Yaprak Dökümü - Kanal D

Necladan nefret ediyorum,5 kuruş parası kalmasın sefil hayatına geri dönsün kardeşlerine babasına muhtaç olsun istiyorum

Dizide sadece Leyla için üzülüyorum.

Onun dışında hepsi yaşadıklarını kötülükleri hakediyor...

ana neler olmuş öyle necla evleniyor ali rızaya tükkan açmış bide kabul edemem dio ferhunda hala uslanmadı ya bide evin önüne gitmiş utanmadan korkulur bundan tahsine üzüldüm ya bir o kalmıştı akıllı yoldan çıktı bir anda ama cevriye iyi haşlamış onu
şu fikrete yönetmenler pantolon giydirsinler artık hep etek giyiyor uzun uzun

Bu arada o pavyon şarkıcısı kadın ilerde kesin hamile olarak tahsini arar

Böyle ucuz seneryolardan nefret ediyorum.Seyirciyi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar

aminn
leyla onu okadar üzüntü sikintiya ragmen herseyiyle kabul etti...nejla onun ailesiyle muhatap olmasina bile tahamül edemiyor...insallah hepside leylanin eline düser..özelikle nejlaa ..alsanaalsanasmile

süper yorumlarınız var buraya girip okuyunca acayip keyifleniyorum çok doğru tespitleriniz var

Bu arada o pavyon şarkıcısı kadın ilerde kesin hamile olarak tahsini arar

Böyle ucuz seneryolardan nefret ediyorum.Seyirciyi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar

evet yaa boğuyo artık bu dizi beni izlemiyorum iki haftadır bırakıcam galiba akannehir

evet ya birde su koca kafasi yokmu beni sinir ediyo.

hele sevkete bitiyorum ekranin karsisinda

adam rolunu yapamiyo ya, salak salak hareketler yapiyo
bu dizide salak...ama menekse ile halil dizisinde neydi öyle..tam bir ruh hastasiydi..seytan gibiydi..kötükedihüso

su ali sarper ne zaman sakalini kesecek diye dort gozle bekliyorum. adamin surati gozukmuyo kildan:1ninca:

Fikret odada tahsinle eski karısının resmine bakarken insan kendini aldatır başkasını aldatmaz dedi ya eşimde duymadı bunu ne söyledi fikret dedi.
Dedim böyle söyledi çok doğru bir söz dedi insan sadece kendisini aldatıyo bu durumda dedi.
Ayyy çok hoşuma gitti adamın bunu söylemesi gözüme girdi iyicene :icecream:

necladan nefret ediyorum suratsız ifadesi ve kendini bi halt sanması gıcık edio beni. keşke vaktiyle alirıza onu affedip eve almasaydı da sokaklarda kalsaydı. ayrıca bu evleneceği herifi de hiç gözüm tutmadı. kesin bi pisliği ortaya çıkıcak. o bişe yapmasa bile eski karısı kesin neclaya bişi yapıcak.

hayriyeden de nefret ediyorum paragöz nolcak. necla evlenince evinin üstüne konmak mı istiyordu ne.

şimdilik başka nefret ettiğim kimse yok. gidim yatiim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…