Yaprak Dökümü - Kanal D

Ya kızlar süpersiniz opuyorumnanaktanya ben fırsat bulduğumda canım aileme bakıyorum yaptak dökümü baydı artık seyrederken sıkılıyorum ama neler olduğunu da merak ediyorum,(alışkanlık olmuş sanırsam)sayenizde neler olmuş bitmiş burdan öğreniyorum.sempatiksalakcinni

ya artık diziyi uzatacağıız diye saçmalıyorlar bir şey gereğinde fazla uzarsa tabii falso verirler sonunda..

Ferhunde'nin ıstanbul'da en az 4-5 villa alacak parası vardı. Oğuz'dan kırptı, daha önce ayrıldığı şirketin patronunun babasından dünya kadar para aldı ayrılma karşılığı sadece o 1 trilyondu yanlış hatırlamıyorsam.. Eee çalıştığı yerden aldığı maaşlar yanına kalıyordu evliyken beş kuruş par mı harcıyordu evi sattı oradan ne kadar ara geldi hadi o parayla bu evi aldım diyelim nerede dğer paralar saçmalık.. Ve hala daha da geçen bölümde 250 tr lik elbise alcaktı. Haa birde annesine ızmir'den ev almış onu satacaklar ama bi güzel annesini başına kaktı onu da.. Birde en yakın arkadaşına ızıyor ona akıl veriyor diye... Ali Rıza beyi iyice çocuk gibi yaptılar bir bibeborunu eksik elinde mızmızlanıp duruyor. Kızının evinde kalmak istemiyordu, kitapçıyı ortaklık şartıyla kabul etti ee peki kızının onlara ev almasını nasıl kabul etti yoksa nasıl öyle bir evde oturacaklar... Orası da ayrı bir saçmalık. Ceydanın dudaklar dövülmüşte şişirilmiş gibiydi patlıcaktı sanki konuştıukça iğrenç ötesiydi... Bir de Tahsin Şevket'in yanına gitti adam kardeşini aldatmış ben olsam çakardım bir tane ama Şevket'te nerede o yürek... Bence Şevket yüne Ferhundeyle başlayacak zaten aklı karışıktı şimdi Sedef'in sefglisi olduğunu da öğrendi. Ve Ferhunde Oğuz'un işleriniin ne olduğunu da bulacak şikayet etmemek için ondan da para koparacak.. Salak Ceyda bir kere aklına çomak soktu... Leyla'nın karnı da ne çbuk büyüdü yaaa 1 aycık zamanda maşallah 6 aylık... Amaan cılkı çıkıyor işte...

ay nolur birileri şu neclanın saçını indirse.illet oluyorum ya.bi de sanki anadan doğma zengin gibi entel dantel havaları yokmu.sinir şey..:kızgın:

Ceyda Prens Erkana cok benziyor...Erkan biyiklarini keserse ikiz gibi olurlar...
erkan&

Son düzenleme:
kızlar bu ali rıza gil nerde oturuyo şimdi? ben orasını kaçırmışım bilmiyorumkismile
bu arada ceydanın dudakları iğrenççç olmuş kafamçokkarıştı
artık senaristlerin de beyni döndü ne saçmalayacaklarını şaşırdılar batırdılar iyice yaa..

kızlar bu ali rıza gil nerde oturuyo şimdi? ben orasını kaçırmışım bilmiyorumkismile
bu arada ceydanın dudakları iğrenççç olmuş kafamçokkarıştı
artık senaristlerin de beyni döndü ne saçmalayacaklarını şaşırdılar batırdılar iyice yaa..
zaten pek bi güzelligi yoktu dahada cirkinlesmis..:dilcikar:

hani soruma niye kimse cevap vermiyo yaa fisfisfis

orası tam açık olmadı .1 ay geçmiş. sadece bi lafında necla dükkanınız için koşturdum eviniz için koşturdum dedi annesine. ya almış yada taşınırken yardım etmiş . bence almadı ev bulmalarına yardım etti. her an senaryo değişebilir diye kiralık satılık açıklık getirmediler

ben leyla icin uzuluyorum.
ali riza efendi neclanin yaptiklarini unuttu, leylayi affetmiyo,
hayriye hanimin da hareketleri cok sinir bozucu.. bencil bi kadin o.. mantikli dusunemiyo

ay nolur birileri şu neclanın saçını indirse.illet oluyorum ya.bi de sanki anadan doğma zengin gibi entel dantel havaları yokmu.sinir şey..:kızgın:

aynen katılıyorum canım ya sanki minyon yüzü varda bide meydanaçıkarıyor milattan kalma modell birde ceyda nolmuş öyle yaaa suratını kaplamış kadının dudakları hiçmi görmüyor reziliğini o .nejla parasının kuvvetiyle her defasında afettiriyor kendini babasına olan hep leylaya oluyor karnı burnunda yazık metres hayatı yaşıyo kimse yüzüne bakmıyo

ya gecen hafta leylanin karni dumduzdu bu hafta birden 6 aylik gibi olmus anlamadim gitti...:sm_confused::sm_confused:

neclanin isi gucu leylayi kiskanmak simdide hamileligini kiskandi bebek istiyor..Allahima sukurler olsunki oyle bir kizkardesim yok...

ya hakkatende necla çok kıksnç ya. resmen leylayı kıskanıyor.. leyla para gönderdi anneisne diyee tuttu oda annesine para verdi..şimdide bebek istiyom diyor salak..

ferhunde intiharmı edecek şimdi akannehirama ondan önce öpüştüğü adam kim ya :uhm:

X