Yaprak Dökümü - Kanal D

bu ailenin başına ne geldiyse bi leyla başta 2. si ferhundee.

herkes neclaya kızıyor ama tamam necla leyla kadar merhametli değil ama akıllı.

ama leyla hanımm ne yaptı.

oğuz neclayla birlikteyken gitti oğuzla yattı. hamile kaldı. babası da ozaman evlen dedi

evliyken ğuzdan kocalık namına bişey görmedi. üstüne tokat bile yedi.

aralarında hiç güzel bişey olmamışken üstüne kocan neclayla kaçmışken sonra tekrar hangi akla hizmet döndün oğuza. ve oğuza dönerken hiçmi aileni düşünmedin. o yaşta annem babam hasta olur diye üzülmezmi.

sonra yine döndü. babaevine döndüğü halde oğuzla yine birlikte oldu hamile kaldı tutturdu bu çocuğu doğurcam diye insaf yine ailesini hiçe saydı..

yalılara otururken ağzı beş karışdı.oğuza o zamn sormadı hiç bu para geliyor diye. ayrıca oğuz halada evli. bu kadar ar damarı çatlak olmazki insanın.

şimdide tuutturdu oğuzsuz çocumu büyütmücem diye . şevketin suçu üstüne almasınada vesile oldu.

oğuz adam olup da niye demiyor suçsuz adamı hapse gönderiyor. ee insaf leyla bu adamammı bebek verecek.kardeşinin hapse girmesine göz yuman adama.kardeşi hapishanedeyken bebği oğuzu mutlu mutlu yaşayacakmı?
haksızmıyım kızlarr zerre acımıyorum ben leylaya ya
bunları yazarken neclayı savunmuyorum tabiki.

nilufert....haklisin..necla ta bastan beri dedigini hatirliyorum...babam yasakladi oguzla görüsmemizi..nediye hala ilgileniyorsun ariyorsun demisti leylaya..miymiy sedefide unutmamak lazim...o sardi oguzu bu ailenin basina....gerci sedef yapmazsa bile ferhunde yine tanistiracakti oguzu tekin ailesiylen....ferhundeyide pisirik sevket bela etti ailesine..herbiri birbirinden hatali..sempatiksalakcinni

offf çok feci bi bölüm olucak ya :gitme:
leylaya baksanıza polis arabasının arfkasından nasıl koşuyo :gitme:
yazık oldu şevkete mafoldumben

nejlaya bak tekin ailesi bitmiştir benim için diyor belli oldu oğuzla leyla bakacak demekki anaya babaya

Sedef´ede cok suc buluyorum. Sevket evliyken öyle pesinden kostu durdu. Onun sürekli onun yaninda olmasi, her basi belaya girince ona kosmasi, resimlerini cizmesi, destek vereyim derken onla el el tutusmasi(Sevket hapisdeyken) bakislari vs. bile Sevketle Ferhunde arasinda kac kez sorun oldu. Madem masum seviyordun, uzaktan sevseydin, öyle ne camda yolunu gözlüyordun evli barkli adamin. Sonrada Sevketin bir sözüyle, Italyalara kadari kacti. Herkes mahvoldu, Sedef tertemiz evleniyor. Otostop yapip, ismini Necla diye söyleyip, Oguzun telefonunu Ali Riza beyin kizlarina veren, bu sekilde bütün Oguzla ilgili ugursuzluklarada sebeb olan uyuz Sedef. Öfff. Gerci hepsi birbirinden manyak, bu dizide kimseyi sevmiyorum.

Nejlaya sinir oldum Tekin ailesi bitmiştir benim için dedi yazıklar olsun.Şimdi güvensin bakalım alisinin paracıklarına

aynen oyle......vereliniortak

aceba miymiy sedef hic sucluluk duygusu hissetmiyormu ..bu oguz illetini tekin ailesinin basina sardigi icin..hala abtal abtal sevketi ariyo...ya ne gicik biri su sedef...bogasim geliyo bu kizi...alsanaalsanasmile

Bende aksini düsünüyorum sedefi dizide çok seviyorum cok tatli ve iyi biri sefket evliyken kötü gözle bakmadi hep içinde sevdi onu sefketin lafi agirdi onu ferhundeyle kiyasladigi için cok üzuldu italyaya giderek onu unutacagini sandi. o yinede aradi sefketi ama sefket hiç arayip sormadi tekrar barismak için hiç birsey yapmadi sedefin emirle evlenmesine çok sevindim sefketten birsey olmazdi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…