- 17 Mart 2010
- 839
- 80
Ay nejlaya iyice uyuz oldum şimdi alsanaalsanasmile
Hem annesigili yemeğe çağırıyor ne sofra var ortada ne yemek.Patates kızartıp köfte pişiriyor şimdi de.
Annesi birdaha aramayınca gelmiceklerini sanmışmış alsanaalsanasmile,,
Hem illa gelin gelin diye tutturuyor hem de yok sen aramadın ben de gelmiceksiniz sandım diyor.
Kadın illa araması mı gerekiyor geliyoruz diye canım aaa alsanaalsanasmile Ali rıza çok kızdı zati
neclada pek suç yok ama yaa.hayriye doğru düzgün konuşmadı ki tamam babanla konuşayım dedi
Ya şu sedefleri, nehirleri hatır için mi tutuyorlar dizide anlamadım, hala ne işleri var. Sedefin sevgiliside çok gıcık bişey.
alirıza efendigillerin oturduğu evi necla mı almış onlara?
nerden çıktı o ev ki?
neclanın eski evi de deil orası?
tahsinin kızı deniz baya ustalaştı oyunculukta. o ağlarken ben de ağladım ya inanamıyorum kendime. :)
yalnız deilmişim meğer,sevindim..ohaoldumsmile
bende şaştım valla kendimebilmiyorumkismile
evet canım bende heme nfark ettim dudağını yuh dedim....o nebiçim şişirmiş öyle ...kaşık kadar surata,eşek arısı sokmuş gibi dudaklar...ceydanin dudagi ne oyle ya :1shok:
nerdeyse burnuna degecekdelikafadulden
1 ay geçmiş ya ..nejla ev aldı bunlara birde dükkan açtı,ama leylayıda çok kıskanıyor...dedi ya leyla hanım koca göbeği ile karşımıza çıkıyor die...sinir oluyor sinir nejla önümüzde ki bölüm hamile kalır...kzılarrr yaa. hani şu anki bölümde 1 ay geçmiş ya? bu hayriyelerin ev durumu ne oldu yeni evemi taşındılar
ayy ne ben bu topigi yeni gördüm yorumlar harika yaaa ne güldüm:))
anladigim kadariyla ali riza beye sinir olmayan yok hee akannehir
her olayda yaziklar olsun diye ortaligi velveleye vermekten bikmadi, ay olcek olcek olemiyo bu adam..
su yapraklar da bi turlu bitemedi ha , fazla uzattilar biz de iyi alistik onlar da artik bizden birileri...
Ferhunde çok sıkıcı olmaya başladı artık, hem hiç tehlike arz etmiyorlar. Neclalı olan bölümler güzel. Leylada hep kedinin ciğere baktığı gibi davranıyor.
Ali rıza tam bir ddespot, insan bir güler bişey yapar, put gibi adam.
Ceyda hangi akla hizmet ferhundenin borcunu ödüyorki.