Dün felaketti(
Uyuz fikret ya, adama resmen eziyet ediyor.
Ne hırsmış bee ....
fikret benide deli ediyor
tamam aldatılmak hoş bir şey değil savunalacak yanı yok ama sonuçta kocaası bir ilişki yaşamadı.kocasını dinlese onunla tekrar iletişime geçse belki öfkesi dinecek
sanarsın fikret hanımı istanbulda evler işler bekliyor çocuklu dul haliyle
bizimkide koşuyor
sanarsın bunu evde kocası eziyet ediyor dövüyor
bencede..bende kaldiramazdim...istanbula gidicem ailem bilmicek falan fila n demesi beni de sinir etti ama aldatma aldatmadır sonuçta.. her türlüsü kötüdür illa beraber olmak gerekmez.. fikretin bu durumu kaldıramaması çok normal bence..
olur mu olur :))istermisiniz ferhunde bundan sonra melek gibi bi karakter olsun.:1rolleyes:
fikret benide deli ediyor
tamam aldatılmak hoş bir şey değil savunalacak yanı yok ama sonuçta kocaası bir ilişki yaşamadı.kocasını dinlese onunla tekrar iletişime geçse belki öfkesi dinecek
sanarsın fikret hanımı istanbulda evler işler bekliyor çocuklu dul haliyle
bizimkide koşuyor
sanarsın bunu evde kocası eziyet ediyor dövüyor
kızlar tamamen bitmedi dimi ? hani bitiyordu hallil ergün açıklamıştı,artık yeter falan diye.ee sezon finali yazdı sonuçta
hım iyi bari , en son ben bayılacaktım finalde.içim şişti ay, hiç mi iyi bitmez bu dizi finalde
gelecek sezonda sadece 10 bölüm yayınlancakmış sanırım. düzgün bi yerde bitmesi artık imkansız bu diznin.. hiç mi gülmücek bunların yüzleriii... :)
yok canim. bi sezon daha devam ediyormus ama inanma gene de biz yaslaniriz bunlar hâlâ devam ederlerler. bizim cocuklar da buyur seyreder falan şakkıdı iyice yerlestiloer hayatimiza
bende sasiriyorum..uzaktan kolay gözükebilir.basina gelmeyenin hosuna gidermis diye bir laf var....ama allah kimseye fikretin yasadigi evliligi yasatmasin...hem kendinden olmayan 3 tane cocuklara annelik yapsin..hem o cadoloz kaynana kahri ceksin..üstüne birde aldatilsin...ve bu cok normalmis gibi gözüksün...hayretki ne hayret..:1shok:Tahsinin aldatmasını fikretten affetmesini bekleyen
arkadaşlar cidden bayan mı,
biran inanamadım
bir kadın nasıl böyle yazabilir diye,
umarım eşleriniz yorumlarınızı okumaz:)
o zaman burdan şunu da çıkarabilirim ben
1 günlük bir ilişki aldatma değil
ha genel eve gitmiş ha böyle yapmış
valla şaşırdımm,