Yaprak Dökümü - Kanal D

Ay nejlaya iyice uyuz oldum şimdi alsanaalsanasmile

Hem annesigili yemeğe çağırıyor ne sofra var ortada ne yemek.Patates kızartıp köfte pişiriyor şimdi de.

Annesi birdaha aramayınca gelmiceklerini sanmışmış alsanaalsanasmile,,

Hem illa gelin gelin diye tutturuyor hem de yok sen aramadın ben de gelmiceksiniz sandım diyor.

Kadın illa araması mı gerekiyor geliyoruz diye canım aaa alsanaalsanasmile Ali rıza çok kızdı zati

neclada pek suç yok ama yaa.hayriye doğru düzgün konuşmadı ki tamam babanla konuşayım dedi

neclada pek suç yok ama yaa.hayriye doğru düzgün konuşmadı ki tamam babanla konuşayım dedi

O zaman nejlanın araması gerekirdi ona göre hazırlık yapıcam diyerekten.

Neyse olan oldu patates kızartmasıyla köfte yaptı nolcak.

O da hazır doğranmış pattes zati elinde doğramadı ya ,ne de olsa koskoca ali sarper in hanımı o sempatiksalakcinni

alirıza efendigillerin oturduğu evi necla mı almış onlara?
nerden çıktı o ev ki?
neclanın eski evi de deil orası?

alirıza efendigillerin oturduğu evi necla mı almış onlara?
nerden çıktı o ev ki?
neclanın eski evi de deil orası?

Nejla ali rızagille otururken 2 tane ev değiştirdi zaten.En son oturdukları da değil o.

Filmde kopukluklar oldu bugün bence.

Nasıl taşındılar o ev nerden çıktı muamma oluşturdu izleyicide.

Yeni bi rv almış işte.

Gene ne varsa nejladan var.

tahsinin kızı deniz baya ustalaştı oyunculukta. o ağlarken ben de ağladım ya inanamıyorum kendime. :)

sanki bi cümlecik geçti bu bölümde, 'kız ev aldı,dükkan aldı bize' diye..
ben yanlış mı duydum ki acep:uhm:

yalnız deilmişim meğer,sevindim..ohaoldumsmile
bende şaştım valla kendimebilmiyorumkismile

oh bee :) ben de ağlayasım var da bahane mi arıyorum acaba diye düşünüyordum. ama hakkaten oyunculuğunu konuşturmaya başlamış kız takdir ettim.

evett deniz güzel ağladıı gerçekten.
o evide bilmiyorum neclamı aldı ama en azından taşınmalrına yardım etmiş galiba

ceydanin dudagi ne oyle ya :1shok:

nerdeyse burnuna degecekdelikafadulden
evet canım bende heme nfark ettim dudağını yuh dedim....o nebiçim şişirmiş öyle ...kaşık kadar surata,eşek arısı sokmuş gibi dudaklar...

kzılarrr yaa. hani şu anki bölümde 1 ay geçmiş ya? bu hayriyelerin ev durumu ne oldu yeni evemi taşındılar
1 ay geçmiş ya ..nejla ev aldı bunlara birde dükkan açtı,ama leylayıda çok kıskanıyor...dedi ya leyla hanım koca göbeği ile karşımıza çıkıyor die...sinir oluyor sinir nejla önümüzde ki bölüm hamile kalır...

kızlar bu arada beni bu akşam çok şaşırttınız hani yorumlar....öncede ndizide nsonra okuması ne keyifli olurdu sayfalarca....lütfen lütfen kendinize geliniz ali rıza sizide baymasın toplayınız lülülülülülüyasakkelime

Ferhunde çok sıkıcı olmaya başladı artık, hem hiç tehlike arz etmiyorlar. Neclalı olan bölümler güzel. Leylada hep kedinin ciğere baktığı gibi davranıyor.
Ali rıza tam bir ddespot, insan bir güler bişey yapar, put gibi adam.
Ceyda hangi akla hizmet ferhundenin borcunu ödüyorki.

anladigim kadariyla ali riza beye sinir olmayan yok hee akannehir
her olayda yaziklar olsun diye ortaligi velveleye vermekten bikmadi, ay olcek olcek olemiyo bu adam..
su yapraklar da bi turlu bitemedi ha , fazla uzattilar biz de iyi alistik onlar da artik bizden birileri...

oyy gözümden yaş geldi gülmektennnn koptummm

Ferhunde çok sıkıcı olmaya başladı artık, hem hiç tehlike arz etmiyorlar. Neclalı olan bölümler güzel. Leylada hep kedinin ciğere baktığı gibi davranıyor.
Ali rıza tam bir ddespot, insan bir güler bişey yapar, put gibi adam.
Ceyda hangi akla hizmet ferhundenin borcunu ödüyorki.

ferhundenin de artık dizide bi fonksiyonu kalmadı. başrolden düştü dizide tutmak için abuk sabuk araya sıkıştırıyolar.
gururlarını alcam diyor daha ne alcaksa aldın ya zaten gururlarını

aşk kırıntısı yeni gördüm bilsem kaçırırmıydım eşim deli gibi bana bakıyor delirdimi bu kadın diye gülmekten öldüm:)

X