Yaprak Dökümü - Kanal D

ay hayriye leylanın evine gidip sarıldı kızına.
leylanın yüzünde güller açtı. çok mutlu oldum.
şu inatçı ali rıza da artık affetsin leyla yı artık.
bütün bir aile sofra başında toplansa, mutlu mesut yemeklerini yesinler.
hepsi birbirine destek olsa.
rüyamda görürüm belki.

Aslinda bende basindan beri guzel anlari bekliyorum, ama uzadikca cikmaza girdi aile iliskileri..

Biraz zor olur bu sahne.. :sinifsinif:

hayriye leylanın evinemi gitti kaçrmışım o sahneyi

ben inaniyorum ki ali riza olse iliskilerde bayagi gelisme olurdu. insanlar bir uzulur iki uzulur sonra mutlu mesut yasardi. bu kadar huzursuzlugun bircogu ali rizanin varligindan kaynaklaniyor. ay yine ali riza krizim geldi galiba, cekistirmeden edemicem.

gecen sene yeni sezon bolumlerini gosteriyodu ya ali rizaya inme inmisti hala niye inmedii kisempatiksalakcinni

ya bu dizi bu kadar uzatıldı da. oyunculardamı bundan rahatsız olmuyor. mesela deniz çakır yada diğerleri başka bi roldedemi oynamak istemez insan

gecen sene yeni sezon bolumlerini gosteriyodu ya ali rizaya inme inmisti hala niye inmedii kisempatiksalakcinni

o zaman bu senenin tanıtımları geçerken daha uzamayacaktı sözde bu sezon bitecekti hatta bu sonbaharımız diyord Ali Rıza ama bitirmediler önce Ocak'ta bitecek dediler sonra sezon sonu, sonrada seneye dediler.. Valla torunum görecek bu diziyi zaten dizideki çocuklar da dizi de büyüdüler valla. Necla ilk bölümlerde nasıldı şimdi nasıl..Leyla'da öyle olgunlaştılar iyice bir. Bu gidişle Ali Rıza'ya inme felan inmez hatta o ara ilaçlar kullanıyordu elleri uyuşuyordu dizi uzayınca bir anda kesildi ve saçma oldu bir anda öyle bir karar alırsan böyle saçma olur iştr...

Aslinda bende basindan beri guzel anlari bekliyorum, ama uzadikca cikmaza girdi aile iliskileri..

Biraz zor olur bu sahne.. :sinifsinif:

ah ali rıza ah!
herşey senin istediğin gibi olmuyor.
diğer çocukların 10 tane hata yaptı.
leylacık bir tane.
böyle sahnenin olması için ali rıza ya felç gelir.
tekerlekli sandalyede hiç birşey yapamaz.
alır götürüler leylanın evine.
necla da hamile olunca leylayı anlar.
ali sarper e mahcup olamamk için bir araya gelir.

hayriye leylanın evinemi gitti kaçrmışım o sahneyi

yeni fragmanda var.

bu arada ferhunde de bihtere benzemeye başladı.
bulduğunu öpüyor.
bu çocuk zengin de değil.
ferhundenin ne işi olur?

bu arada ferhunde de bihtere benzemeye başladı.
bulduğunu öpüyor.
bu çocuk zengin de değil.
ferhundenin ne işi olur?

sevgisiz kaldi. sevgiye ac..
o acligi da adamin agzini, burnunu, cenesini yiyerek gideriyo sempatiksalakcinni
igrenc bi sahne fragmandaki :dilcikar:

sıktı iyice ya önceden merakla beklerdim şimdi fragmandan takip ediyorum hiç ilerlemiyor bu dizi artık bitsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…