ya artık diziyi uzatacağıız diye saçmalıyorlar bir şey gereğinde fazla uzarsa tabii falso verirler sonunda..
Ferhunde'nin ıstanbul'da en az 4-5 villa alacak parası vardı. Oğuz'dan kırptı, daha önce ayrıldığı şirketin patronunun babasından dünya kadar para aldı ayrılma karşılığı sadece o 1 trilyondu yanlış hatırlamıyorsam.. Eee çalıştığı yerden aldığı maaşlar yanına kalıyordu evliyken beş kuruş par mı harcıyordu evi sattı oradan ne kadar ara geldi hadi o parayla bu evi aldım diyelim nerede dğer paralar saçmalık.. Ve hala daha da geçen bölümde 250 tr lik elbise alcaktı. Haa birde annesine ızmir'den ev almış onu satacaklar ama bi güzel annesini başına kaktı onu da.. Birde en yakın arkadaşına ızıyor ona akıl veriyor diye... Ali Rıza beyi iyice çocuk gibi yaptılar bir bibeborunu eksik elinde mızmızlanıp duruyor. Kızının evinde kalmak istemiyordu, kitapçıyı ortaklık şartıyla kabul etti ee peki kızının onlara ev almasını nasıl kabul etti yoksa nasıl öyle bir evde oturacaklar... Orası da ayrı bir saçmalık. Ceydanın dudaklar dövülmüşte şişirilmiş gibiydi patlıcaktı sanki konuştıukça iğrenç ötesiydi... Bir de Tahsin Şevket'in yanına gitti adam kardeşini aldatmış ben olsam çakardım bir tane ama Şevket'te nerede o yürek... Bence Şevket yüne Ferhundeyle başlayacak zaten aklı karışıktı şimdi Sedef'in sefglisi olduğunu da öğrendi. Ve Ferhunde Oğuz'un işleriniin ne olduğunu da bulacak şikayet etmemek için ondan da para koparacak.. Salak Ceyda bir kere aklına çomak soktu... Leyla'nın karnı da ne çbuk büyüdü yaaa 1 aycık zamanda maşallah 6 aylık... Amaan cılkı çıkıyor işte...