Yaprak Dökümü - Kanal D

ali rıza şevketin suçsuz olduğunu duydu, konuşacak sanırım bu şokla

ali rıza hiç mi düzelmicek acaba? hep böyle içinden konuşacaksa hiç tadı olmaz ki bu dizinin...

çok saçma yaa insan bi hiç uğruna 24 yıl yatmayı göze alırmı sen başlarında ol o bebek babasız büyüsün allahım yaaa

Hayriye hanimda sismis yine......!
Bakmayim diyorum diyorum ama Allah'a sükür 14 kaldi.sempatiksalakcinni

çok abartı acılar ya tamam bunlardan beter haller var ama insan izlekce depresyona girer yani farkı bakış açısıyla bakamıyorum insan üzülüyor salak gibi [/B:)

Ay içim şişti. Bu dizinin hiçbir bölümünde bu kadar parçalanmadı içim :gitme: Daha ilk bölümden böyle, sonrasını düşünemiyorum... Oğuz, Ferhunde, Hayriye fenalık geçirttiler alsanaalsanasmile Hele o Hayriyeye tam sinir oldum klava: Adam düşmanım dediği insanın evinde kaldığına mı yansın hastalığına mı yansın bir de bu kadın böyle davranıyor, yolasım geldi resmen

hayriye kadar gerizekalı gurursuz bir kadın görmedim. sanki düşmanın. o kadar yıl bas koyduğun adam. bir mimiğinden bile ne demek istediğini anlarsın.. anlamıyor bide manyak gibi hareketlere giriyor. içim kocaman oldu. artık hızımı alamazsam gidip settekileri dövecem

hhhehe toplanıp gidelim, birlikten kuvvet doğar :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayy sinirden şiştim valla.Bu Hayriye cadısını parçalamak istiyorum...İnsan yıllarını paylaştığı kocasına böyle mi davranır ya....Çok nankör bu kadın..menfaati için herşeyi yapar....Ali rıza beye çok acıdım.Dizi bu senaryo diyorum ama yine de üzülüyorum....senağlama

hhhehe toplanıp gidelim, birlikten kuvvet doğar :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benide alın

bu hayriye cadısını ne yapmalılmaz:
zavallı ali rıza amcam ne hallerde ferhunde bile hayriyeden daha çok acıyo ali rıza amcama

vallahı aglamaktan gozlerım sıstı hayrıye hanımada sınır oldum kocasının gozlerındekı acıyı nasıl gormuyor

öylesine bakıcaktım guya dızıye '' amann kastı sıktı cok uzadı '' dıye dusunup ..

aman bu ne dönüş boyle.. böğürdüm resmen ağlamaktan .. o ne oyunculuktur ya !!..

ali rıza karakterının ıcınde bulundugu acı , azap bukadar guzelmı yansıtılır konusmadan sadece mımıklerle gözlerle ..
ayh bır ara kendımı kaptırmısım '' allahım sen kımseyı bu duruma dusurme '' derken buldum kendımı :))

Bişey dıkkatımı cektı : Ferhunde iyimi oluyor ne :))) pek bir melul melul dolanıyor etrafta ..
Necla karakterı gerı plana atılmıs , leyla ön plana .. sevmedım bu durumu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…