adam bir suç işledi, abisi üstlendi. Bir yandan da hamile. Babası felç geçiriyor. Onun için her şey çok üste üste geldi.

O, her zaman babasıyla yakınlık kurmaya çalışıyor, ama bazı şeyler için çok geç. Çünkü telafisi yok. Bu saatten sonra mutlu olabilirler mi?

Gökçe Bahadır, Leyla rolü için şunu söyledi;

"Hiç sıkılmadım. Karakterim çok keyifli ve her aşaması çok farklı. Dizinin biteceğine hâlâ inanamıyorum. Ama her güzel şey gibi bir sonu var. Dileğim; en güzel yerde bitsin."

bence sevketin sucsuz oldugunu ferhunde ortaya cikaricak..cunku leylanin oguza soylediklerini duydu..birde dizinin sonunda necla cok kotu durumlara dusucek gibi geliyo bana..kocasi onun bencilliklerinden dolayi soguycak sanirim ondan ve ayrilacak..sonu kotu bence neclanin ya intihar edecek yada aileden kimseyi yaninda bulamacak ve yapayalniz ortada kalicak..

oguz hapse giricek ve tum aile tipki eskiden oldugu gibi, her biri hayattan aldigi yaralarla yine baba evinde yasayacaklar..ferhunde ve sevket yeniden evlenebilir..ee evliyken sevketin pesini birakmayan sedef baskasiyla nisanlandi, ferhunde onca yaptiklarina ragmen hala sevketi seviyor aslinda, sevketin hapisten kurtulmasini sagliycak ve yeniden evlenmelerine bu kez ailede karsi cikmacak...mutlu son...herkes baba evinde , en basta oldugu gibi...bence bu dizide boyle biter..

o ali rıza beyin içinden seslendirilmesi ne öyle ya gül gül bittimkaydirigubbakcemile3hele oğuzun lakayt ve umursamaz tavrıyla baklavalı tatlılı sahnesine koptum:roflol:bence seslendirmesinler ya acıklı falan gelmiyo bana hiç çok komik olmuş,oğuz:güneşlendin mi eve götürüyüm seni, ali rıza:çek ellerini üstümden aşağılık herif:roflol:

Ali rıza çıtkırıldımı, gene çok kıl geldi banasempatiksalakcinni
o çıkardığı sesler,iç sesi..
ama aslında çok berbat bi durum yaşadığı,o başka..Allah yaşatmasın kimselere:Saruboceq:

o ali rıza beyin içinden seslendirilmesi ne öyle ya gül gül bittimkaydirigubbakcemile3hele oğuzun lakayt ve umursamaz tavrıyla baklavalı tatlılı sahnesine koptum:roflol:bence seslendirmesinler ya acıklı falan gelmiyo bana hiç çok komik olmuş,oğuz:güneşlendin mi eve götürüyüm seni, ali rıza:çek ellerini üstümden aşağılık herif:roflol:

kaydirigubbakcemile5bana katılan birini buldum :lepi:

kaydirigubbakcemile5bana katılan birini buldum :lepi:

ay canım yorum yazdıktan sonra okudum bende yapılan yorumları bende sana dicektim bi ikimiz böyle düşünüyoruz herdalde diye:içelim:
ya bu hayriyeye bend esinir oluyorum ama şöyle düşününce daha az sinir olup katlanarak izleyebiliyorum hayriyenin olduğu bölümleri diyorumki bir kadın eldne ayaktan düşse erkek ona bakar mı bakmazzzz çok nadir o açıdan bakınca daha az sinir oluyorum ama tabi böyle de bu kadar da nefretle bakma olayı olmasaymış keşke epey abartılmış ama sonuçta dizi arkdaşlar biz ali rıza beyle oğuza gülelim eğlenelim bence:roflol:

bende tam tersi çok acıklı buldum...

yatağa mahkum olmuş bir çok insan içinden öyle konuşuyordur,heleki istemediği kişilerin eline düşdüyse....

hiç komik değil yani

Allah sizide,kimseyide düşürmesin öyle durumlara....:Saruboceq:

sonunda romana biraz benzetmisler.. romanda da aynen hayriye ali rizaya boyle davraniyordu.. tam olmus bence yerinde..

yatağa mahkum olmuş bir çok insan içinden öyle konuşuyordur,heleki istemediği kişilerin eline düşdüyse....

hiç komik değil yani

evet size katılıyorum...
hatta benim çoğu sahnede gözlerim doldu...
tamam sonuçta filim ama insan gerçek hayattanda birşeyler buluyor...

benim gebeliğim sorunlu geçtiği için devamlı yatıyorum...
şuan arada kalkıp yemeyimi falan yapıyorum da ilk başlarda kanama falan vardı ve sadece lavaboya kalkıyordum...
eltimlerle aynı binada oturuyoruz sağolsunlar işlerimide yapıyorlar yemek falanda getiriyorlar ama inanın çok zor birşey...
ne istiyorsun yapalım diyorlar ama ben asla isteyemem...
canım birşey istemiyor diyordum...
hiç canımın istemediği yemekleri zorla yiyordum...

benim durumumda birşey yok allaha şükür elim ayağım tutuyor...
ve başka bir aksilik çıkmasada yakında ayaklanacağım...
hem çok çok yatsam 9 ay yatarım...
ama rabbim kimseyi yatağa mahkum etemsin...
başkalarına muhtaç olmak gerçekten çok zor...

