Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cevriyede çok dengesiz yani hem oğluna fikreti aldattı,üzdü diye kızıyo hemde fikrete rahat vermiyo,sevmiyokafamçokkarıştılülülülülülü
şunu da söyleyim.ailesi kesinlile necla ve leyla arasında çifte standart uyguluyor.necla onun yaptığının bin beterini yaptığı halde parası var diye olsa gerek el üstünde.
ya leyla ne yaptı sanki oğuzdan başkasıyla yuva kurma ihtimali var mıydı.yeniden bir insana bu dertleri anlatmak kolay olmayacağı için mecbur döndü eski kocasına.hala ona bir nefret bir nefret.neclayı, ona ne kadar kızgınken bağrına bastı.necla elinden gelse onu evlatlıktan reddettirecek.ben neclanın yerinde olsam ne yapar eder leylanın gönlünü alır onunla görüşürdüm ve kendimi affettirmeye çalışırdım.ama nerde o anca kocasının toprağı kurumadan onla bunla yatma derdinde.:dilcikar:
ayy gerçekmi işallah öyledir :Saruboceq:ben gidip bakiyim bi
kiz sevincimizi kursagimizda biraktin..kaydirigubbakcemile3yok arkadaşlar aşk-ı memnu bu sezon bitiyormuş, yaprak dökümü ocakta bitecekmiş..
http://izletime.com/yaprak-dokumu-153-bolum-fragmani-izle.html yeni fragman buyrunn
ben bu dizide herkesin kendini haklı görmesine sinir oluyorum.resmen ailecek reziller yapmadıkları şey kalmadı,hala çok seviyeli kişilermiş gibi konuşuyorlar ya.ferhunde bizi mahfetti demeleri de çok komik.yaptıklarını düşünürsen ferhundeyle ne alakası var ki.