Yaprak Dökümü - Kanal D

istermisiniz ferhunde bundan sonra melek gibi bi karakter olsun.:1rolleyes:

Dün felaketti (
Uyuz fikret ya, adama resmen eziyet ediyor.
Ne hırsmış bee ....

fikret benide deli ediyor
tamam aldatılmak hoş bir şey değil savunalacak yanı yok ama sonuçta kocaası bir ilişki yaşamadı.kocasını dinlese onunla tekrar iletişime geçse belki öfkesi dinecek

sanarsın fikret hanımı istanbulda evler işler bekliyor çocuklu dul haliyle
bizimkide koşuyor
sanarsın bunu evde kocası eziyet ediyor dövüyor

istanbula gidicem ailem bilmicek falan fila n demesi beni de sinir etti ama aldatma aldatmadır sonuçta.. her türlüsü kötüdür illa beraber olmak gerekmez.. fikretin bu durumu kaldıramaması çok normal bence..

istermisiniz ferhunde bundan sonra melek gibi bi karakter olsun.:1rolleyes:
olur mu olur :))

Valla bende aynen katılıyorum sana.
Tamam kimse hadi beni aldat demez ama bunların olayı farklı.
Sonuçta gönülden bağlanıp aldatmadı ya adam.
Tamam kız bağır çağır ama gurur içinde yıkma insanları dimi ama?

Valla Allaha büyük konuşmayım ama ben fikret gibi yapamazdım.
İnim iniminletirdim belki ama ne kendimi nede kocamı yarım bırakmazdım.
Elin zillisi için hadi ben terkediyorum sni.
Yok öylee akannehir

Yok seviyomuşta sevgisi bu yüü kaldıramazmış ...
;Geç allah aşkına yaa ...

tahsin aldatti sonucta. fikretin bu tavirlari cok normal, gene de cocuklar icin, hem de tahsinin cocuklari icn kaldi o evde. allah kimseye bunu yasatmasin ama benim bi daha yuzumu goremezdi kocam oyle birsey yapsa.
aldatilmis sayilmak icin illa ki asik olmasi gerekmez, ayni yataga yatinca, her yattiklarinda, her yakinlastiklarinda, her dokunusunda aklina gelir insanin. ayni evde yasamak bile agir gellir. kolay bir mesele degil...

kızlar tamamen bitmedi dimi ? hani bitiyordu hallil ergün açıklamıştı,artık yeter falan diye.ee sezon finali yazdı sonuçta

fikretin de buzdolabindan farki yok ama nyse

ben alirizaya sinir oluyorm. ölemedi gitti ya bi turlu. guclubacismile onun sonu benim elimden olcak.
baskalarina akil vermek ne kolay. leylayi sildi resmen. yasakkelime

kızlar tamamen bitmedi dimi ? hani bitiyordu hallil ergün açıklamıştı,artık yeter falan diye.ee sezon finali yazdı sonuçta

yok canim. bi sezon daha devam ediyormus ama inanma gene de biz yaslaniriz bunlar hâlâ devam ederlerler. bizim cocuklar da buyur seyreder falan şakkıdı iyice yerlestiloer hayatimiza

hım iyi bari , en son ben bayılacaktım finalde.içim şişti ay, hiç mi iyi bitmez bu dizi finalde

gelecek sezonda sadece 10 bölüm yayınlancakmış sanırım. düzgün bi yerde bitmesi artık imkansız bu diznin.. hiç mi gülmücek bunların yüzleriii... :)

Fikret'in Cevriye hanima 'anne' dedigi sahnede gercekten duygulandim ama ya..

Yasadiklari hicte kolay degil, bence gec bile kaldi ayrilmaya. Cok sabretti denedi cunki..

yok canim. bi sezon daha devam ediyormus ama inanma gene de biz yaslaniriz bunlar hâlâ devam ederlerler. bizim cocuklar da buyur seyreder falan şakkıdı iyice yerlestiloer hayatimiza

ferhunde hanim yada bizimkiler gibi
ömür boyu çekilir mi beee
bitirin artik tadinda kalsin hersey!!! romandan uyarliyorsunuz romana sadik kalin yok sadik kalmayacaksanizda dallandirip budamayin bu kadar!!!

Tahsinin aldatmasını fikretten affetmesini bekleyen
arkadaşlar cidden bayan mı,
biran inanamadım
bir kadın nasıl böyle yazabilir diye,
umarım eşleriniz yorumlarınızı okumaz:)
o zaman burdan şunu da çıkarabilirim ben
1 günlük bir ilişki aldatma değil
ha genel eve gitmiş ha böyle yapmış
valla şaşırdımm,

Son düzenleme:
bende şaşırdım valla fikret o kadar kahırlarını çekti çok bile dayandı bu zamanda fikret gibisi bulunmaz ama onlar kıymetini bilemedi.tahsin efendi hem aldatsın, hemde çocuklarına baksın yetmedi arıza çıkaran kaynanasına baksın oh ne ala memleket fikretin yerinde olsam bunların hepsini yapmazdım valla kız o evde eş değilde bakıcıydı:umursamaz:

bende sasiriyorum..uzaktan kolay gözükebilir.basina gelmeyenin hosuna gidermis diye bir laf var....ama allah kimseye fikretin yasadigi evliligi yasatmasin...hem kendinden olmayan 3 tane cocuklara annelik yapsin..hem o cadoloz kaynana kahri ceksin..üstüne birde aldatilsin...ve bu cok normalmis gibi gözüksün...hayretki ne hayret..:1shok:

Son düzenleme:
Tabiki aldatılmak güzel birşey değil.Allah yaşatmasında.
Ama kimi çeker gider kimi mücadelesine devam eder.
Her bakışta çekilen acı derindir eminim ama bu herhangi bir aldatma gibi değil.
Büyük konuşmayım ama bence tahsini terketmemliydi.
Çocuklar ve kayınvalidesi için yorum yapmu-ıyorum sadece tahsine davranışı için böyle düşünüyorum.
Herkesin mücadelsi farklı.Ben kocam için yapardım.Çünkü gerçekten o fikreti seviyor...
Ayrıca eşimde bu düşüncemi biliyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…