hiç komik değil yani

evet size katılıyorum...
hatta benim çoğu sahnede gözlerim doldu...
tamam sonuçta filim ama insan gerçek hayattanda birşeyler buluyor...

benim gebeliğim sorunlu geçtiği için devamlı yatıyorum...
şuan arada kalkıp yemeyimi falan yapıyorum da ilk başlarda kanama falan vardı ve sadece lavaboya kalkıyordum...
eltimlerle aynı binada oturuyoruz sağolsunlar işlerimide yapıyorlar yemek falanda getiriyorlar ama inanın çok zor birşey...
ne istiyorsun yapalım diyorlar ama ben asla isteyemem...
canım birşey istemiyor diyordum...
hiç canımın istemediği yemekleri zorla yiyordum...

benim durumumda birşey yok allaha şükür elim ayağım tutuyor...
ve başka bir aksilik çıkmasada yakında ayaklanacağım...
hem çok çok yatsam 9 ay yatarım...
ama rabbim kimseyi yatağa mahkum etemsin...
başkalarına muhtaç olmak gerçekten çok zor...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Babam engelli ve her işini bizler görüyoruz. Bundan asla gocunmayız, şikayet etmeyiz. O, bizim canımız kanımız... Yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Asla rahatsızlık vermek istemez, hep der ama o bizim herşeyimiz neden ona hizmet etmekten rahatsızlık duyalımki... Bu bölümü izlerken annemin de benim de gözlerimiz doldu, ikimiz de aynı şeyleri hissettik biliyorum. Evet o bir dizi ama Ali Rıza'nın durumunda olan o kadar çok insan var ki... Rabbim hepsinin yardımcısı olsun :Saruboceq:

ben bu dizideki çoğu kişiye sinir oluyorum.necla herkese kızgınsada babası o hale gelmiş insan bi önemser umurunda değil.fikret de okadar iyiyse babasını yanına alsın.yalnız yaşıyor zaten.babasının oğuzun yanında kötü olacağını düşünemiyor mu.leyla da bi garip.insan kocası yanında dursun diye abisini hapsemi gönderir.insan kendisini onun yerine koyduğunda böyle birşey yapamayacağını anlıyor.hayriye hanımı hiç söylemiycem.valla hepsi manyak.düştükleri durumlarıda hakediyorlar

vicdansiz sabuha insan gülermi böyle seylere..:roflol:

bu hafta çok ağladım ali rıza nın durumuna allah kimseyi düşürmesin.o hayriyeyede sinir oldum.iyiyken iyiydi.kötüyken kötü oldu

Babam engelli ve her işini bizler görüyoruz. Bundan asla gocunmayız, şikayet etmeyiz. O, bizim canımız kanımız... Yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Asla rahatsızlık vermek istemez, hep der ama o bizim herşeyimiz neden ona hizmet etmekten rahatsızlık duyalımki... Bu bölümü izlerken annemin de benim de gözlerimiz doldu, ikimiz de aynı şeyleri hissettik biliyorum. Evet o bir dizi ama Ali Rıza'nın durumunda olan o kadar çok insan var ki... Rabbim hepsinin yardımcısı olsun :Saruboceq:
geçmiş olsun canım...allah yardımcınız olsun....
tabiki insan sevdiği saydığı birine bakarken öyle davranamaz...
o filimin abartması olmuş biraz...

zaten filimde o hayriye hanımı bir kaşık suda boğasım geldi...
gıcık şey....
birde nejla gerçekten hiç çekilmiyor...
sonradan görme ne olacak...

hiç komik değil yani

ben Ali Rızanın ''oyuncuğunu'' komik bulduğumu söyledim![/COLOR]

yoksa,elbette kimse o durumdaki bir insan için komik vs demez,diyemez.
lütfen yanlış anlamalar olmasın..
Allah kimseyi, o şekilde biçare koymasın inşallah...

geçmiş olsun incitanem..

Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallahhh:Saruboceq:

evet arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın muhtaç olmak çok zor bir arkadaşında babası hastaymış çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun,bizim güldüğümüz kısım bunu diziye iyi yansıtamamışlar yani olay orda dramatiklikten çıkıyo başka bir hal oluyo objektif bakın parça parça düşünün bütün olarak izlemeyin,mesela:

oğuz:bak bugün de hava ne kadar güzel iyice de gezdin yoruldun şimdi seni eve götürür bi güzel karnını doyururuz tatlıda seversin sennn aman da amaann baklava da alırız sana(adam nerdeyse balonda alalım elma şekeride dicek yani)

ali rıza bey:çek ellerini üstümden kahrolasıca,hainlerr, düşmanlarr,ellerinize düştüm ,4yanım sarıldı,istemiyorum yemicem işte yemicem çok sevdiğim baklavamı bile yemicem
yani seslendirme yerine başka bir şey yapsalarmış ya da konuşabilseydi ama konuşmasaydı ali rıza daha iyi olurdu böyle bazı dialoglar çok gülünç olmuş yani umarım anlatabilmişimdir demek istediğim noktayı lütfen başka yerlere çekmeyin ben dizi üstüne konuşuyorum gerçek hayatla bir ilgisi yoktur yerimseniben

X