Yaprak Dökümü - Kanal D

necla bitti bittiii. ali psikopatın teki çıkacak bence. öyle olmazsa ferhunde batırır dikenlerini. yok öyle necla hep dört ayak üstüne düşsün...

hiç birine acımıyorum...
şevkete hayriyeye neclaya herbirine gıcık oluyorum.
ayşeye bile...
yaşadıkları herşeyi hakediyorlar...
Ferhunde gelsin haklasından az bile yapıyor....

leyla boşandığı eşine geri döndü necla ne yaptı önce eniştesiyle kaçı sonra cem ölür ölmez evlendi leyla psioloji bozuk olduğu halde neclayı eve geri aldı necla şimdi ne yapıyo mutlu olabilcekmi

:roflol: :roflol:
necla güzelliğine güvenyo.alttan alttan sinsi şey nolcak sositososito

eskiden saçları düzken daha güzeldi necla.
şimdi açıkken bile krepe attırıyor saçlarına.
leyla bile ondan daha güzel.
necla'nın hakkından ferhunde gelecek.

:roflol: :roflol:
necla güzelliğine güvenyo.alttan alttan sinsi şey nolcak sositososito

Ay ne güzelliği ALLAH aşkına buzdolabı gibi resmen,

Layla bi güldüğünde yüzünde güller açıyo sanki,

Necla kabarık saçları buz gibi yüzüyle çok gıcık bi görüntüsü var,

Senaristler kızın güzelliğini perdeliyolar,

Gerçi ne kadar güzel olursa olsun iyice gıcıklaştı,herkes gibi benim de dövesim geliyo zaten...:mymeka:

İnş. Ali buna bi güzel çektirir de içimiz rahat eder biraz...

aynen neclaya bende çokkk kıızyorum.. şımarık şeyyy.. ukala. kendini bulunmaz hint kumalı gibi görmeye başladı.. o babasına bile nasıl davrandı ya.. adam herşeye rağmen onu affetti.. o günlerini çok çabuk unuttuu.. saçlarınada ayrcıa gıcık kaptım...

nejla teyzenin sacina bende gicik oluyorum..kizlar aranizda bi kuaför varsa bi el atsin nejla teyzenin koca kafasina.....:sinifsinif:

Son düzenleme:
"sonra leyla pat diye ortaya çıkıyor koca göbeğiyle... dayanamıyorum artık bu saçmalığa.." diyor necla bacı.. biz dayanabiliyor muyuz bakalım bu saçmalıklara.

Arkadaslar aranizda Ali Riza beye sinir olan var mi?
yoksa bu konuda yalniz miyim? ben A. Riza ile ilgili cok doluyum da, anlatsam mi ki ...şutarafagitti:dance:

Arkadaslar aranizda Ali Riza beye sinir olan var mi?
yoksa bu konuda yalniz miyim? ben A. Riza ile ilgili cok doluyum da, anlatsam mi ki ...şutarafagitti:dance:

Ben varım,

Sinir olmak ne demek o çıkınca kanalı değiştiriyorum,

Ya böyle bir baba olamaz yani,imkansız böyle bir insan olamaz,

Anne baba çocuğu için herşeyi göze alır,yedirir,okutur,yetiştirir,evlendirir,

Ama kendi muhtaç olduğunda da çocukları onlara bakar,

Ve hiçkimse de bu alirızanın yaptığı gibi salak salak davranıp gurur taslamaz,

Yaptığı saçmalık gerçekten...:mymeka:

Tamam iyi adam düşünceli falan ama bu kadarı da salaklık,

Bi kere kızları uyanmasın diye kapıyı çalmayıp bahçede sabahlamıştı,

Bu da salaklıklarında biri...
:mymeka:

Bence de. Gururmus, yemisim onun gururunu. Onunki aptallik. Birsey beceremez, ama gururluyum, asilim, bilmemneyim diye hala da kimseyi begenmez.
Kaymakamlik gormus, bu yasa gelmis, bir tane ev alamamis kendine. Ev almayi birak aileden kalma evi de harcadi, kaptirdi gitti.
Bu adam ve ailesi ac kalmaya mahkum. neden? cunku A riza beyefendi kimseyi begenmez, is begenmez. Neclanin evi olmasa ne yapacaklardi acaba.
Cok da garip cocuk gibi hareketleri var. Kuser, evi terkeder, sokakta, kahvede, insaatta yatar. Butun aile herseyini birakir bunla ugrasir. Diller dokulur, nihayet eve getirilir.
Bununla birsey de konusamazsin, hemen surat asar, yine kuser hazretleri.
Bunun gibileri idare edeceksin. Herseyi saklayacaksin,. Birakacaksin kendi dunyasinda yasasin, hayatin gercekleri bu adama gore degil.
Hayriye, Ali riza dan cok daha mantikli ve dahasi GERCEKCI bence. Gururla bilmemneyle karin doymayacagini biliyor en azindan.
Ali Riza. Aile babasina da bak hele.. Sorunlar yetmiyormus gibi kendi de sorun cikarip duruyor, cocuklari yetistirememis, simdi de hicbirini begenmez, kimine kus, kimine surat asar. Amann yazdikca yazasim geliyor sinir oluyorum bu adama. Boyle babam olsa utanirim be milletten.

Alirıza Beyfendü,ayrıca bolca evlat ayrımı yapıyolmaz:

ya kimseyi affetme,ya hepsini bas bağrına..
böyle olmaz ki yani..

ya kizlar, dizi bi sezon daha devam edecekmis, oylemi hakkaten. acik olunca izliyorum ne yalan, unutulmazdan daha iyi en azindan ama artik yetmez mi yaa

Evet, 1 sezonu daha var benim bildigim.
Valla elestiriyorum, kiziyorum filan ama 4 yildir oyle alistim ki ben Yaprak Dokumu'ne, bitince ne yapacam bilmiyorum. Cidden hayatimda bir eksiklik olacak sanki. Hergun gordugum insanlardan ayrilacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…