- 2 Eylül 2007
- 588
- 1
Sedef´ede cok suc buluyorum. Sevket evliyken öyle pesinden kostu durdu. Onun sürekli onun yaninda olmasi, her basi belaya girince ona kosmasi, resimlerini cizmesi, destek vereyim derken onla el el tutusmasi(Sevket hapisdeyken) bakislari vs. bile Sevketle Ferhunde arasinda kac kez sorun oldu. Madem masum seviyordun, uzaktan sevseydin, öyle ne camda yolunu gözlüyordun evli barkli adamin. Sonrada Sevketin bir sözüyle, Italyalara kadari kacti. Herkes mahvoldu, Sedef tertemiz evleniyor. Otostop yapip, ismini Necla diye söyleyip, Oguzun telefonunu Ali Riza beyin kizlarina veren, bu sekilde bütün Oguzla ilgili ugursuzluklarada sebeb olan uyuz Sedef. Öfff. Gerci hepsi birbirinden manyak, bu dizide kimseyi sevmiyorum.
Güzel Parça.
heh ali rızaya felç geldi sonunda.
iyi bari gelecek sezon onun kapsrislerini,kasıntı hallerini,boş keseden laflarını dinlemiycez..
sevket pasifide hapiste onuda az görürüz iyi işte...
bir sonraki sezon artık ayşeyi büyütürler onun entrikalarını/aşklarını izlemeye başlarız...
bitmedi gitti baksanıza...
Yapraklar bi dökülemedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur daha dökülmesin..neclanin fakir perisan günlerini görcez daha..hic kimse leylayi istemiyor...herkezin onun eline düstügünü görmek istiyoruz..bunlari görmeden bitmesin dizi..delikafaduldenYapraklar bi dökülemedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur daha dökülmesin..neclanin fakir perisan günlerini görcez daha..hic kimse leylayi istemiyor...herkezin onun eline düstügünü görmek istiyoruz..bunlari görmeden bitmesin dizi..delikafadulden
herşeyi anlıyorum da
bu salak leyla oğuzun katil olduğunu bile bile abisinin suçu üstüne alması ve buna oğuzun hiç bir itiraz etmemesine rağmen
hala biz oğuzla mutlu olcaz mı diyecek ne saçma yahuuu.
yeni sezon 16 bolum olacakmis sonra final yapacaklarmis yanii 3 ay bidaha kurtulacaz izdiraptan :hulya:
cok izdirap veriyorsa izlemeyin kurtulun bu kadar basit kaydirigubbakcemile3
cok izdirap veriyorsa izlemeyin kurtulun bu kadar basit kaydirigubbakcemile3