Yaprak Dökümü - Kanal D

bu cevriyede çok dengesiz yani hem oğluna fikreti aldattı,üzdü diye kızıyo hemde fikrete rahat vermiyo,sevmiyokafamçokkarıştılülülülülülü

bu cevriyede çok dengesiz yani hem oğluna fikreti aldattı,üzdü diye kızıyo hemde fikrete rahat vermiyo,sevmiyokafamçokkarıştılülülülülülü

cevriye de bir gariplik yok canım.kaynanalık görevlerini yerine getirmeye çalışıyor sadece.

fikoya gelince düzen kolay kurulmuyor tahsin bunun pişmanlığını derinden yaşadığına göre ve böyle bir şeyi bir daha yaşamak dursun pavyonun önünden bile geçmiyeceğine göre affedebilir.ama ben tahsini de suçlu buluyorum hiç fikonun ruh halini düşünmüyor bu kadın hergün evde yarım düzine insana bakıyor.arda al dolaştır karını eğlenceye götür yemeğe götür.biraz rahatlasın fikomun kafası

neclaya sinir oluyorum aynen bende.babası onu eve kabul etmese şimdi batakhanedeydi ya da sürünüyordu.sanki çok mu zor annene babana azıcık yardım etmek.cem'İ de hiç sevmedi zaten.tecavüzcü kılıklı sevgilisiyle ona mutluluklar dilerim.

ferhunde olayı saçmalaştı bence.kadeın kendine hayat kuramıyor onlarla uğraşacağım diye.bence onunki artık takıntıyı da geçti salaklık boyutuna yaklaştı.

leyla'ya gelince güzelleşmesi normal.çünkü ilk defa kızın hayatında güzel şeyler olmaya başladı.bebişi ona mutluluk getirsin.

ee başka kim kaldı angut şevketi saymıyorum bile ha bir de sedefin hayatını merak etmiyoruz komple çıkarılsa daha iyi.

şunu da söyleyim.ailesi kesinlile necla ve leyla arasında çifte standart uyguluyor.necla onun yaptığının bin beterini yaptığı halde parası var diye olsa gerek el üstünde.
ya leyla ne yaptı sanki oğuzdan başkasıyla yuva kurma ihtimali var mıydı.yeniden bir insana bu dertleri anlatmak kolay olmayacağı için mecbur döndü eski kocasına.hala ona bir nefret bir nefret.neclayı, ona ne kadar kızgınken bağrına bastı.necla elinden gelse onu evlatlıktan reddettirecek.ben neclanın yerinde olsam ne yapar eder leylanın gönlünü alır onunla görüşürdüm ve kendimi affettirmeye çalışırdım.ama nerde o anca kocasının toprağı kurumadan onla bunla yatma derdinde.:dilcikar:

Aynen katılıyorum Elektraya arkadaşım,

ınsan çocuğunu besler büyütür okutur evlendirir,herşeyine katlanır,

Ama anne baba da muhtaç olduğunda çocuk elinden gelen gerek maddi gerek manevi tüm yardımı yapar,

Yapmak zorundadır,onun evlatlık borcudur,

Ama Necla ailesinin durumunu görmüyomuş gibi hemen evi satarım işim yok falan demeye başladı,ben buyum böyle kabul edin dedi,

Ali Rıza da aptal gururuna devam ediyo,tabiki çocukların sen muhtaç olduğunda sana yardım edecek,bunu bu kadar gurur yapmanın alemi yok,saçmalıyo artık yani,

Hep bi anne baba yapacak,günü gelecek çocuklar yardım eli uzatacak,

Hastalansan yatalak olsan kim bakacak,tabiki çocukların,

Bu kadar gurur saçmalık...gururundan üzüntüsünden geçilmiyo ama adamın göbeği patlayacak sanki...yürüyemiyo bile...

çok abarttılar,böyle insan yoktur dünyada yani...

şunu da söyleyim.ailesi kesinlile necla ve leyla arasında çifte standart uyguluyor.necla onun yaptığının bin beterini yaptığı halde parası var diye olsa gerek el üstünde.
ya leyla ne yaptı sanki oğuzdan başkasıyla yuva kurma ihtimali var mıydı.yeniden bir insana bu dertleri anlatmak kolay olmayacağı için mecbur döndü eski kocasına.hala ona bir nefret bir nefret.neclayı, ona ne kadar kızgınken bağrına bastı.necla elinden gelse onu evlatlıktan reddettirecek.ben neclanın yerinde olsam ne yapar eder leylanın gönlünü alır onunla görüşürdüm ve kendimi affettirmeye çalışırdım.ama nerde o anca kocasının toprağı kurumadan onla bunla yatma derdinde.:dilcikar:

necla tamam haksız ama ama leyla üstüste çok hata yaptı. ilk evliliğinde oğuzdan neler çekti oğuzun hakarerleri aşşalamaları .şimdi oğuzla mutlu olma saçmaa bence

Aşkı memnunun topiğinde bı arkadaş Yaprak dökümünün finalinin bu sezon olduğunu söylemişş. delikafaduldendelikafadulden a.s.
Yupppiiiiiiiiiii. Çin işkencesinden kurtuluyoruz.
:teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayy gerçekmi işallah öyledir :Saruboceq:ben gidip bakiyim bi :eek:

aslinda bu dizilerde yasananlar bizlere ibret oluyo...mesela fikret tahsinin arkadaslarinin nasil birileri oldugunu bilmeden onlarla pavyona gitmesine izin verdi...neymis oglunun dogumunu kutlayacakmis...bu kutlamayi aile icinde yapsalardi hep bir araya gelip fikretin ailesi falan daha güzel olmazmiydi...öyle olmazsa bile fikretlen kutlamasi daha dogruydu...ne büyük bir gaflet.ne büyük bir cehalet.cocugunun dogumunu pavyonlarda arkadaslarla icki alkolle kutlanmasi..böyle seylere sinir oluyorum..:mymeka:

Ben sahsen diziden o kadar rahatsiz olmuyorum. Dizilerde olan olaylardan rahatsiz olsam zaten hic TV seyredemem. O kadar ciddiye almiyorum. Hatta kafa bosaltmak icin bakiyorum desem yeridir.

bencede yeter yaa biz mahvolduk bu dizilerin sitresinden bitse yenisi başlıyacak değişen bişey olmuyacak... ay fenalık geldi...

ben bu dizide herkesin kendini haklı görmesine sinir oluyorum.resmen ailecek reziller yapmadıkları şey kalmadı,hala çok seviyeli kişilermiş gibi konuşuyorlar ya.ferhunde bizi mahfetti demeleri de çok komik.yaptıklarını düşünürsen ferhundeyle ne alakası var ki.

ben bu dizide herkesin kendini haklı görmesine sinir oluyorum.resmen ailecek reziller yapmadıkları şey kalmadı,hala çok seviyeli kişilermiş gibi konuşuyorlar ya.ferhunde bizi mahfetti demeleri de çok komik.yaptıklarını düşünürsen ferhundeyle ne alakası var ki.

olayın köküne inersek asıl suçlu 4 kişi bence;

OĞUZ
FERHUNDE
LEYLA
NECLA

X