Yaprak Dökümü - Kanal D

Ya aslında düşününce işin doğrusu bu gerçekten.Sedef verdi bu Oğuz'un numarasını kızlara.Kendini nejla diye tanıttı Oğuz'a.Yani istemedende olsa Sedef'inde payı var,Tekin ailesinin yaşadıklarında..

heh ali rızaya felç geldi sonunda.
iyi bari gelecek sezon onun kapsrislerini,kasıntı hallerini,boş keseden laflarını dinlemiycez..

sevket pasifide hapiste onuda az görürüz iyi işte...

bir sonraki sezon artık ayşeyi büyütürler onun entrikalarını/aşklarını izlemeye başlarız...
bitmedi gitti baksanıza...

Yapraklar bi dökülemedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yapraklar bi dökülemedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur daha dökülmesin..neclanin fakir perisan günlerini görcez daha..hic kimse leylayi istemiyor...herkezin onun eline düstügünü görmek istiyoruz..bunlari görmeden bitmesin dizi..delikafadulden

eheee okan bayülgeni izliyodum az önce.
oğuz yani tolga karel konuktu.
bi kız bağlandı.
eskiden izliyordum ama artık sıktı.
bazı şeyler tadında kalmalı gibi kallafi sözcükler sıraladı (o arada helal olsun be kızım içimizden geçenleri söyledin dedim )

oğuz kırıldı biraz.
o zaman izlemeyin diyebilirim sadece falan dedi ama bozum oldu....

adam 4 sene yaprak dökümünden sonra kendine 1 ev almış.
evinde kuru bir dut ağacı varmış yazın o kocaman olmuş canlanmış.
Allaha şükürler etmiş ve toplayıp toplayıp konu komşuya ikramlar etmiş...
bunları anlattı oğuz...

adam özünde iyi biri ama ben genelde magazinlerde salakça hareketlerini gördüğüm için farklı bakıyordum.
keşke hep böyle efendi olsa ağır başlı olmak yakışıyor ona...

gercekten bitsin bitsin diye yazanlara sinir oluyorum bitsin diyosunuz izlemeye devam ediyosunuz
bu dizi reyting aldigi icin uzadi reytingi az olsaydi cogu dizi gibi coktan kalkmisti piyasadan begenmeyen istemeyen izlemesin okadar basit

bu ali serper aydinogullari ailesinin adami olmasin yani cem in ailesinin adami.....neclanin elinde ne varsa alacak sonra birakacak belki nejlayi...CADIARZU

159.bolum ozeti(sezon finali)

Şevket, Leyla ve doğacak yeğeni için kendini ateşe atmış ve Oğuz’un suçunu üstlenmiştir. Leyla’nın çaresizce çırpınışları, Şevket’i aldığı karardan geri döndürmeye yetmez. Şevket’in haberi kulaktan kulağa yayılırken, Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım her şeyden habersiz, geçmişleriyle bir muhasebe içindedirler. Leyla’nın, ailesinin gerçeği öğrenmesini erteleme çabasıysa, kısa bir süreliğine işe yarar. Şevket’in cinayet işlediğini öğrenmesiyle Necla bütün öfkesini Leyla ve Oğuz’a yöneltir. Evliliğini sorunlardan uzakta yaşamak isteyen Necla, bu son olayla, ailesiyle bağlarını koparmaya karar verir. Ferhunde ise Şevket’in mahkeme önünde tüm suçu kabul etmesine rağmen, gerçeğin bambaşka olduğuna inanmaktadır. Fikret’in ıstanbul’dan Adapazarı’na uzanan yolculuğu şimdi yeni bir yol ayrımındadır. Tüm çabasına rağmen Tahsin’i affedemeyen Fikret yeni kararını açıklar.
Hayriye Hanım, gözyaşları içinde Şevket’i hapishaneye uğurlarken, durum kendisinden saklanan Ali Rıza Bey, bütün kırgınlığına rağmen babalık vazifelerinin hiç bitmeyeceğini bir kez daha anlamış, bütün evlatlarını etrafında toplamaya karar vermiştir. Sert geçen sonbaharın savurduğu yaprakları toplamaya çalışan koca çınar, son darbeyle kendini can düşmanına teslim eder.

herşeyi anlıyorum da
bu salak leyla oğuzun katil olduğunu bile bile abisinin suçu üstüne alması ve buna oğuzun hiç bir itiraz etmemesine rağmen
hala biz oğuzla mutlu olcaz mı diyecek ne saçma yahuuu.

ya bu dizi zaten yaprak dökümü değil
resmen ...... dökümü
bi ayşe kaldı dökülmeyen .
gelecek sezonda o da neclanın kocasıyla döktürür o zaman ancak final olur

yeni sezon 16 bolum olacakmis sonra final yapacaklarmis yanii 3 ay bidaha kurtulacaz izdiraptan :hulya:

cok izdirap veriyorsa izlemeyin kurtulun bu kadar basit kaydirigubbakcemile3

caanım
burda bu diziden şikayet eden çoğu kişi bu dizinin eskiden sıkı takipçileri olduğu için haliyle merak ediyorlar finali.
ama bunlar resmen izleyenleri avanak yerine koyup yok şu zaman bitecek diye izleyici kendilerine çekiyorlar.
haliyle herkes nasılsa bitiyormuş diye izlemeye devam ediyor.
izleyiciyi aptal yerine koymak değilde ne bu ki zaten ben ne müptelası olupda bu dizinin şu anda sadece fragmanlarından takip edenleri biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…