- 14 Eylül 2008
- 1.864
- 1
dikkat ettimde cevriye ilk defa fikrete güzel şeyler söyledi.kıymetini bildi gerçi geç oldu ya neyse.tahsinde içkiyi çok abarttı,şimdi diyecek sarhoştum hatırlamıyorum ama madem içkiliyken kendine hakim olamıyosun içmeyeceksin o zaman.
sedefin garsonu çok tatlı yaaaaaaaaa
bişi sorcam ayrıca ben ne zmndır izlemiyorum tahsin o kadınla yattımı?
Maalesef yattı bile kadın başlattı herşeyi akannehir
malesef öyle namuslu ayaklari yapan cok..adi kadin..birde agliyordu..Tahsine gıcık oldum resmen hemen gitti pavyona habire içti durdu.
Bahar da dertli şarkılar söyledi damardan girdi resmen
Birde utanmadan namusumla çalışıyorum deyip tahsini baştan çıkardı gitti adamın dudaklarına hemen yapıştı .
Cevriye iyiydi beklenmeyen laflar ondan çıktı ama daha sonra özüne döner herhalde sempatiksalakcinni
onu bende düsündüm..belli olmaz..belki aralarinda fazla birsey olmadi..belki is pisirmemislerdir. :ecrin_bebek:
dikkat ederseniz ikisininde uzerinde alsanaalsanasmile aksamdan kalma kiyafetler vardi.
yani o halleriyle uyandilar
kadinin uzeri pek giyinik sayilmaz ama:)))
Kadın başlattı ama tahsinde devamını getirdi.isteseydi getirmezdi dimi
malesef öyle namuslu ayaklari yapan cok..adi kadin..birde agliyordu..
ben tahsınle fıkretın olayında en basından bu yana tahsını sucluyorum
pıskın herıf bır de haklıymıs gıbı uste cıkmaya calısmalar, cocugumu getır demeler, tavır degıstırıp kayınpederıne aglamalar
sımdı de zıkkımlanıp eve gıtmemeler
allahalla
evdekı 3 tane cocugunun gunahı nee
annelerı oldugunde bıle yapmamıssın bunu
gozden cıkarabılecegın davranıslar sergılıyorsun bır de gıttı dıye ajıtasyon yapıyorsun
dıngıl herıfe hepsı mustehak
cıldırdım dun aksam resmen
baktı kocam sınırlenmısım eger tahsını savunacak tek kelıme etse paparayı o yıyecektı nerdeyse
kadına sinir oldum akşam, bide sabah yeni gelin gibi sırıtıp günaydın demiyomu boğuvercektim ya alsanaalsanasmile
Allah iyiliğini versin yeni gelin gibi kaydirigubbakcemile3