Yaprak Dökümü - Kanal D

vallahı aglamaktan gozlerım sıstı hayrıye hanımada sınır oldum kocasının gozlerındekı acıyı nasıl gormuyor

ali rıza bey umrunda mı onun. hiçbir zaman umrunda olmadıki benneyaptımki
oğuz'un etrafında dönmekle meşgul kendisi kaydirigubbakcemile

hayriye hanim gercekten cok kötü kalpli..zatende öyleydi..simdi kocasina dahada kötü davraniyor..

bence ali riza bey konusacak..sevkette cikacak mapushaneden..babasi söyleyecek oglunun sucsuz oldugunu belki....

neclada buzdolabi gibi o hic bir evlilikte mutlu olamaz mutlu edemezde evlendigi erkeyi..robot gibi kadin..bence ali sarper eski karisiyla barisacak....fikretle tahsinde barisacak gibi.

Ali rıza çıtkırıldımı, gene çok kıl geldi banasempatiksalakcinni
o çıkardığı sesler,iç sesi..
ama aslında çok berbat bi durum yaşadığı,o başka..Allah yaşatmasın kimselere:Saruboceq:

bence orda herkesin sucu var
1.hayriye'ye yok kizdim, insan kocasin oye davranir mi .
2.fikret oguzu sevmiyor anladik, ama o onun babasi nasil ziyaretine gitmezzz
2.aliriza bey leylayi bi turlu affedemedi, yazik leylaya .

off yaa izlemiycem ben bu diziyi artik , hamile hamile kotu oluyorum . dizi bitti ben yarim saat agladim ..bune yaa ;((

yaa böyle icler acisi hale niye getirdiler
tamam aliriza bey büyük konustu ama
kitabin sonunda inme inicek onada tamam
ama niye beni götür burdan dedirttip insanlarin icini acitiyolar
neclaya hersey müstahak
hayriye kocasini tanimiyomu nasil böyle davranir öfffff

O Hayriyeyi varya yanımda olsa yolardım,o denli kızdım ona.
İnsan bir yastığa senelerce baş koyduğu adama onları dermi ya..Ne biçim insan öyle o..

Ayşecik çok tatlı canım benim ya..Çok seviyorum onu.

Nejlanın sonu nasıl olacak çok merak ediyorum,Aliyle evliliği çatırdamaya başladı bile.Bir kadın bu kadar burnu büyük olursa eee hiç bir evliliğide dikiş tutmaz:hulya:

Leylayı ise hiç isimlendiremiyorum..Gitsin yatsın derdim ben abimi feda edeceğime..Çiğ süt emmiş koca manyağı:mymeka:

Fikret de amma uzattı ha..Ondakide bi gariplik yani..Adam pişman kurulu düzenin var ne bu başına buyrukluk..Devam ettirsene düzenini ha ikinci kere yaparsa basarsın tekmeyi.Mal:umursamaz:

Dün akşam dizi bititkten sonra eşime böyle yorumlar yapınca eşim sen dizinin senaristi olsana dedi banaakannehir:KK3:

bu sezon yavan yavan son 15 bile fazla bence, akşam tam izlemedim ara ara baktım berbattı doğrusu, hayriye kadınıda ne çirkef oldu öyle yazık adama üzüldüm ve o anda -Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin- dedim valla, fikrette yatsın kaksın dua etsin bizim kocalar olsaydı eee yeter be git nereye gidersen diye çoktan boşardı bu kadar diklenmeye :mymeka:

hayriye kafayi yemis sezon arasinda, sinir etti aksam. alsanaalsanasmile

evet KK hatunları toplaşın hayriye cadolozunu dövmeye gidioz varmı gelen kaydirigubbakcemile5

üzücüydü..
sanırım ferhunde yardım edicek ali rıza ve şevkete...
kendini affettirecek giderayak gibi geldi bana...
hayriye herzamankinden dah kötüydü, abartılmış sanki...
bir de sanki o evde hizmetçiler gibi davranıyor,
küçük kıza havluları değiştirdin mi falan demesi garibime gitti..
sanki kendi evlerindeyken ona iş yaptırıyordu..
oğuz un havalara ne demeli.. yazık şevkete sadece leyla ve çocuğu için değer miydi, taşı sıksa suyunu çıkarırdı, elbet bir yerden bir ekmek kapısı aralanırdı.. yanlış yaptı..
umarım hep böyle gitmez bu dizi ruhumu daralttı...

çok üzücü bir bölümdü sanki son bölüm gibi ..son bölüm neler olacak acaba daha 14 bölüm var...çok üzüldüm ali rızaya..allah kimseyi o durumlara düşürmesin..

icler acisi bir hale getirdiler diziyi
allah kimseyi ali riza beyin durumuna düsürmesin...

1.Hayriye hanım gerçekten çok ayıp etti,Oğuza oğlum oğlum deyip de kocasına söylediği sözler çok acıydı,

2.Fikret çok salak davranıyo artık,yeter yani,sen evli ve çocuklu bi kadınsın,ne işin var yalnız başına ev tutmalar falan,kalacaksan kal Reyhanda üç-beş ay,ama çok çok uzattı yani,çekilmiyo artık,ayrıca Leylaya yaptığı da hiç adil değil,:eek:lmaz:

3.Leylaya acıyorum, o da böyle olmasını istemedi ama napsın bebeği babasız doğmasın diye işte,:CüvCüv:

4.Neclaya ne desek az zaten,burnu büyüdü büyüdü patlıcak artık,onun sonu da yakın,sabırla bekliyorum sürüneceği günleri,:jeyyar:

5.Ferhunde de duydu bakalım Şevketin suçsuz olduğunu,gene karıştırır ortalığı...
boshayallersmile
6.Ali Rızanın gene çok alınganlığı üstünde,tamam aciz muhtaç ama artık evlat ayrımı yapmayı bırakıp kabullenmesi lazım napıcak,

Benden bu kadar...

Kabus gibi bir bölümdü:1shok:,acıyı da iyice abarttılar yani
ayrıca fikretide babasına karşı gayet soğuk buldum leyla oğuzla evlenirken kıyameti kopardı şimdi babası oğuzun eline bakıyor fikret hanım gayet doğal birşeymiş gibi rahat

X