Yaprak Dökümü - Kanal D

Her seferinde sinir oluyorum, yinede bakiyorum, bakmadigim zamanda sonradan internetden geciyorum hizli hizli (heleki Ali Riza beyin uzun uzun kaprislerini gösterdiklerinde hemen öne sariyorum). Offfff bitirdi beni bu Tekin Ailesi, ne onlarin cilesi nede benimki bitecek bu gidisle : )

canım çarşambaları belimizii bağlamışız bu diziye . hayır böle devam edeceğini bilseydim başka dizi araayışlarına girerdim ne yaparsınki yo k başka seyredecek bişey

Almanyada bir dizi 20 sene oynamisti, istermisin öyle olsun? Bu ailede daha ne felaket olabilir yirmi sene icinde hic düsünmek bile istemiyorum : O

ya aşu leyladan oldum olası nefret ettim Allahım olacak işmi
oğuz pişkin pişkin.
leyla herşeyi biliyor oğuzu koruyor.
hayır bundan sonra nasıl oğuzla birlikte olmaya devam edeceksin
öçocuğuna o adama nasıl baba dedirteceksin.o vicdanla nasıl yaşayacaksın.abin hapishanede çürürken ailen bunun acısını çekerken.
herşeyin başı bu leyla.

bencede sacmalik ben leylanin yerinde olsam bu kadar bencil davranmazdim

bugün izlemiyorum diziyi. ne bu ya her hafta stres yapıyorum. dert sahibi olcam valla. izlememe kararı aldım. sadece tanıtım fragmanına bakarım o kadar. sıktılar artık...

leyla ne bencil ne salaksın
oğuza çocuğuna acıyorsun da anana babana nasıl acımazsın
al işte babanda gitti kahrından rezil

ben izlemedim noldu bu bölüm bilmiyorumkismileali rıza felç mi geçirdi

bence bu bolumde final yapmaliydilar ne guzel ali riza hepsini affediyodu yine mutlu bir aile olarak veda etselerdi neolurdu sanki illa biri katil olcak birine inme incek biri kocasindan ayrilcak neclada yakinda ayrilir ali iyice terslemeye basladi zaten off icim sisti valla

ferhunde cadisi soylemese belki bisey olmayacakti adama heryerden cikmasa olmaz yemedi icmedi yetistirdi pis kadin

ferhunde söylemese bile öğrenmeyecekmiydi şevketin hapse girdiğini nasıl saklanırki bu :sm_confused:ne geldiyse zaten bu gerçekleri,olayları saklamaktan gelmedimi :1closedeyes: tekin ailesi ferhundeye fırsat veriyor bi kere yoksa bu kadar şeyi nerden bulsun ferhunde

ogrenecekti tabiki de ondan duymasi yikti adami baksana bir pat diye soyledi alsanaalsanasmile

onlarda ferhundeden önce söyleselerdi biliyolar huyunu hiç akıllanmıyolar bunlar :mymeka kadar hatalardan sonra ders almıyolar ee böyle aileye ferhunde gibi biri lazım:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…