Yaprak Dökümü - Kanal D

adi kadin hala tahsini ayartma derdinde....allah böylelerini iki cihandada güldürmesin...kaltak..utanmadan birde mektup yazmis...kaydirigubbakcemile

yine saçma sapan bir bölüm daha. son durum ne şimdi kızlar? bir sezon daha uzuyor mu hakkaten?

Neler oluyor ya oyle akannehir

Acilarin kadini Sacide hala Tahsin'i ayartma pesinde.. aklinialirimsmile

Mafya A.R'nin kapisina dayanmis Oguz'un hesabini soruyor.. yasakkelime

Ferhunde sacma sapan arayislar icinde.. Ucmus :eek:

Hayriye sonunda Leyla'ya gidiyor, eski yuvasina yani kaydirigubbakcemile3

Ferhunde intihar etmeyi felan mi dusunuyor aceba bilmiyorumkismile

Hic yakistiramadim ona boshayallersmile

ya bi de oguz yuzunden nejlanin emekleri cope gidicek galiba. leyla yaptirdi zannettiler. :hulya: amaaan iyice sacmaliyorlar. ferhundede o cesaret nerde, guya ucurumlara cikiyo falan...

cok guze dukkan olmus, aferin leyla yengeye diyor oguzun patronu.
bi de dukkana gelip alirizaya soyle damadina ayagini denk alsin diyor, o da kendin soyle diyor..
ferhunde yine birilerinden hesap soracak..
tahsinin fikreti aldattigi kadin tahsine mektup yaziyo galiba, tahsini dusunuyormus surekli..
ferhunde agac altinda atesli bir sekilde bir adamla opusuyor.
sedefin arkadasi italyaya gidiyor.
en sonunda ferhunde ucurum kenarinda goruluyor..
zaten yakinda gorursun fragmani ama cok merak ediyorsan bunlar disinda pek bisey yok.. yerimseniben

eline saglikk alkisalkisalkis

Rica ederim kaydirigubbakcemile5

Ya bi an Ferhunde'yle opusen adami Sedefin sevgilisi sandim, boyle kalmistim :1shok:

Iyice bosluga dustu kadin.. Para bitince kadinin mutlulugu da bitiyor haliyle :1closedeyes:

Rica ederim kaydirigubbakcemile5

Ya bi an Ferhunde'yle opusen adami Sedefin sevgilisi sandim, boyle kalmistim :1shok:

Iyice bosluga dustu kadin.. Para bitince kadinin mutlulugu da bitiyor haliyle :1closedeyes:

bence yeni para kaynagi ariyordelikafadulden

ay ne sacidesi yine yaa
birsey oldu ya, ille suyunu cikarcaklar. bir fikret ile tahsin var mutlu diyorduk, simdi rezil ettiler, artik dizide onlarin evini de gormek istemiyorum. icim daaliyor.

X