Yaprak Dökümü - Kanal D

uzun zamandır izlemiyodum.. sezon finali diye bakayım dedim.. bomboştu aslında.. fikretin bölümlerinde ağla ağla içim şişti ama çok acıklı olmuş çokk..

zaten böyle şeyleri hep ferhundeye denk getiriyolar.o kadar şey yaşadı inme inmedi ferhundenin bi cümlesiyle inme indi.:umursamaz:ferhundeyi illa kötü yapacaklar yani

oğuz hiç bi zaman iyi olmadı ki iyi olsaydı bu karanlık işlere girmezdi hiç

leylayı delirttikten sonra iyi olsa ne yazar şimdi de karnında bebek evlilik dışı üstelik.tabi leylanın hatalarıda var gözardı etmeyelim.

hepsinin hatasi var iste herkes ferhunde oguz kadar suclu aslinda bu dizinin sonu hic iyi bitmeyecek belli oldu

evet hepsi aynı derecede suçlu hiç birinin bi fazla yada eksiği yok sonuda iyi bitmez zaten hiç sanmıyorum.

fikretin sahnelerine çok duygulandım aslında bu gece gerçektende çok duygusaldı bi tek her zamanki gibi neclaya illet oldum ne oldum delisi elindeki zenginliği kaybetmek yerine ailesini kaybetmeyi tercih edebilecek kadar bencil

bütün felaketleri haber vermek ferhundeye kısmet oluyor..kadın kendince seviyor şevketi kötü niyeti olmasa bile yaptıklarından dolayı adı çıktı bir kere

fikret reyhanla birlikte kalsa ya ne gerek var ayrı eve oda yalnız.birbirlerine arkadaşlık ederler işte

akşam ali rıza bey leylenın kapısına gidince çok duygulandım ama ferhunde gördüklerinden dolayı şevketin suçsuz olduğunu anladığı için hemen atıldı ve ali rıza bey gelecek sezonda kesin olarak felç kalacak ve oğuzun eline kalacak Allah yardım etsin aynı durumda olsam şevketin yaptığı yapardım işi yok sevdiği kız başkasıyla evleniyor bankadan dolayı dam yemiş bide üzerine ali rıza bey kızınca kah roldu bari leylayı kurtarayım dedi oğuza değmez ama işte olan oldu...yazık..:teselli:​

oğuz şevkete en ii avukatları tutacam diyor. koca çanta dolusu parası var.
ee ver şevkete o tutsun sana enn iyi avukatları nefsi müdafaa yapan sen ol.
leyla yüzünden admcağız yine hastanelere düşmüştü
al işte sonun da adamı felç te etti.

hayır annesi oğlu için üzülürken hiç acımıyor annesine baabsına.
kendisi anne de çocuğunu babasıyla büyütmek istiyorda abisine annesine babasına hiç mi acımıyor.
çok saçmaydı dünklü bölüm yaa

Dün felaketti :KK43:(
Uyuz fikret ya, adama resmen eziyet ediyor.
Ne hırsmış bee ....

Oğuz pislliği.
En büyük hata leylanın ki.
Defalarca babası uyardı.
Fikretle hatırladığı konuşma çok doğruydu.
Herşey kötüye gidecek demişti.
Leyla aileyi felakate götürdü saolsun.

Ferhundeyide tebrik ettim.Merhametliydi hayret...
Offf şevket ya, bu kadar saf olmak zorundamısın ?

X