Yaprak Dökümü - Kanal D

ben anlamadım ferhunde hangi ara bitirdi parasını? ondan yoldu, ötekini soydu trilyoner oldu zaten. beylerbeyinde bir ev alarak mı bitti parası?

ben anlamadım ferhunde hangi ara bitirdi parasını? ondan yoldu, ötekini soydu trilyoner oldu zaten. beylerbeyinde bir ev alarak mı bitti parası?

Bende anlamadım nasıl oldu. Leventin kayınpederinden 500 milyar almıştı, onu bankaya attmıştı, nasıl bitti hayret.

bir o kadar da oğuzdan aldı davacı olmaktan vazgeçmek için. taş atıp da kolunu bile yormadan 1 trilyonu oldu kadının. bir de finans uzmanı bu ferhunde mutlaka değerlendirmiştir bi şekilde. ortaköyden 250 bine aldı evi, onu sattı şimdiki evi aldı. eee nerede gerisi? saçmalamışlar resmen

Ceydanın dudakları gerçekten çok kötü olmuş zaten kocaman ağzı var. Saçstilinde bir değiştirsin artık bay geldi.
Neclanın giyimi çok hoşuma gidiyor ama leylayı kıskanması çok saçma, neclaya göre leyla bir zavallı olmalı ama hala onunla yarışıyor.

balayından dönüşte ve işyerindeyken çok düzgün bi şekilde at kuyruğu yapmıştı necla çok yakışmıştı.. tam dedim hah işte duydular sesimizi, kıza çeki düzen verdiler.. derkeeeen, yatmadan önce banyoda hamilelik hayalini kurduğu sahnede gördüm ki yine kabarmış, kafa çapını iki katına çıkarmış.

Yakışıyor ama neclaya.
Bence leyla çok donuk, hasta gibi hep aynı ifade. Allaha şükür kıyafetlerini düzeltti, ali rızanın evindeyken mavi kotu ve bluzundan gına gelmişti.

bende son zamanlarda ayşeye taktım.
ayy hiç hazetmiyorum o kızdan gereksiz şey...
o ne ,bu ne,kim aradı,ne dedi her lafa karışmasından sorular sormasından tipine herbişeyine gıcık kapıyorum...
ay noluyo bana yaaa ...
hakkat gördükçe sinir basıyo...
tövbe tövbe....

ceydanın dudakları ne öle yaaaa..
çok kötü olmuş..
deve dudagı gibi şişirdikçe şişirio hatun...
öyle bi hale gelmişki büzemio bile dudaklarını..
yok biraz daha büzse patlıcakk

ceydanın dudakları ne öle yaaaa..
çok kötü olmuş..
deve dudagı gibi şişirdikçe şişirio hatun...
öyle bi hale gelmişki büzemio bile dudaklarını..
yok biraz daha büzse patlıcakk

Ayy evet aynen katılıyorum,

Ben de sadece bana öyle geldi sanmıştım,

ınsanlar güzel olcam diye saçmalıyolar bazen,

Zaten kapkalındı dudağı iyice şişirmekle çok kötü yapmış,hiç doğal durmuyo...

Aksine çok abes görünüyo...

Bu bölüm de çok sıkıcıydı,hiç aksiyon heyecan falan yoktu yani...

Bitse de kurtulsak yani,boshayallersmile

Sonunu nasıl bağlıcaklar sırf onu merak etttiğimden izliyorum...

bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

6 bin küsür mesajdan sonra yenimi gördün bacım :) Neyse allahtan fazla geç kalmamışsın :) Takılıyorum kızmıyorsun değilmi.
:roflol:delikafaduldennaniknanik

Bende anlamadım nasıl oldu. Leventin kayınpederinden 500 milyar almıştı, onu bankaya attmıştı, nasıl bitti hayret.
a.s:dilcikar:

çıtkırıldım,nazlı,kaprisli,yaralı minik kuş Ali rıza efendü,yazık onaaaklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…